eslerimizin sinirliyken davranislari :(

Eşim benim kadar sinirlenmez ki sabir küpü maşallah rahatt adam

Ama sinirlenince de önune geçmem hararetli bir sekilde bagirir sonra odayi terk eder..
5 dakika gelmsse ben pesinden
giderimm..
Problemi konusuruz bir çözüm buluruz..bulamazsak ogün küs geçer..

Bizdede ben susarım
Konuş der eşim hiç oralı olmam.
Bu kezde beni kaileye almıyon diye cırlarrr

sizin eşiniz normal degil. Bunun farkındasınız dimi. Diğer konularınızı az cok biliyorum.
Bende susarım yok gibi davranırım.Hatta konu amacını aşıp niye adam yerine koymuyorsun cvp vermiyorsuna gelir.Kızdığı şeyi unutur.Ne zaman sakinleşirsen o zaman seni duyarım diyorum.

Benim müstakbel eşe yani sözlüme.. 4 yıldır sinirlenince bağırmaması gerektiğini, kulaklarımın onu duyabildiğini.. kendim için değil onun ses tellerine zara geldiğini çünkü o bağırdığında ondan korkmadığımı, aksine bağırdığında umrumda olmadığını anlattım. Ve sanırım son 1 senedir emelime ulaştım Allahmm inşallah da devam etmez
Adamın anlık bir siniri var bir anda bir bağırıyor 10 dk sonra hiç bir şey olmamış gibi. Ben de sinirinin geçmesini bekliyorum geçtikten sonra, ben bir bağırıyorum kıyameti koparıyorum Sonra kuzu kuzu oluyor
Ama o anlık siniri beni çileden çıkarıyor

Sinirliyken herşeyi söyler normalde iyidir diye birşey yok olamaz öyle şey.Kimse eşimde olsa bana ağzına geleni söyleyemez.Sinirine hakim olmasını bilecek.Boşuna demiyorlar,eline,beline diline hakim olacak diye.Çekmek zorunda değilsin.Kimsenin malı oyuncağı,değilsin.

bizdede genelde hep ben sinir küpüyüm azından gıg çıksa beni deli ediyor belirli bir süre alttan alıyor kendi kafasında başka bir sıkıntı yoksa ( maddi sıkıntı gibi ) alabildiği kadar zaten benim sinirm geçiyo kendimede kıszıyorum elimden gelse hiç konuşmucam peşimden koşsada affedesim gelmiyo insan kırılmaya görsün benimde yapım bu çok zor onundan bazen üsüste geliyo bişeyler çıkmazda olduğu bi anda sinirlenilmeyecek şeye patlıyo iş
aynen ama o küs kalamaz genelde ben küserim ama tavşan dağa küsmüş misali o hayatım hayatım sanki bişe olmamış buda beni sinir ediyo

bızdede ıkımız aynı anda sınırlenebılıyoruz eşımın sınırı saman alevı gıbıdır çabuk söner ama ınadından hatasını kabul etmez özür dılemez,susar uyur .mesela pazar gunu kavga ettık o gunden berı gerekmedıkçe konuşmuyoruz.çünkü benım sınırımı bıldığı ıçın yanaşmaz benım sınırımın geçmesı bıraz zaman alır.

erkekler bızım gıbı degıldır kızlar bız ayrıntıları severız,söledığımız sözler düşündüklerımızdır herzaman mutluykende sınırlıykende.ama erkekler öle değıldırler sınırlıyken söledıklerı sözler kırmak ıçın söylenır amacına da ulaşırlar.

Valla sadece eşler değil, hadi sizin ki ayrılmanız için uzun bi yasal işlem gerektiriyo da dillerini tutmuyorlar.
Sevgililerimizde öyle... Uyarıldığı halde, yapma kaldıramıyorum dediğimiz halde, sen sinirle söylüyorsun ama ben toparlayamıyorum dediğimiz halde, sonra pişman oldukları halde aynılar...

1,5 yıllık evliyim bende. ne sevgililik ne nişanlılık ne de evlilik süresince eşimin birkere sinirlendiğini görmedim.
adamın bütün sinirleri alınmış sanki iyi mi kötü mü bilemedim ama :)
sırf bana değil kimseye sinirlenmez bişeyleri içine atar bende sıkıştırma terapisi uygular dilinin altındaki herseyi öğrenir ona göre konusurum.

bana sinirliyken evi ya da odayı terk eder bi süre. sonra gelir özür diler.
dün bi konuya sinirlendi laf söyler sayar biraz sonra 10 dk geçince unutur gider..

bizde çok şükür ne sinir krizi geçirdik ne de hakaret ettik birbirimze üstelik çok zor günler geçirdik. Ben ona çok kızsam da o kadar çok korkarım ki ona saygısızlık etrmekten o yüzden dikkatli konuşurum o da öyle. saygı saygı saygı!!!! çünkü sonra hiç bir şey unutulmuyor

sövüp ,sayan biri normalde nasıl iyi oluyor bende bunu anlamadım?normal değil bu bence.ben sinirliyken eşim pek cevap vermez o sinirliykende ben aslında biz pek sinirlenmeyizde konuşuruz çok uzarsa kapatırız.böyle kküfürler ,kavgalar bana normal kişilerin yapacağı bir davranış gibi gelmiyor.evliliğin ilk zamanları tartışma küsme daha çok oluyor ama bu küfür etme yada sözlü fiziksel şiddet kişiliksizlikten kaynaklı bence sorunlu insanlar yapıyor.

çok güzel yazmışsınız.zaten sinirlenince size küfür eden biri nasıl iyi biri olabilir ki?konunun özü.

Zaten eşim sinirli olunca ben susarım ben sinirli olunca o susar beni yumuşatmaya çalışır ve asla kırıcı cümleler küfürler olmaz çünkü aynı evde yaşıyoruz birbirimizin yüzüne tekrar bakacağız

Artık çalışmıyorum alabilcegi bi maaşım yok . Para konusunda garip herseysi ben yonetiyim istiyor . Artık izin konusunu aştık yavaş yavaş . Zorla götürdü annesine baya bi sürat yaptım Bidaha zorlamıyor . Ama yok anlaşamıyoruz !!!! Hiç bi şekilde anlasamiyorux

Aynen öyle sorunlu ! Kavga sırasında yalvarıyorum nlur sus komsualr duyuyor sinirin geçsin konuşuruz diyorum . Yok . Ne susmak bilir . Ne edep . Ne haddini . Sabah sabah komşum aradı gece ev yikiliyordu iyimisin diye. Herkese rezil olmaktan bıktım

Sinir aninda sussamda ise yaramıyor . Bıktım tukendim . Oda bıkmış . Niye devam ediyoruz bilmiyorum .....

bence bu arada sakın hatayla çocuk yapmayın .öncelikle kendizi toparlayın ve sakin zamanında kendisinide uyarın eğer evliliğinizin huzurlu yürümesini oda istiyorsa çıkış yolu bulalım beraber diyin ama gönlü yoksa bence hiç zorlamayın bu tipler gitgide kendini haklı görüp yoldan çıkıyorlar mazallah yarın elide kalkabilir size.zaten şu an psikolojik şiddetine mağruz kalıyorsunuz ve çevreye mahçup olması gereken o siz değil komşularında bu şekilde sorduğunu evinizdeki tartırşmamın evinizin duvarlarını aşmayacak bir şekilde evde konuşarak çözmeniz gerektiğini söyleyin.anlamayanıda fazla zorlamayın sizde zorlanmayın.ayrıca komşularınız keşke isimsiz polise ihbar versede eşiniz bi anlasa ne yaptığını.

Bilmiyorum resmen çift karakterli bazen diyor Bidaha seni hiç uzmiycem asicaz birlikte bunları ama kavga aninda şeytana dönüşüyor . Artık hangisi gerçek kisiligi çözemiyorum . Ölüyorum uzuntuden . Hep o haklı hep o haklı . Hiç bisekilde ona ulasamiyorum konusamiyorux . Çok zor Suan bu evliliği yürütmek . .....

çıkış yollarını deneyin psikola gitmeyi kabul ederse gidin ikinizide davranışlarınız konusunda yönlendirsin.içinde bulunduğun durumda illa boşan diyemem ama senin arkanda duran bir ailen ve sendede çalışacak yürek varsa olmuyorsa ayrıl.bir daha bu yılların geri gelmez.ezile ezile senide kişiliksiz yapar sindirir en sonunda senin ruh sağlığın beden sağlığın bozulur kendine bile hayrın olmaz.istemiyorsa düzelmek senin yapacak bir şeyin yok kendini düşünmekten başka bence.

benim eşim de böyledir.. Hatta ben sinirlenebilen biri olduğumdan. Annem kavga etmeyin falan diye genelöğütler yağdırırken eşim "merak etme anne, benimle kavga edilmez zaten" der.
Ben de senin gibi, kerpetenle alıyorum kızdığı kırıldığı şeyleri ağzından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…