Bende susarım yok gibi davranırım.Hatta konu amacını aşıp niye adam yerine koymuyorsun cvp vermiyorsuna gelir.Kızdığı şeyi unutur.Ne zaman sakinleşirsen o zaman seni duyarım diyorum.Bizdede ben susarım
Konuş der eşim hiç oralı olmam.
Bu kezde beni kaileye almıyon diye cırlarrr
sizin eşiniz normal degil. Bunun farkındasınız dimi. Diğer konularınızı az cok biliyorum.
Sinirliyken herşeyi söyler normalde iyidir diye birşey yok olamaz öyle şey.Kimse eşimde olsa bana ağzına geleni söyleyemez.Sinirine hakim olmasını bilecek.Boşuna demiyorlar,eline,beline diline hakim olacak diye.Çekmek zorunda değilsin.Kimsenin malı oyuncağı,değilsin.okadar cok okudum ki burda esim sinirliyken agzina geleni sayar sover . ama normalde cok iyidir sadece sinirlenince boyledir diye ..... belki kendimizi avutuyoruz boyle belki eslerimiz sinirlenince gercekleri soyluyor . bilmiyorum ama bu durum beni cok yaraliyor . siz nasil emin oluyorsunuz sadece sinirle dediginesonra o yumusayinca hersey gecmis mi oluyor ... konusulmuyor cozulmuyor hep bi sinir hep bi tartisma . 7. ayimiz . bosanmanin esiginden donduk . nasil asilcak nasil gecicek bu donem. gecicek mi gecmiycek mi bilmiyorum. seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum .... bunaldim boguldum daraldim .
aynen ama o küs kalamaz genelde ben küserim ama tavşan dağa küsmüş misali o hayatım hayatım sanki bişe olmamış buda beni sinir ediyoEşim benim kadar sinirlenmez ki sabir küpü maşallah rahatt adam
Ama sinirlenince de önune geçmem hararetli bir sekilde bagirir sonra odayi terk eder..
5 dakika gelmsse ben pesinden
giderimm..
Problemi konusuruz bir çözüm buluruz..bulamazsak ogün küs geçer..
okadar cok okudum ki burda esim sinirliyken agzina geleni sayar sover . ama normalde cok iyidir sadece sinirlenince boyledir diye ..... belki kendimizi avutuyoruz boyle belki eslerimiz sinirlenince gercekleri soyluyor . bilmiyorum ama bu durum beni cok yaraliyor . siz nasil emin oluyorsunuz sadece sinirle dediginesonra o yumusayinca hersey gecmis mi oluyor ... konusulmuyor cozulmuyor hep bi sinir hep bi tartisma . 7. ayimiz . bosanmanin esiginden donduk . nasil asilcak nasil gecicek bu donem. gecicek mi gecmiycek mi bilmiyorum. seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum .... bunaldim boguldum daraldim .
sövüp ,sayan biri normalde nasıl iyi oluyor bende bunu anlamadım?normal değil bu bence.ben sinirliyken eşim pek cevap vermez o sinirliykende ben aslında biz pek sinirlenmeyizde konuşuruz çok uzarsa kapatırız.böyle kküfürler ,kavgalar bana normal kişilerin yapacağı bir davranış gibi gelmiyor.evliliğin ilk zamanları tartışma küsme daha çok oluyor ama bu küfür etme yada sözlü fiziksel şiddet kişiliksizlikten kaynaklı bence sorunlu insanlar yapıyor.okadar cok okudum ki burda esim sinirliyken agzina geleni sayar sover . ama normalde cok iyidir sadece sinirlenince boyledir diye ..... belki kendimizi avutuyoruz boyle belki eslerimiz sinirlenince gercekleri soyluyor . bilmiyorum ama bu durum beni cok yaraliyor . siz nasil emin oluyorsunuz sadece sinirle dediginesonra o yumusayinca hersey gecmis mi oluyor ... konusulmuyor cozulmuyor hep bi sinir hep bi tartisma . 7. ayimiz . bosanmanin esiginden donduk . nasil asilcak nasil gecicek bu donem. gecicek mi gecmiycek mi bilmiyorum. seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum .... bunaldim boguldum daraldim .
çok güzel yazmışsınız.zaten sinirlenince size küfür eden biri nasıl iyi biri olabilir ki?konunun özü.Sinirlenince küfür eden sonrada ben ne yaptım diyen hastadır bana göre tedavi edilmesi gerekir.
Sinirlenip küfür eden sonrada pişkinlik yapan ahlak yoksunudur maneviyatını güçlendirmesi gerekir.
Kavgada ayrı iyi günde ayrı kişilik olmaz.
İyi günde zaten herkes şeker.
Asıl karekter tartışmada ortaya çıkar.
Çirkinleşenin karekterinde arıza vardır tamiri gerekir.
Çevresindekilerde aslında iyidir ama işte bir sinirlenince böyle çirkef diyerek onu kabullenmeleri bence doğru değil.
İnsana insanlık yakışır.
okadar cok okudum ki burda esim sinirliyken agzina geleni sayar sover . ama normalde cok iyidir sadece sinirlenince boyledir diye ..... belki kendimizi avutuyoruz boyle belki eslerimiz sinirlenince gercekleri soyluyor . bilmiyorum ama bu durum beni cok yaraliyor . siz nasil emin oluyorsunuz sadece sinirle dediginesonra o yumusayinca hersey gecmis mi oluyor ... konusulmuyor cozulmuyor hep bi sinir hep bi tartisma . 7. ayimiz . bosanmanin esiginden donduk . nasil asilcak nasil gecicek bu donem. gecicek mi gecmiycek mi bilmiyorum. seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum .... bunaldim boguldum daraldim .
Artık çalışmıyorum alabilcegi bi maaşım yok . Para konusunda garip herseysi ben yonetiyim istiyor . Artık izin konusunu aştık yavaş yavaş . Zorla götürdü annesine baya bi sürat yaptım Bidaha zorlamıyor . Ama yok anlaşamıyoruz !!!! Hiç bi şekilde anlasamiyoruxhala mi kavga ediyorsunuz ?
hala mi tum maasini elinden aliyor ?
hala mi annenlere bile gitmene izin vermiyor ?
hala mi zorla kaynananlara goturuyor devamli ?
Bunlar evetse isin zor.
PS: Benim esim ofkelenmez kolayina, sinirlenince de beni sinir edicek seyler soyler, sonra da pisman olur zaten. Cunku bana kizdiysa kizdigi seyi soylemesi lazim ki oturup konusalim, benim de damarima basmaasina gerek yok. Boyle yaparsa ben de zaten kolayina affetmem pisman deyilse. Ve bu nadir olur.
Bu esleriniz kufur bile ediyor ve sinirine veriyorsunuz. Bence sinirle alakasi yok, aldigi terbiyeyele alakasi var.
Aynen öyle sorunlu ! Kavga sırasında yalvarıyorum nlur sus komsualr duyuyor sinirin geçsin konuşuruz diyorum . Yok . Ne susmak bilir . Ne edep . Ne haddini . Sabah sabah komşum aradı gece ev yikiliyordu iyimisin diye. Herkese rezil olmaktan bıktımsövüp ,sayan biri normalde nasıl iyi oluyor bende bunu anlamadım?normal değil bu bence.ben sinirliyken eşim pek cevap vermez o sinirliykende ben aslında biz pek sinirlenmeyizde konuşuruz çok uzarsa kapatırız.böyle kküfürler ,kavgalar bana normal kişilerin yapacağı bir davranış gibi gelmiyor.evliliğin ilk zamanları tartışma küsme daha çok oluyor ama bu küfür etme yada sözlü fiziksel şiddet kişiliksizlikten kaynaklı bence sorunlu insanlar yapıyor.
bence bu arada sakın hatayla çocuk yapmayın .öncelikle kendizi toparlayın ve sakin zamanında kendisinide uyarın eğer evliliğinizin huzurlu yürümesini oda istiyorsa çıkış yolu bulalım beraber diyin ama gönlü yoksa bence hiç zorlamayın bu tipler gitgide kendini haklı görüp yoldan çıkıyorlar mazallah yarın elide kalkabilir size.zaten şu an psikolojik şiddetine mağruz kalıyorsunuz ve çevreye mahçup olması gereken o siz değil komşularında bu şekilde sorduğunu evinizdeki tartırşmamın evinizin duvarlarını aşmayacak bir şekilde evde konuşarak çözmeniz gerektiğini söyleyin.anlamayanıda fazla zorlamayın sizde zorlanmayın.ayrıca komşularınız keşke isimsiz polise ihbar versede eşiniz bi anlasa ne yaptığını.Aynen öyle sorunlu ! Kavga sırasında yalvarıyorum nlur sus komsualr duyuyor sinirin geçsin konuşuruz diyorum . Yok . Ne susmak bilir . Ne edep . Ne haddini . Sabah sabah komşum aradı gece ev yikiliyordu iyimisin diye. Herkese rezil olmaktan bıktım
Bilmiyorum resmen çift karakterlibence bu arada sakın hatayla çocuk yapmayın .öncelikle kendizi toparlayın ve sakin zamanında kendisinide uyarın eğer evliliğinizin huzurlu yürümesini oda istiyorsa çıkış yolu bulalım beraber diyin ama gönlü yoksa bence hiç zorlamayın bu tipler gitgide kendini haklı görüp yoldan çıkıyorlar mazallah yarın elide kalkabilir size.zaten şu an psikolojik şiddetine mağruz kalıyorsunuz ve çevreye mahçup olması gereken o siz değil komşularında bu şekilde sorduğunu evinizdeki tartırşmamın evinizin duvarlarını aşmayacak bir şekilde evde konuşarak çözmeniz gerektiğini söyleyin.anlamayanıda fazla zorlamayın sizde zorlanmayın.ayrıca komşularınız keşke isimsiz polise ihbar versede eşiniz bi anlasa ne yaptığını.
çıkış yollarını deneyin psikola gitmeyi kabul ederse gidin ikinizide davranışlarınız konusunda yönlendirsin.içinde bulunduğun durumda illa boşan diyemem ama senin arkanda duran bir ailen ve sendede çalışacak yürek varsa olmuyorsa ayrıl.bir daha bu yılların geri gelmez.ezile ezile senide kişiliksiz yapar sindirir en sonunda senin ruh sağlığın beden sağlığın bozulur kendine bile hayrın olmaz.istemiyorsa düzelmek senin yapacak bir şeyin yok kendini düşünmekten başka bence.Bilmiyorum resmen çift karakterlibazen diyor Bidaha seni hiç uzmiycem asicaz birlikte bunları ama kavga aninda şeytana dönüşüyor . Artık hangisi gerçek kisiligi çözemiyorum . Ölüyorum uzuntuden . Hep o haklı hep o haklı . Hiç bisekilde ona ulasamiyorum konusamiyorux . Çok zor Suan bu evliliği yürütmek . .....
benim eşim de böyledir.. Hatta ben sinirlenebilen biri olduğumdan. Annem kavga etmeyin falan diye genelöğütler yağdırırken eşim "merak etme anne, benimle kavga edilmez zaten" der.1,5 yıllık evliyim bende. ne sevgililik ne nişanlılık ne de evlilik süresince eşimin birkere sinirlendiğini görmedim.
adamın bütün sinirleri alınmış sanki iyi mi kötü mü bilemedim ama :)
sırf bana değil kimseye sinirlenmez bişeyleri içine atar bende sıkıştırma terapisi uygular dilinin altındaki herseyi öğrenir ona göre konusurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?