eşlerin ayrı yatması

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
selamlar arkadaşlar hepinize
bn bişeyi çok merak ediyorum neden bi erkek eşinden ayrı yatar küs olsun olmasın ve bu durumun dini boyutunuda merak ediyorum hiç başınıza geldimi neden olurki..okuyan cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Detay versen.
Kaç yıllık evlilik sorun varmı
Biz burdan nasıl anlıyalım

selamlar arkadaşlar hepinize
bn bişeyi çok merak ediyorum neden bi erkek eşinden ayrı yatar küs olsun olmasın ve bu durumun dini boyutunuda merak ediyorum hiç başınıza geldimi neden olurki..okuyan cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Dini konu açmak yasak diye biliyorum bu konuda bilgim de yok umarım kiblenip konu kapatılana kadar
tatmin edici bir cvp alırsınız

Dini boyutunu bilemem..
Biz evlenirken eşimle söz verdik ne olursa olsun ayrı yatmıycaz diye yatmıyoruz da
Sadece çocuk olunca bazen mecburiyetten yattık
Ama bir erkek durduk yere ayrı yatıyorsa karısını sevmiyor olabilir bence
Yoksa neden evleniyoruz ki?

Detay versen.
Kaç yıllık evlilik sorun varmı
Biz burdan nasıl anlıyalım
ne bileyim bn çok ama çok üzülüyorum onun bu hareketine oturma odasında tv var ve ev sobalı olduğu için çocukları orda yetırmak zorundayım bn uykum geliince odama gidiyorum oysa hemen çocukların yatağında yatıyo.belkide yüz defa uyardım ama yok adam adam aynı en sonunda film koptu kıyameti kopardım artık şimdi konuşmuyoruz...ona sorarsan kasıtlı bişey yok başakasının yanına mı gidiyorum yan odada çocukların yanında kalıyorum diyor..ama en ufak bi tartışmamız olsa yine ayrı yatıyo..

Adam böyle alismis demekki , belkide diger oda cok soguk geliyordur adama

ne bileyim bn çok ama çok üzülüyorum onun bu hareketine oturma odasında tv var ve ev sobalı olduğu için çocukları orda yetırmak zorundayım bn uykum geliince odama gidiyorum oysa hemen çocukların yatağında yatıyo.belkide yüz defa uyardım ama yok adam adam aynı en sonunda film koptu kıyameti kopardım artık şimdi konuşmuyoruz...ona sorarsan kasıtlı bişey yok başakasının yanına mı gidiyorum yan odada çocukların yanında kalıyorum diyor..ama en ufak bi tartışmamız olsa yine ayrı yatıyo..

Benim eşimde tv başında yatardı bekarlıktan kalma bi alışkanlıktı ondaki.
İlk zamanlar gece yarısı kalkar uyandırır yatağa taşırdım resmen.
Bebeğim oldu
Bebeğimi yedir uyut yatağa gitcem hadi uyuyalım he geliyorum şimdi derdi. Bebeği emzirmeye kalkardım bakardım yatıyo odada sanki 2 bebekle ugraşıyo gibi hissediyordum.
Baktım olmuyo
Uyuyomu umurumda değil bırak kaldırıp yatağa taşımayı.
Üstünü bile örtmedim bi süre.
Valla 1 aydır bakıyorum uykusu gelince tıpış tıpış yatağa geciyor.
Anladımki cok düşmemek lazım üstüne.

Benim eşimde tv başında yatardı bekarlıktan kalma bi alışkanlıktı ondaki.
İlk zamanlar gece yarısı kalkar uyandırır yatağa taşırdım resmen.
Bebeğim oldu
Bebeğimi yedir uyut yatağa gitcem hadi uyuyalım he geliyorum şimdi derdi. Bebeği emzirmeye kalkardım bakardım yatıyo odada sanki 2 bebekle ugraşıyo gibi hissediyordum.
Baktım olmuyo
Uyuyomu umurumda değil bırak kaldırıp yatağa taşımayı.
Üstünü bile örtmedim bi süre.
Valla 1 aydır bakıyorum uykusu gelince tıpış tıpış yatağa geciyor.
Anladımki cok düşmemek lazım üstüne.
zorla birde bnle yat diye yalvaracakmıyım bnde hayatta kaldırmıyorum ..

Çok mu dönüyorsunuz?
Hortluyor musunuz?
ya da yorganı çok mu çekiyorsunuz?
Sebepleri çok aslında... Ama bunu eşinize sorun daha sağlıklı bir cevap alırsınız.
Dini boyutuyla da ilgili mercilerden bilgi alın. Diyanetten mesela.

Evleneydim hiç çıkmayacaktım koynundan :KK53::KK47::KK8::KK45: Ayrı yatılır mı beee :63::KK53:

Back
X