- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi balkonkusu
Bence tembellikten gelmiyor olabilir canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ta öbür mahalleye gitmiyo ya alt tarafı iki adım ötede odaya gelecek.Bence tembellikten gelmiyor olabilir canım
hıh benimde anlatmak istediğim o ..birde kadınlık hissi heralde bilmiyorum sanki bnden soğuyacakmış beni beğenmiyomuş gibi geliyo kadınlık gururumu kırıyo açıkçası . daha net konuşacak olursam .Bizde ayrı yatiyoruz.doğumdan beri..16 aydır arada geldi ama alıştı sanırım yatağına dönüyor...ben oglumla aynı odada..bahane çok mesela sabah erken kalkıyor iş için 3' 4 kez alarmı caliyo..bizler yatsa oglis uyanır diyoruz.valla benden alıştım ne diyeyim..cinsel anlamda bi sorun yok ama yanımda yatinca daha bi sıcaklık bi çekim oluyor doğrusu..benden asla senden ayrı yatamam deyip bana yapısmasını isterdim dogrusu...yaza oğlumun odasını ayırcaam bakalım surprizzz
Haklısın canım ama zaten senin kadar ince düșünceli olsa bu durumda olmazdı beyefendi.ya ta öbür mahalleye gitmiyo ya alt tarafı iki adım ötede odaya gelecek.
Nasıl yasak anlamadım hatim indiriyolar burdaDini konu açmak yasak diye biliyorum bu konuda bilgim de yok umarım kiblenip konu kapatılana kadar
tatmin edici bir cvp alırsınız
nasıl bi soru arkadaşım bu.daha neler hiç öyle şey olurmu "eşim çocuklarına çok düşkündür asla öyle bişey yapmaz
Bu soruyu neden sordunuz merak ettim doğrusuSeverek mi evlendiniz görücü usulü mu?
Canım dinimizin bunu emretmesinin sebebi karı kocanın arasının iyice açılmaması araya mesafe girmemesi için. Hem günah hem ayıp yanlış bi davranış yani. Ayrı uyucaktı niye evlendi. Derdi ne bunları sorun. Karı koca birbirinin nefesini sıcaklığını hissetmezse o evlilik evlilikten çıkar.
ben dini boyutunu biliyorum zaten acaba kaçırdığım duymadığım bişeymi varmı diye sordum...eşimede söylüyorum bak günah diye ..ama yok adam yine aynı bildiğini okuyoCanım dinimizin bunu emretmesinin sebebi karı kocanın arasının iyice açılmaması araya mesafe girmemesi için. Hem günah hem ayıp yanlış bi davranış yani. Ayrı uyucaktı niye evlendi. Derdi ne bunları sorun. Karı koca birbirinin nefesini sıcaklığını hissetmezse o evlilik evlilikten çıkar.
Ya uzmanlar bile kanıtladı mutlu çiftlerin tek özelliği ne para ne aşk DOKUNMAKMIŞ...ne kadar dokunursak o kadar iyiyiz aslında ama onunda işine geliyor misafir odasında kapısını kapıyor gece boyunca sessiz deliksiz uyuyor ...ben kalktimmi oglis ağladımı tın...hıh benimde anlatmak istediğim o ..birde kadınlık hissi heralde bilmiyorum sanki bnden soğuyacakmış beni beğenmiyomuş gibi geliyo kadınlık gururumu kırıyo açıkçası . daha net konuşacak olursam .
bizimkine oda işlemez canım konuştum kızdım kavga ettim yine aynı... bazı şeyler dank etmiş olmalıki o akşamdan buana odaya geliyo sarılıyo falan bnde kaçıyorum anlasın kırıldığımı.Ya uzmanlar bile kanıtladı mutlu çiftlerin tek özelliği ne para ne aşk DOKUNMAKMIŞ...ne kadar dokunursak o kadar iyiyiz aslında ama onunda işine geliyor misafir odasında kapısını kapıyor gece boyunca sessiz deliksiz uyuyor ...ben kalktimmi oglis ağladımı tın...
Ama cinsel sorun yoksa bi nebzede olsa idare edilebilir...
Ben kaç kez çağırdım bi sorun olmadığını konuştuk karşılıklı anlaştık....
Koca yatakta dönemde dönemde yatıyorum ohh :))