eşlerin ayrı yatması

Bizde ayrı yatiyoruz.doğumdan beri..16 aydır arada geldi ama alıştı sanırım yatağına dönüyor...ben oglumla aynı odada..bahane çok mesela sabah erken kalkıyor iş için 3' 4 kez alarmı caliyo..bizler yatsa oglis uyanır diyoruz.valla benden alıştım ne diyeyim..cinsel anlamda bi sorun yok ama yanımda yatinca daha bi sıcaklık bi çekim oluyor doğrusu..benden asla senden ayrı yatamam deyip bana yapısmasını isterdim dogrusu...yaza oğlumun odasını ayırcaam bakalım surprizzz

Bizde ayrı yatiyoruz.doğumdan beri..16 aydır arada geldi ama alıştı sanırım yatağına dönüyor...ben oglumla aynı odada..bahane çok mesela sabah erken kalkıyor iş için 3' 4 kez alarmı caliyo..bizler yatsa oglis uyanır diyoruz.valla benden alıştım ne diyeyim..cinsel anlamda bi sorun yok ama yanımda yatinca daha bi sıcaklık bi çekim oluyor doğrusu..benden asla senden ayrı yatamam deyip bana yapısmasını isterdim dogrusu...yaza oğlumun odasını ayırcaam bakalım surprizzz
hıh benimde anlatmak istediğim o ..birde kadınlık hissi heralde bilmiyorum sanki bnden soğuyacakmış beni beğenmiyomuş gibi geliyo kadınlık gururumu kırıyo açıkçası . daha net konuşacak olursam .

nasıl bi soru arkadaşım bu.daha neler hiç öyle şey olurmu "eşim çocuklarına çok düşkündür asla öyle bişey yapmaz

gece sizle yatmiyor cocuklarla uyuyor diyorsunuz.Tabiki onlarla uyuyor diye boyle sapkin bir insandir diyemeyiz dogrudur esiniz saglikli, temiz duzgun bir insandir belki oda sicak oldugu icinde orda yatmak istiyir bile olabilir belkide bu kadar basit birseydir ben oyledir demiyorum lutfen yanlis anlamayin.Ama Duyuyoruz babasi, dedesi, abisi hatta annesi tarafindan taciz edilen insanlari siz konduramazsiniz ama minik bir ihtimal olsa bile ihtimal iste o sebeple akliniza getirmek istedim.
Umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer

Canım dinimizin bunu emretmesinin sebebi karı kocanın arasının iyice açılmaması araya mesafe girmemesi için. Hem günah hem ayıp yanlış bi davranış yani. Ayrı uyucaktı niye evlendi. Derdi ne bunları sorun. Karı koca birbirinin nefesini sıcaklığını hissetmezse o evlilik evlilikten çıkar.

Canım dinimizin bunu emretmesinin sebebi karı kocanın arasının iyice açılmaması araya mesafe girmemesi için. Hem günah hem ayıp yanlış bi davranış yani. Ayrı uyucaktı niye evlendi. Derdi ne bunları sorun. Karı koca birbirinin nefesini sıcaklığını hissetmezse o evlilik evlilikten çıkar.
ben dini boyutunu biliyorum zaten acaba kaçırdığım duymadığım bişeymi varmı diye sordum...eşimede söylüyorum bak günah diye ..ama yok adam yine aynı bildiğini okuyo

hıh benimde anlatmak istediğim o ..birde kadınlık hissi heralde bilmiyorum sanki bnden soğuyacakmış beni beğenmiyomuş gibi geliyo kadınlık gururumu kırıyo açıkçası . daha net konuşacak olursam .
Ya uzmanlar bile kanıtladı mutlu çiftlerin tek özelliği ne para ne aşk DOKUNMAKMIŞ...ne kadar dokunursak o kadar iyiyiz aslında ama onunda işine geliyor misafir odasında kapısını kapıyor gece boyunca sessiz deliksiz uyuyor ...ben kalktimmi oglis ağladımı tın...
Ama cinsel sorun yoksa bi nebzede olsa idare edilebilir...
Ben kaç kez çağırdım bi sorun olmadığını konuştuk karşılıklı anlaştık....
Koca yatakta dönemde dönemde yatıyorum ohh :))

Ya uzmanlar bile kanıtladı mutlu çiftlerin tek özelliği ne para ne aşk DOKUNMAKMIŞ...ne kadar dokunursak o kadar iyiyiz aslında ama onunda işine geliyor misafir odasında kapısını kapıyor gece boyunca sessiz deliksiz uyuyor ...ben kalktimmi oglis ağladımı tın...
Ama cinsel sorun yoksa bi nebzede olsa idare edilebilir...
Ben kaç kez çağırdım bi sorun olmadığını konuştuk karşılıklı anlaştık....
Koca yatakta dönemde dönemde yatıyorum ohh :))
bizimkine oda işlemez canım konuştum kızdım kavga ettim yine aynı... bazı şeyler dank etmiş olmalıki o akşamdan buana odaya geliyo sarılıyo falan bnde kaçıyorum anlasın kırıldığımı.

selam arkadaşlar
konuma kaldığımız yerdenn devam ediyorum malesef.
geçen süre zarfında eşimle barıştık falan filan bir hafta 10 gün iyi geçti ve yine olay patladı. 2 gecedir yine ayrı yattı ve bu gece gece 3 te yanıma geldi falan bnde neden geldin dedim ofladı pufladı kalktı gidiyodu diğer odaya bnde dedimki noldu açmadımı seni burası dedim . adam çıldırdı resmen beni dövecekmiş elinde kalacakmişım defol git s.... git bir sürü hakaret bu arada annemide kötü konuştu haksız yere . dayanamıyorum artık napacağımı şaşırdım ..işim gücüm moral bozmakmış neyin derdindeymişim daha aklıma gelmeyen birsürü hakaret.akşamdan beri ağlıyorum gözlerim şişti resmen .bn napacağım arkadaşlar nolur akıl verin..

yokmu bi okuyan bi akıl verecek bi yol gösterecek kimse zaten çevremdede kimse yok hiç kimseye anlatamam arkadaş var ama sadece yeme içme arkadaşı yedirirse ii yedirmesen kötü kimseyle pek görüşmüyorum .

eşim çok horladğı için aynı yatakta yatmıyoruz benim yüzümden eşimden dolayı bir sıkıntı yok bir de 10 aylık kızım var geceleri uyanıyor eşim uyuyor kalkıp bakıyorum kıza bir yandan eşim horluyor sinirlerim tepeme çıkıyor sinirimi alamıyorum kızımla ilgilenemiyorum böyle bir durum biraz daha büyüsün eşimle yatcam çok istiyorum ama çok horluyor ya bir odadan dier odaya geliyor horlaması kapısını kapatıyorum bazen onun için tv li odada yatıyorum kı zuyandığı zaman açıyorum tv yi izliyorum hem kafam rahat oluyor kızımla iyi ilgieniyorum da günahı var mı böyle bir durumun bilmiyorum

Back
X