Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

_lady_bug_

Sabır
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
359
91
298
Merhaba kızlar.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durum bu.Kadın kadına bakar, inceler, içinden bir çok şey geçirir anlarım.Ben de yaparım.Fakat yanında eşi ya da sevgilisi olan bir kadın neden başka bir kadının eşine bakar?
Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine içine bakarak yürümekten bahsediyorum.Sizin de geliyor mu başınıza böyle şeyler? Nedeni ne olabilir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Oooo ultra yakılıklı koca, bakalım bi' dal mı diyorlar acaba
Şaka bir yana bakan oluyor nadir de olsa, ben de eşime bak şu kadın seni kesiyor diyorum, eğleniyorum kendimce.
Kimsenin bakmasından rahatsız olmam, olmadım, olmuyorum; bana bakanlara kıyasla devede kulak bile değil.

Şu milletin gözünü alamadığı kocaları nerden buluyosunuz yahu? Ben hiç sokakta göremiyorum da.
Genelde evli erkek profili tipine bakmadan kendini çok yakışıklı gören karısını ayarlayıp sokaktaki her kızı kesen şekilde.

Türk erkeğinin yakışıklılık skalası ortada zaten. Hele evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra muhteşem oluyorlar. Nesine bakacağız.

Hayır bir de türkiye gibi "ne bakıyorsun" diye kavga çıkarılan bir ülkedeyiz. Kaç tane kadın yanında eşi varken başka erkeğe bakma cesaretini gösterebilir ki? Olay çıkar olay.

Hiç görmedim öyle bakanı valla..
Ama bazı kadınlar var yanındakine burnumdan akan sıvıyı atmam ama o benim kocasına baktığımı sanıp yapışıyor adama :) muhtemelen adam bakıyor ki kadının dikkatini çekiyor karşıdaki kadın.. Olayın başına hakim olanadığım için bilemiyorum.. Bazılarına yazıkkkk

Her zaman biz değil ara sıra onlar bizi buluyor:) eşim çok yakışıklı bir adam değil zaten bakar geçersin neden süzersin işte onu anlamaya çalışıyoruö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…