- 5 Eylül 2014
- 14.236
- 50.116
- 598
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Aynı şeyi yazmaya gelmiştim
Benimkine de bakmıyorlar
al benden de o kadarBenimkine bakılsa ben hiç farketmem galiba...
Benim durumum vahim olsa gerek.
Bende çok yaşadım bunu kızın üstüne yürüdüğüm oldu hatta birgün eşimle minibüse bindik bir kız ayakta duruyor biz oturuyoruz sürekli saçlarını eşime değdiriyor omuzuna değiyor güya aynadan kesiyor eşime kalk cam kenarına geç dedim kız bozuldu Kocanizi mi kıskandiniz dedi işine bak dedim adamı o derece süzmüş alyansina kadar rezil oldu indi direk terbiyesiz insan çok fazla terbiyesiz kadın çok daha fazla evli barklı Adama karısının yanında kur yaptı ..ben öyle dediğin gibi bir durum farkettiğimde direk üstüne yürüyorum şahısın hemen kafasını öne eğiyorMerhaba kızlar.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durum bu.Kadın kadına bakar, inceler, içinden bir çok şey geçirir anlarım.Ben de yaparım.Fakat yanında eşi ya da sevgilisi olan bir kadın neden başka bir kadının eşine bakar?
Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine içine bakarak yürümekten bahsediyorum.Sizin de geliyor mu başınıza böyle şeyler? Nedeni ne olabilir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hem size hem eşinize saygısızlık, boşverin olay çıkarmayın hiç.sebebini anlasak yeter:)Bende çok yaşadım bunu kızın üstüne yürüdüğüm oldu hatta birgün eşimle minibüse bindik bir kız ayakta duruyor biz oturuyoruz sürekli saçlarını eşime değdiriyor omuzuna değiyor güya aynadan kesiyor eşime kalk cam kenarına geç dedim kız bozuldu Kocanizi mi kıskandiniz dedi işine bak dedim adamı o derece süzmüş alyansina kadar rezil oldu indi direk terbiyesiz insan çok fazla terbiyesiz kadın çok daha fazla evli barklı Adama karısının yanında kur yaptı ..ben öyle dediğin gibi bir durum farkettiğimde direk üstüne yürüyorum şahısın hemen kafasını öne eğiyor
Bekar kızların bazılarına neden bilmiyorum evli Adamlar cazip geliyor kullanılmak hoşlarına gidiyorsaHem size hem eşinize saygısızlık, boşverin olay çıkarmayın hiç.sebebini anlasak yeter:)
Yoo hiç gerilmedim. Sizin bu kendini kandırma uğraşınız ve bahaneleriniz garibime gitti, onu yazıyorum. Kocanıza bakan yoktur diyorum, neyin saygısızlığından bahsediyorsunuz? Bir kadın yanında kocası varken sağa sola bakamaz mıymış? Onlara da dükkanlara bakıyorlar, binalara bakıyorlar gözüyle bakarsanız sorun kalmaz. Ben yolda yürürken çoğu kez insanların göz hizasına bakarım. Kimbilir kaç kadın beni dükkan keserken " kocamı kesiyor" diye algılayıp kıskanmıştır o zaman.:) kışkırtamadığınız için sanırım gerildiniz, yazdığım cevaplarada bakarsanız eşimin yakışıklılığından değil kadınların kendi eşlerine neden bu saygısızlığı yaptığını sorguluyorum, rahatım gayet merak etmeyiniz:)
Allah yüzümüze bakmış demek ki :)demek ki bizimkiler yüzüne bakılmayacak adamlarmış, pis kadınlar milletin çok yakışıklı olmayan kocalarına bile yiyecek gibi bakıp bizimkilere pas vermediğine göre
iyi böyle iyi, yakışıklı kocan mı var derdin var
Merhaba kızlar.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durum bu.Kadın kadına bakar, inceler, içinden bir çok şey geçirir anlarım.Ben de yaparım.Fakat yanında eşi ya da sevgilisi olan bir kadın neden başka bir kadının eşine bakar?
Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine içine bakarak yürümekten bahsediyorum.Sizin de geliyor mu başınıza böyle şeyler? Nedeni ne olabilir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?