Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

ne bana ne esime ne cocuguma oyle gozunu dikip te bakan kimseye raslamadim bunca yillik hayatimda, cok silik bir aileyiz galiba
su fikri suncam sana esinde gozunu dikip kadina bakiyorsa oda ne bakiyo bu .. diyip bakiyordur belki. bilemiycem tan=bi durumu yinede siz daha iyi bilirsiniz.

Bende çok yaşadım bunu kızın üstüne yürüdüğüm oldu hatta birgün eşimle minibüse bindik bir kız ayakta duruyor biz oturuyoruz sürekli saçlarını eşime değdiriyor omuzuna değiyor güya aynadan kesiyor eşime kalk cam kenarına geç dedim kız bozuldu Kocanizi mi kıskandiniz dedi işine bak dedim adamı o derece süzmüş alyansina kadar rezil oldu indi direk terbiyesiz insan çok fazla terbiyesiz kadın çok daha fazla evli barklı Adama karısının yanında kur yaptı ..ben öyle dediğin gibi bir durum farkettiğimde direk üstüne yürüyorum şahısın hemen kafasını öne eğiyor

Hem size hem eşinize saygısızlık, boşverin olay çıkarmayın hiç.sebebini anlasak yeter:)

Yoo hiç gerilmedim. Sizin bu kendini kandırma uğraşınız ve bahaneleriniz garibime gitti, onu yazıyorum. Kocanıza bakan yoktur diyorum, neyin saygısızlığından bahsediyorsunuz? Bir kadın yanında kocası varken sağa sola bakamaz mıymış? Onlara da dükkanlara bakıyorlar, binalara bakıyorlar gözüyle bakarsanız sorun kalmaz. Ben yolda yürürken çoğu kez insanların göz hizasına bakarım. Kimbilir kaç kadın beni dükkan keserken " kocamı kesiyor" diye algılayıp kıskanmıştır o zaman.

Bi arkadaşta yazmış ama yinede yazayım bende :) Genelde o bakma işi adama bak bide yanında ki kadına bak diyerek bakma oluyor .... Eşiniz oek yakışıklı değilmiş demekki sizi güzel bulup eşinize çirkin adam bakışındalar... Ayrıca göze yasak yok malesef bakma diyemeyiz mesele eşinize bakılması değil eşinizin bakması ... eşiniz bakmıyorsa kimseyi sallamayın ozaman

Esimleyken genelde bana bakiyorlar. Kavga sebebi olmuyor. Tabi Ben de soylemiyorum bakiyorlar diye. Kendi anlarsa sinirleniyor. Ben de ona bakan olursa sinirleniyorum. Bu kadar ama.

Geçen bayram dı sanırım otobüste başımıa geldi. Eşime gösterdim biraz gülüştuk. En son inerken hanım bir totomu karşıyım nazar değmesin dedi

Bir kerede kızılay çadırında kan verirken hemşire aynı şeyi yaptı. Biz gözden uzaklaşana kadar. Nadiren olmuşluğu var. Biz eşimle baya eğleniyoz böyle bir durum olunca.​

Esim cok yakisikli oldugundan degil bacim ama bakiyolar valla kadin kadini cekemiyor ya ondan iste. Adama bak yanindaki kadina bak mantigiyla sacini tutuveresim geliyor onlarin:) az once hastanede bile oldu yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…