- 25 Şubat 2011
- 10.392
- 25.117
- 598
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Aynen ya. Bence bu konu tartışılmalı.Hiç görmedim öyle bakanı valla..
Ama bazı kadınlar var yanındakine burnumdan akan sıvıyı atmam ama o benim kocasına baktığımı sanıp yapışıyor adama :) muhtemelen adam bakıyor ki kadının dikkatini çekiyor karşıdaki kadın.. Olayın başına hakim olanadığım için bilemiyorum.. Bazılarına yazıkkkk
Yok yakışıklı değildir fazla, benim merak ettiğim husus neden yanlarında bir erkek varken bunu yapıyorlar? Eşlerine saygısızlıkGerçekten çok dikkat çekici olmalı niye baksın ki.
Ya da hüsnü kuruntu yapıyorsunuz biraz.
Insan psikolojisini hicbir zaman tam olarak cozemeyecegimiz icin malesef bu tarz sorularin cevabını bulamayiz.Yok yakışıklı değildir fazla, benim merak ettiğim husus neden yanlarında bir erkek varken bunu yapıyorlar? Eşlerine saygısızlık
Valla neden yanında karısı varken kocasınin gözleri fildir fildir dönüyorsa kadın da o yüzden bakiyordur.Yok yakışıklı değildir fazla, benim merak ettiğim husus neden yanlarında bir erkek varken bunu yapıyorlar? Eşlerine saygısızlık
Bunu bir çok kadın yapar, bir kadın gördüğünde önce eşinin nereye baktığına bakar, bizim ki sağlı sollu işyerlerini inceler, saçma sapan bina yorumlarında bulunur, telefonla oynar.Bakışma durumu biraz cesaret ister iki taraf içindeAklıma bir ihtimal daha geldi. Eşinize bakmıyor, " bakışıyor"lardır karşılıklı.
Benim esimede oyle yururken bakiyolar bazen esime bende kizlarin gozunun icine bakiyorum ter ters donuyolarMerhaba kızlar.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durum bu.Kadın kadına bakar, inceler, içinden bir çok şey geçirir anlarım.Ben de yaparım.Fakat yanında eşi ya da sevgilisi olan bir kadın neden başka bir kadının eşine bakar?
Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine içine bakarak yürümekten bahsediyorum.Sizin de geliyor mu başınıza böyle şeyler? Nedeni ne olabilir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yav sen ne ettin, n'ettin senAklıma bir ihtimal daha geldi. Eşinize bakmıyor, " bakışıyor"lardır karşılıklı.
E kadın da kocanızın hizasında bulunan bir yere bakıyor olamaz mı? Kendi kocanıza 40 tane bahane buluyorsunuz da elin kadını olunca niye direkt " kocamı kesiyor, gözüne gözüne bakıyor" havalarına giriyorsunuz? İnanın kimsenin umrunda değil kocanız. Zaten yakışıklı da değilmiş dediğinize göre. Rahatlayabilirsiniz.Bunu bir çok kadın yapar, bir kadın gördüğünde önce eşinin nereye baktığına bakar, bizim ki sağlı sollu işyerlerini inceler, saçma sapan bina yorumlarında bulunur, telefonla oynar.Bakışma durumu biraz cesaret ister iki taraf içinde
Aynı şeyi yazmaya gelmiştimkocasına bakılmayan kadınlar kulubu üyesiyim ben deyorum yapamicaaaam.
herhalde benim herife bi ben bakmışım o da kaçırmamış
:) kışkırtamadığınız için sanırım gerildiniz, yazdığım cevaplarada bakarsanız eşimin yakışıklılığından değil kadınların kendi eşlerine neden bu saygısızlığı yaptığını sorguluyorum, rahatım gayet merak etmeyiniz:)E kadın da kocanızın hizasında bulunan bir yere bakıyor olamaz mı? Kendi kocanıza 40 tane bahane buluyorsunuz da elin kadını olunca niye direkt " kocamı kesiyor, gözüne gözüne bakıyor" havalarına giriyorsunuz? İnanın kimsenin umrunda değil kocanız. Zaten yakışıklı da değilmiş dediğinize göre. Rahatlayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?