Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

Aynen ya. Bence bu konu tartışılmalı.
İfrit oluyorum şu çirkin kocalara bakıldığını sanıp yapışan kadınlara.
Uff.. Gercekten can sıkıcı yani.
Sonra kendini zan altında hissediyorsun fln ben mi ne bakıcam ya tripleri.
Bunlara gerenk yok

Yok yakışıklı değildir fazla, benim merak ettiğim husus neden yanlarında bir erkek varken bunu yapıyorlar? Eşlerine saygısızlık
Valla neden yanında karısı varken kocasınin gözleri fildir fildir dönüyorsa kadın da o yüzden bakiyordur.

Niyet ve karakter bozukluğu olabilir. Merak olabilir. Göz kayması. ..

Aklıma bir ihtimal daha geldi. Eşinize bakmıyor, " bakışıyor"lardır karşılıklı.
Bunu bir çok kadın yapar, bir kadın gördüğünde önce eşinin nereye baktığına bakar, bizim ki sağlı sollu işyerlerini inceler, saçma sapan bina yorumlarında bulunur, telefonla oynar.Bakışma durumu biraz cesaret ister iki taraf içinde

Benim esimede oyle yururken bakiyolar bazen esime bende kizlarin gozunun icine bakiyorum ter ters donuyolar

Esinizin eski sevgilisi yada red ettigibi kiz olsa gerek
Baska turlu niye uzun uzun suzsun
Fazla genelleme yapmissiniz
Ben kimsenin esine bakmam esimede bakan olmadi
Bakanida bilemem

E kadın da kocanızın hizasında bulunan bir yere bakıyor olamaz mı? Kendi kocanıza 40 tane bahane buluyorsunuz da elin kadını olunca niye direkt " kocamı kesiyor, gözüne gözüne bakıyor" havalarına giriyorsunuz? İnanın kimsenin umrunda değil kocanız. Zaten yakışıklı da değilmiş dediğinize göre. Rahatlayabilirsiniz.

:) kışkırtamadığınız için sanırım gerildiniz, yazdığım cevaplarada bakarsanız eşimin yakışıklılığından değil kadınların kendi eşlerine neden bu saygısızlığı yaptığını sorguluyorum, rahatım gayet merak etmeyiniz:)

belki kocasının tepki vermesini kıskanmasını istiyordur , misilleme yapan kadınlar da var , onun dısında aklıma pek bişey gelmiyo tabi iştahını dısarda açıp evde yemek yıyenlerden degılse :)

Valla kardeş birkaç ihtimal var.
1- eşin çok yakışıklı, gözlerini alamıyorlar. (Yakışıklı değil diyorsun bu ihtimali eledik)
2-eşin de kadınlara bakıyor (bakmıyor diyorsun e hadi senin için bu ihtimali de eleyelim)
3-sana öyle geliyor. (Diğer ihtimalleri elediğimize göre elimizde bir tek bu kalıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…