Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

Gecen gün bi yerde yemek yerken bi aile geldi, 2 çocukları var, Bebek çok sevimli, ben bebeğe bakmak istedim, ki benim de karnım burnumda, kadın öyle bi sinirle bakıyor kı bakmaya çekindim ,çünkü Bebek babanın kucağında. Ya zaten benim karnım burnumda, senin kocana bakıp ne yapacağım , kesin dedim adam aldatmış heralde sabıkalı, kadın göz açtırmıyor, birde işin bu yanı var abartmamak lazım.
Benim yanımda benim eşime bakan kadın da ben hiç görmedim açıkçası.

Hayırlı doğumlar, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. O da çok abartı hamile yahu, kızılarak bakılır mı yuh diyorum artık..

Acaba benim kocama da bakıyorlar mı hiç dikkat etmedim kız aklıma düştü şimdi gece gece

Alışveriş merkezinde yürüyen merdivenden çıkarken yanda inen bi kız eşime uzum uzun bakıp süzünce (ben alt merdivendeydim eşim kızı farketmedi yan duruyordu) bende kıza bakıp gülümseyip göz kırptım eşimin elinden tutup kızı gösterdim. KıZın o utanışı hala gözümden gitmiyor eşimde her fırsatta anlatır bluesuede böyle yaptı diye.:)

Acaba benim kocama da bakıyorlar mı hiç dikkat etmedim kız aklıma düştü şimdi gece gece

Bakmazlar mı bide benimki fazla yakışıklı hani ben hoş biriyimdir açıkcası bunu herkes söyler ama eşimle dışarı çıkacağımız zaman egom yerlerde sürünüyor oyüzden aşırı süsleniyorum bazen. Kesin gittiği heryerde dönüp herkes bakıyordur giyimine kokusuna da saçına sakalına fiziğine de dikkat eder acayip kıskanç bişeycoldum çıktım. Ona belli etmemek için böyle kızlara göz kırpıyorum işte ama o kızı başka yerde görsem gözünü oyacağım tutar

olmazmı 2 gün önce oldu ben sok oldum eşim gördünmü yollu iste dedi bisey diyemedim.ya bunlar cete demek istiolarkı ben kocanın gözüne bakar ona iç cektırrım ahahahaa götüm gibi bakar anca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…