Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

Ben de kıskanç biriyim sizin gibi.anlıyorum bana da yapıldı o süslü fanus fikirleri:) bir eş kadın ya da erkek eşini kıskanmıyorsa bu ilişkinin arkadaşlıktan farkı kalmaz, ben saygı duyuyorum eşlerini kıskanan insanlara doğalı bu rahatlık ile modernlik arasında ince bir çizgi var.

İşte yok yere gereksiz bir insan yüzünden nişanlınız başına bela alacaktı, ki erkekler bu konularda biz kadınlardan çok çok daha tehlikeli.kendilerine hakim olamıyorlar.eminim nişanlınız adamı dövmüş olsa haklı bulunurdu ki bence haklı da.namus derlerdi.ama biz kadınlar bu durumdan rahatsız olduğumuzda, ki sadece rahatsızlık kadını dövecek halimiz yok.bu rahatsızlık bile bazılarına "anormal" gelebiliyor..onu diyordum ben de madem bakmıyorlar kimseye, nasıl aşık oluyorlar bu evli erkeklere, bakmadan mı yani?

Yok canim olur mu evli erkeklere bakmıyorlar muhatap bile olmuyorlar ama allah tarafindan kalplerine bir duygu seli iniyor birden. Bakmadigin konusmadigin birine asik olamazsin. Asik olmak kendi ellerinde degil evet ama asik olacak ortami yaratmak kendi ellerinde. Sonra da masum ayaklari yapiyorlar sadece sevdim falan diye. Kac konu okudum burda utanmadan bir de kendilerini savunuyorlar.

Yanlış anlaşılmasın da hani bazı adamlar çok kekomaçi oluyor,garip giyim,tuhaf saç,kaş vs.
Acaba kadınlara komik geldiğinden mi bakıyorlar anlamadım.
+1
Evli falan değilim, öyle uzun uzun değil yabancı birinin gözüne, sevgilimin gözüne bile bakmam. Ama şöyle bir baktıysam , dönüp bir daha baktıysam ya çok çok yakışıklıdır ki bu binde bir oluyor. Bu tiplerin yanında kadın varsa zaten bakmam. Ya da çok çirkindir ondan bakmışımdır. Genelde ikinci seçenek oluyor.
Ayrıca ben çok rahatım bu konuda. Sevgilime/kocama bakarlarsa baksınlar. Göze yasak mı var? Hayır yani bakmakla birinden bir şey elde edemezsiniz zaten, karşı taraf niyetli değilse. E benim kocam da niyeti bir bakışa bozmaya kararlıysa hodri meydan valla. En fazla boşarım, olur biter.
Bu kadar kasmayın, erken yaşlanırsınız.

Zaten mevzu şöyle bir bakmak değil, sizin de yaptığınız şöyle bir bakmak olmuş sebepleriniz var ne güzel söyleyebilmeniz..gözlerinin içine uzun uzun bakmak kendini farkettirmek istemek, öyle ki önünde yürüyen merdiven mi var taş mı var kaya mı var ortamdan kopup öyle bakmak:) bunları kafaya takıp psikopata bağlamak tabiki mahveder insanı ama rahatsız olmak normal olmalı evlenince daha iyi anlarsınız:)

Öyle de baksın yani. Bakarak kocamı eritmeyecek herhalde kadın, kocamın incileri de dökülmez.
Güzele bakmak sevaptır hesabı...
Şahsen bakmaktan çok bakıldığımı düşünüyorum. Birçok sebepten bakıyor olabilirler, saçıma bakıyordur, gözüme bakıyorduk, boyum kısadır ona bakıyordur, bakıyordur da bakıyordur. Olur yani, sebepsiz gözü dalmıştır, birine benzetmiştir. Yani kafasından ne geçtiğini asla bilemeyiz.
Geçen sene toplu taşıma aracında 20 dakika boyunca biri içini çeke çeke baktı bana mesela. Hiç de tavır yapmadım, belki eski sevgilisine benziyorumdur, ya da beğenmiştir bilemem yani. Telefonu çıkarıp fotoğrafımı çekmediği, yanıma gelip rahatsız etmediği sürece sıkıntı yok.

Bu durum sizin açınızdan problem olmayabilir, hatta size bakılmasından hoşlanıyorda olabilirsiniz.o sıra yanınızda sevgiliniz,eşiniz olmuş olsa ve bu durum onu rahatsız etse ona da böyle bir tepki verir miydiniz? "baksınlar, erimem ne de olsa, güzele bakmak sevaptır" gibi?

Guzele bakmak degil guzel bakmak sevaptir oyle yiyecek gibi suzmek degisik bakmak rahatsiz edici bence

karşılaştırma yapıyordur. bu kocaysa benimki ne allasen? diyor olabilir.

Yada eve gideyim bi sukur namazi kilayim diyordur

Örnekler üzerinden genelleme yaparsak, benim size örnek vermeme gerek yok.diğer bayanlar yaşadıklarını yazmış.fanus kısmını zaten değerlendirdik:)

Ayh herkesler kocama bakiyor olayi ego tatmini bence. Ulasilamayana sahibim, o benim pis fakirler gibi bisey.

O hanfendi urun satmaya calisiyor. Gerekirse vucudunu kullanarak prim almanin pesinde. Genelde kadin musterileri de overek kafalamaya calisirlar. Bu esinize ozel bir durum degil yani.

Şahsen sevgilim sırf bakıldı diye tutup o adamı dövmeye kalksa ben o sevgiliden korkarım.
Ya da sana niye bakıyorlar ulan, düzgün giyin, makyaj yapma falan diye faturayı bana çıkarsa mesela, hoş karşılamam.
Bunlar doğru davranış şekilleri değil.
Göz bu ya, çok kıvraktır, saniyede nerelere dönüp dönüp bakar. Bekçi koyamazsın bunun başına. Toplumda yaşıyorsak bunlara alışmak zorundayız. Taciz etmiyorsa bir insanın sana bakmasını nasıl engelleyeceksin ki?
Laf mı sokalım, hakaret mi edelim? Bunlar ters teper yani. Birine bakma dedin diye bu hareketini terk etmez emin olun.
Burada yazmışlar, kocama baktı diye laf soktum, hakaret ettim diye. Bana hakaret et bakalım, gör sonucu neler yapıyorum. Soluğu mahkemede alırız valla. Bakmıyor bile olabilir, gözü dalmıştır, bir şey düşünüyordur belli olmaz. Hareketleriyle desteklemediği sürece birini baktı diye suçlu çıkaramayız.
Kaç yaşındayız biz? En son lisede o ona baktı diye kavga çıkıyordu valla. Saçmasapan şeyler ya. Aşmalıyız bence.

Valla su konu acildigindan beri, sokakta, otobuste, dolmusta cevreme bakiniyorum; acep diyorum sokaktaki adamlarin neyine bakiyorlar da esleri rahatsiz oluyor:

Sonuc maalesef bir haftadir Ankara'da bir tane bakilacak adam bulamadim. Kadinlari suzdum oyle dikip gozunu bi adama bakan kadin da goremedim. Turkiye'de herkes oyle bir hayat telasina, kosturmaya dusmus ki insanlar kosturmadan tanidiklarini bile farketmiyordur.

Ama sizin kocalariniz ustun yakisikli filan oldugu icin kadinlar suzuyordur...

Bi de sanki Turkiye'de her halt kadinin elinden cikiyor haa, daha once de yazdim yine yazacagim sokakta o parmaginda yuzuk olan adamlar var ya asil onlar öküz gibi kadinlari kesiyor, bunu bu forumdaki herkes de biliyor. Belki kocalariniz da sizden gizli kacamak bakislar atiyordur da kadinlar da napiyor bu okuz diye bakiyordur. Bu da bir ihtimal. Bir dusunun bence.

+1
Daha 3 gün önce takip edildim yani.
Bence kadınlar daha çok bakılıyor hatta tacize uğruyor.
Esas üzerinde beyin fırtınası yapılması gereken konu bu.
Erkeklerin olmayan mağduriyetleri değil.

Orasını bilmiyoruz konu sahibi şov falan diyor da başına o kadar örnek durum gelmiş ki kendi çıkarımlar yapıyor da olabilir artık. Zaten satıcılar elindekini satmaya bakıyor belki de prim alıyor sattıkça orda durup yanında eşi olan bir erkeği düşünecek değil

Millet elin kocalarini napsin herkesin kocasi kendine.Bakanda Ne kadar uyumlu nekadar tatli bir cift diye bakiyordur yada yakismislar mi diye .Öyle alici gozuyle kimse bakmaz .Kocalara bakmak lazim onlar bakiyor asil .

+1
Daha 3 gün önce takip edildim yani.
Bence kadınlar daha çok bakılıyor hatta tacize uğruyor.
Esas üzerinde beyin fırtınası yapılması gereken konu bu.
Erkeklerin olmayan mağduriyetleri değil.
Burada erkeğin mağdur olduğunu kim söyledi? Eşleri olan kadınlar rahatsız oluyor.tüm mesajlarınızda size ne kadar çok bakıldığından, ne kadar çok takip edildiğinizden dem vurmuşsunuz.ben de buna kulp bulabilirim o halde.

Millet elin kocalarini napsin herkesin kocasi kendine.Bakanda Ne kadar uyumlu nekadar tatli bir cift diye bakiyordur yada yakismislar mi diye .Öyle alici gozuyle kimse bakmaz .Kocalara bakmak lazim onlar bakiyor asil .
Fazla iyi niyetlisiniz bana kalırsa.o halde evli erkeklere aşık olan, ilişki yaşayan kadın sayısında doğru orantılı olarak azalma olması lazım.

Bakılan kişi siz değilsiniz e direkt maruz kalan kişi de mağdur oluyordur herhalde sizinle beraber?
Yok eğer kişi rahatsız değil, siz aşırı rahatsızsanız bu da biraz tuhaf.
Yani bakıyorsa bakıyor, bir daha kocanızı görmeyecek büyük ihtimalle. En fazla 1-2 dakika denk gelir. Bunun için bu kadar rahatsız olmak normal mi ya?
Hadi diyelim bir mekanda oturdunuz dakikalarca bakıyor birisi. Ama bir hareketi yok, gidip ne diyeceksiniz? Bakma kocama mı?
Anlattığınıza göre öyle gelip sarkıntı olan da yok, sadece bakılıyor.
Kısacası buna çözüm bulamayız.
Arkadaş da yorumunda demiş ki, gözlemledim bulunduğum yerde hiçbir kadın erkeklere o derece bakmıyor, tam tersi bir durum söz konusu. Evet benim yaşadığım yerde de durum bu. Ben de fikrimi ifade ettim. Sizin bunun üzerine bana "kulp" bulma hakkınız yok.

Itiraf ediyorum ben bakiyorum . Adresi veriyorum: Lucky caddesi , OMG apartmani, No 7 Ingiltere

Tamam dagilabiliriz.

Itiraf ediyorum ben bakiyorum . Adresi veriyorum: Lucky caddesi , OMG apartmani, No 7 Ingiltere

Tamam dagilabiliriz.

Az bak da rahat etsin hatunlar. Memelerini gözlerine sokma bizde olmadığı için kıskanabiliriz, herhangi bir yerde eski sevgilinden falan da bahsetme mazallah kocalarımız duyabilir, otobüste yer veren neyim olursa kabul etme teşekkür hiç etme yollu deriz yolarız.

O değilde bu kadar kadının kocasına tek başına yettiysen önünde eğiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…