Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

O degil de KK den benimle gorusenlerin sayisi azalacak. Kendi kendimi mimledim.

Bu konu iyice " körler sağırlar birbirini ağırlar" a döndü ya. :)) Her kim kocalarınıza baktıysa çoktan işine gücüne dönmüştür, kocanız aklına bile gelmiyordur. Siz hala baktı da baktı diye dertleniyorsunuz burada. Pff yani. "Bir hayat edin" der Amerikalılar, çok da severim bu sözü. Ben de size bunu diyorum.

Yolda yürürken birden önümde yürüyen birini fark ettim beyaz bir pantolon askılı bir bluz giymiş sarışın hoş bir hatun kadına şöyle bir gözden geçirdim arkasında yürüyorum bakan varmı diye arada bakıyorum yaşlısı genci yanında eşi olan çoğunun kadınlar dahil baktığına şahit oldum
Ne diyelim hepimiz potansiyel sapıklaris

Belki eşin o kadınlara bakıyordur.
Çok ultra yakışıklı veya anormal çirkin bir kocan olmadığını varsayıyorum.
Resmini koyarsan burda neden baktıklarını bakıp bakmadıklarını hiç bişeyine bakan ne kimse kimseye bakar ne bişey anlata bilirsin ne dinleyen ne olur...

küfür etmek de farklı çeşit bir edepsizliktir ama.evet ben şikayet ettim, küfür etmek site kurallarına aykırı.

_lady_bug_, rahatlık ile modernlik arasında ince bir çizgi var demişsiniz, biri daha rahatlık demiş, ben sevgilim olsa(hatta eşim olsa) birileri açık açık flört etmeye çalışsa vs yani ortada bariz bir şekilde kıskanılacak bir şey olsa kıskanırım, dışarıda toplum içine girdiğimiz zaman illa ki bakan olur, bu insanları zaten büyük ihtimalle bir daha görmeyeceğim bile sonuçta, zerre kadar umrumda olmaz o yüzden, bu beni ne yapıyor yani?ayrıca bir ilişkide kıskançlık olması gerektiği hatta doğal olanın bu olduğu düşüncesine de katılmıyorum, özellikle küçük şeyler için kıskançlık varsa huzur yok demektir.

Son düzenleme:
Her mesaja tek tek cevap vermeye çalışırsam baya uzayacak sanırım,çoklu alıntıyı beceremedim.evet bitmedi muhteşem kocalarımız, çünkü hepsi kötü olmak zorunda, aldatması ya da kadınlara bakması lazım hepsinin.kadınların bakanı olur mu yahu hiç? Hep bu erkekler, hep.biz de az değiliz ama.her gördüğümüzü yanlış anlayan, göz göze değince bile olay çıkaran tipleriz:) kuzum sizler her kocayı böyle mi sanıyorsunuz anlamıyorum ki, her kadın masum, burada rahatsız olan Kadınlar ve onların fesat eşleri sorunlu yani öyle mi:)) bir arkadaşımız ne demiş? Prim almak ya da satış yapmak için vucudunu kullanıyor tarzında, e o zaman ben girdiğim kuaförde erkek olan çalışan sürtüne sürtüne saçımı kessin bahşiş almak için , ya da erkek reyon görevlisi bana satış yapabilmek için kur falan yapsın normal mi yahu bunlar? İyi misiniz siz

O kadınlara bakmadan önce eşine bak bi göz ucuyla süzdüğünü farkedersen belki. Çok meraklılar zaar senin kocana ya da sizlerin kocalarınıza

Herkes herkese bakar. Altinda bir sebeb aramaya gerek yok. Kafasina cuval gecirmeyecegine gore, gerci cuval gecirsen daha cok bakarlar sacma sapan seyler

Bazı kadınlarda sanki dünyada sadece kendi eşleri varmış gibi davranıyorlar. Bu kadar yüceltmeyin eşlerinizi. Birşey değillerse bile zorla egolandıracaksınız.

Hiç güleceğim yoktu.toplum içinde ağzınıza gelen her şeyi söyleyebiliyor musunuz?sanmıyorum.aynı şey, burada da bir topluluk var.bu tarz şeylerden rahatsız olan tek kişi ben olmadığıma eminim.
Hıı hı piki tamam :) Toplumun ahlak, edep bekçiside siz olsanız gerek :)

Hıı hı piki tamam :) Toplumun ahlak, edep bekçiside siz olsanız gerek :)
birçok kişinin rahatsız olabileceği bir şeyden rahatsız olmak size göre ahlak, edep bekçiliğiyse o sizin değişik düşünme şeklinizden kaynaklanıyor olabilir.forumda haklı ve geçerli sebeplerden dolayı kurallara aykırı olan şeyler yaptığınızda birinin tepki göstermesi ve hakedilmiş bir cezayı almış olmanız gayet normal neden ben yanlış bir şey yapmışım gibi davrandığınızı anlayamıyorum.hiçbir şekilde hatalı olduğumu kabul etmeyeceğim diyorsunuz yani.öyle olsun o zaman.yetişkin bir insan olarak bu olgunluğa ulaşamamış olmanız biraz garip.

artık rica etsem bıraksanız alıntılayıp cevap vermeyi. Rahatsız oluyorum. Profilinizdeki "gözardı et" seçeneğini aktifleştireceğim. Bıt bıt bıt taktınız kafayı. Konu neydi siz geldiniz burda benim cümlelerime taktınız. Sanırım sizde o eşlere bakanlardansınız ki öyle bi gocundunuz. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…