- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Az bak da rahat etsin hatunlar. Memelerini gözlerine sokma bizde olmadığı için kıskanabiliriz, herhangi bir yerde eski sevgilinden falan da bahsetme mazallah kocalarımız duyabilir, otobüste yer veren neyim olursa kabul etme teşekkür hiç etme yollu deriz yolarız.
O değilde bu kadar kadının kocasına tek başına yettiysen önünde eğiliyorum
O degil de KK den benimle gorusenlerin sayisi azalacak. Kendi kendimi mimledim.
küfür etmek de farklı çeşit bir edepsizliktir ama.evet ben şikayet ettim, küfür etmek site kurallarına aykırı.Evet öylelerini anlatmak çok zor. :) nasıl onlar zorlayarak yanında eşi olan adamlara göz atıyorlarsa, benimde onlara zorlama laflarım oluyor. Muhtemelen siz şikayette bulundunuz mesajımla ilgili ki pasifleştirilmiş üyeliğim bikaç gün üsluptan dolayı :) ama malesef ki edep haya yoksunu kadınlar olduğu müddetce kaşar ve yollu sıfatları bakidir.
Bi insana edepsizlik yapıyosun demekte bi çeşit edepsizliktir ama.. :)küfür etmek de farklı çeşit bir edepsizliktir ama.evet ben şikayet ettim, küfür etmek site kurallarına aykırı.
Hiç güleceğim yoktu.toplum içinde ağzınıza gelen her şeyi söyleyebiliyor musunuz?sanmıyorum.aynı şey, burada da bir topluluk var.bu tarz şeylerden rahatsız olan tek kişi ben olmadığıma eminim.Bi insana edepsizlik yapıyosun demekte bi çeşit edepsizliktir ama.. :)
Hıı hı piki tamam :) Toplumun ahlak, edep bekçiside siz olsanız gerek :)Hiç güleceğim yoktu.toplum içinde ağzınıza gelen her şeyi söyleyebiliyor musunuz?sanmıyorum.aynı şey, burada da bir topluluk var.bu tarz şeylerden rahatsız olan tek kişi ben olmadığıma eminim.
birçok kişinin rahatsız olabileceği bir şeyden rahatsız olmak size göre ahlak, edep bekçiliğiyse o sizin değişik düşünme şeklinizden kaynaklanıyor olabilir.forumda haklı ve geçerli sebeplerden dolayı kurallara aykırı olan şeyler yaptığınızda birinin tepki göstermesi ve hakedilmiş bir cezayı almış olmanız gayet normal neden ben yanlış bir şey yapmışım gibi davrandığınızı anlayamıyorum.hiçbir şekilde hatalı olduğumu kabul etmeyeceğim diyorsunuz yani.öyle olsun o zaman.yetişkin bir insan olarak bu olgunluğa ulaşamamış olmanız biraz garip.Hıı hı piki tamam :) Toplumun ahlak, edep bekçiside siz olsanız gerek :)
artık rica etsem bıraksanız alıntılayıp cevap vermeyi. Rahatsız oluyorum. Profilinizdeki "gözardı et" seçeneğini aktifleştireceğim. Bıt bıt bıt taktınız kafayı. Konu neydi siz geldiniz burda benim cümlelerime taktınız. Sanırım sizde o eşlere bakanlardansınız ki öyle bi gocundunuz. İyi günler.birçok kişinin rahatsız olabileceği bir şeyden rahatsız olmak size göre ahlak, edep bekçiliğiyse o sizin değişik düşünme şeklinizden kaynaklanıyor olabilir.forumda haklı ve geçerli sebeplerden dolayı kurallara aykırı olan şeyler yaptığınızda birinin tepki göstermesi ve hakedilmiş bir cezayı almış olmanız gayet normal neden ben yanlış bir şey yapmışım gibi davrandığınızı anlayamıyorum.hiçbir şekilde hatalı olduğumu kabul etmeyeceğim diyorsunuz yani.öyle olsun o zaman.yetişkin bir insan olarak bu olgunluğa ulaşamamış olmanız biraz garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?