Hanımlar merak ettiğim bir konu bu.
Eşleriniz ev işlerine yardımcı mı? Ya da ne derece yardımcı?
Biz daha yeni evli olmamıza rağmen biraz yaklaşımları değişti sanki eşimin.
Yani ilk başta her şeye aşırı derecede yardımcı olmaya çalışırken şimdi bu tutumunu biraz azalttı
Gitgide daha da mı azaltacak merak ediyorum...
Hanımlar merak ettiğim bir konu bu.
Eşleriniz ev işlerine yardımcı mı? Ya da ne derece yardımcı?
Biz daha yeni evli olmamıza rağmen biraz yaklaşımları değişti sanki eşimin.
Yani ilk başta her şeye aşırı derecede yardımcı olmaya çalışırken şimdi bu tutumunu biraz azalttı
Gitgide daha da mı azaltacak merak ediyorum...
Selam canım güzel bi konu açmışsın hadi ilk yorumun benden olsun
Yaklaşık 9 Aydır evliyim ve eşim ben söylersem yardım eder
Mesela misafirim geleceğinde Eğer çok işim varsa evi süpürür bulaşıklarıma yardım eder
Ama ben fazla yardım istemem eşimden başım sıkıştığında yani sadece çünkü çalışmıyorum ama çalışsaydım daha farklı bi iş bölümü olurdu sanırım
Sana Gelince Eğer eşinin tutumu günden güne değişiyorsa sanırım ilerde hiç yapmayacak bence hemen önlemini al
ben ev hanimiyim ..normalde esim evdeki islee karismazdi yemegi yer tabagini mutfaga götürür eline saglik derdi o kadar..bebegimiz oldu 3, bucuk aylik..bebek bakimina yardimci olamadigi icin ev islerini benden aldi..simdi ben sadece yemek yapiyorum oda yaparsam cogu zaman disardan yeriz..tabaklri o hazirlar o götürür.. bulasik mak doldurur mutfagi siler bulasik mak bosaltir.evi süpürür siler.camasir mak calistirir. camasirlari asar.. bana kahveleri mutlaka o yapar.alisverise liste veririm o yapar gelir.
ama dedigim gibi normalde bunlari pek yapmazdi ben zaten ona birakmiyordum ama bebek geldigi zaman bu isleri o devraldi..biraz rahatladim..zaten eve buyuk temizlikte kadin aldik..biz taaa yeni evliyken almak istemistim cunku ben bekar evimde aliskinim.dediki ne kadini sen yaparsin evinin temizligini dedi..burasi Almanya saat ücreti aliyorlar..ama simdi bir kere aldik gördü diyorki 2-3 ayda bir gelsin :)
azaltabilir evet canım:))
benim eşimde ilk zamanlar daha detaylı ilgiliydi şimdi normale düştü.fakat ilkten yapması herzaman sana yardımcı olabilecek biri demek bence..
mesela dün söyledim çamaşırları toplarsın herhalde dedim.toplattırdım:)) arada gagalıyorum..ahhaha:) tüm temizlik bana ait evde.onun işi yorucu zaten.ama onunda baştan belirgin kuralları var.mesela perdeyi çıkartmak ve takmak ona ait..
Teşekkür ederim canım.
Benimki de aşırı derecedeydi ilk başta hatta benden fazla yaptığı da olmuştur hakkını yemeyeyim ve güzel yapar temizliği yemeği falan.
Fakat son zamanda elini eteğini çekti gibi, benim istememi bekliyor yapmak için buna sıkıldı canım
Arada gagalamak lazım canım demekkiben de gurur yaptıydım söylemiyodum hiçbişey
Söyliyim de yapsın bari
merhabalar ben de 4yıllık evli biri olarak yazmak istedim.benim eşimde evliğimizin ilk gününden beri benim yardımcımdır.cam da sildi makinaya bulaşıkta attı.mutfakta topladı yemekte hazırladı sofrada hazırladı-topladı.evde süpürdü silmede sildi toz da aldı.sağolsun yaptı yapıyorda.bu arada bir oğlumuz var onun bakımındada en büyük yardımcımdır.
sanada tavsiyem eşine iş ver önce küçük küçük ve onu kesinlekle takdir et.sen çok güzel yapıyosun beceriklisin haa falan de.
canım yenisin ya sende sendroma gecmişin bende olmuştu.çok sorun etme.
ya bune ya herşeyi benmi yapıcam diyorsun değilmi??:)) arada sıkılınca.
ben sigara kullanmıyorum mesela.küllüğü gün bitiminde onun yıkaması gerek.küçk birşey sonuçta.arada bende yıkıyorumda ama ağırlık onda şımartmıyorum..
dün bana diyor al götürsene diyor..kusura bakma o kişisel diyorumgülüyor bana çatlak diye..
yatarkendesu getir bana dedim bana ne desin olmaz kişisel deyip lafımı kopyaladı kociş ahaahah
Canım seninki maşallah bütün işleri devralmış:)))
İnşallah böyle gider sıkılmaz...
Evet canım, evliliği oturtmak çok zormuş bunu anladım.Kısacık zamanda o kadar çok ve şiddetli kavgalar yapabildik ki ben bile bazen kendimi tanıyamadım hiç olmadığım karakterde bir oldum çıktım.
Ev işi konusunda da, aslında beni o kadar bıktırmadı ama daha önceden eleştirdiği adam tipine dönüştü, akşam evde tv izleyen adamları eleştirirdi, şimdi ben içerde iş yapıyorum o tv izliyor
Sopayı elime almanın zamanı geldi sanırım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?