Eşleriniz Ev İşine Yardım Ediyor mu?

kocalara asla köle diye gelmediğimiz gibi ailelerine hiççççççç gelmedik ama eşimin ailesi sanki gelin değil gündelikçi almışlar gibi davranıpp beni delirtiyorrrrr

kocalara asla köle diye gelmediğimiz gibi ailelerine hiççççççç gelmedik ama eşimin ailesi sanki gelin değil gündelikçi almışlar gibi davranıpp beni delirtiyorrrrr

ay kıyamam canımbenim,haklısın hala o kafada insanlar var.

3 aylık evliyiz canım, ev hanımıyım şu an,27 yaşımdayım.
Bazen kıvrılıyorum akşamları kahvesini yapıp gidiyorum yanına:))
Ama bu hale gelmesi sıkıyor canımı, bi kavga daha patlatcam da, bi krizi daha yeni atlattık biraz zaman geçsin:))

Ev işlerine de bebek bakımına da yardımcı benim eşim.Ama başta bu tutumu yoktu biraz ben alıştırdım.Sofrayı toplarken hadi sen de şunu getir derdim.Mutfakta bulaşıkları makineye diziyorsam gel yalnız kalmayayım ben durulayayım sen diz derdim.Böyle böyle alıştı her işe.Bir de eşim yazları hyalnız yaşardı.Bu durumdan dolayı da ev ilerine yatkın mesela pazarları asla iş yapmam eşim yapar ben bebeğe bakarım :)

yok canım, nerdee
ama çok sinirlendiğim zaman evi süpürüyor, bazen kahvaltı hazırlıyor bide yemek yediği zaman kendi tabak bardaklarını mutfağa götürüyor, o kadar, başka hiçbirşey yapmıyor
ilk zamanlar hiç yapmıyordu ama

Son düzenleme:
yakın mı oturuyorsunuz tatlım?

hayırrrr başka mahallelerde ama benden gereğinden fazla şey beklıorlar maaleseff.ben kendi evimn işini zor yapıyrum ama onlar kedni evlerinn de işini yapayım dei beklıo birkez yapmadm elden ayaktan düşmedikçe yaşlanmadıkça da yapmammm .. bde birçok laf sokup durdular evliliğimn ilk zamanları mahvoldu onlar yzndenngttğime şükretmıolar daa... gdp hanmn evini paklayacakmşmm oh beeee varsa öle banada gelsnnn

ayy daha çok çok yeni..olur öyle vakalar canım ya.hayatın tadını çıkartın.birbirinizi dinleyin .yaptırırsın sen yaptırırsın.

şimdi böyle şeylerle çok kafanı yorma.napsın oda kendi evinin tadını çıkartıyordur.

erkekler biizim kadar olamazki..ne kadar birşeyler yapmaya çalışsalarda.

senin şimdi annen yok.evin direği sen oldun..seni düşündüren onun yükü ama zamanla oda sana kolay gelir merak etme.

alışma evresindesin.6 ayı gecirin güzelce.sonra alışmış olursun tamam

Profil resminizdeki bebeğiniz mi maaşallah çok tatlı

Evet yalnız yaşamış beyler daha yatkın oluyorlar ve üşenmeleri de olmuyor pek, benimki de okul dolayısıyla bir dönem arkadaşlarıyla oturmuş o yüzden beceriklidir..

o lafları hiç duymacaksın işte.duyarsan kendine edersin.onlar söylerde söylerler canım ya..

temizlik ne alaka ya.sen çalışıyormusun?

temizlik neysede sonuçta yardım ediyrsun da ama ne biliyim ya.kendi evin bittide başkasının ki çok zor ya.

baksan konu sahibi arkadaşımız birini dert etmiş misal,sen ikisinin yükünü nasıl alcanç

ne kadar şanslısınız hanımlar eşlerinizin kıymetini bilin.benim 3 çocuğum var 10 yıllık evliyim sadece çocuklarım küçükken evde büyük temizlik yaptığımda yardımcı olmuştur onun dışında evde küllüğünü bile dökmez suyunu bile almaz ne yaptıysam adamı azıcık da olsa değiştiremedimannesi nazlamış cefasını ben çekiyorum işte

Ay Allah'ım ağzından bal damlıyo, Allah razı olsun cnm :))

İnşallah, biraz oturdu zaten, zamanla daha iyi olucak, birbirimizin sınırlarını da öğreniyoruz,hep derlerdi aynı evde yaşamadan anlaşılmaz diye gerçekten öyleymiş...

Evet canım kızım teşekkür ederim.:) Zaten yapmasa bile ileride mecbur oluyorlar çünkü çocuk olduktan sonra her işe yetişebilmek mümkün değil.

evliliğin ilk günlerinde hevesle yaparlar ama erkek doğası işte zamanla çekilmeye başlar kendisini evin erkeği hizmet gören kişi olarak görmek ister :) benim eşim de öyle ben söylemediğim müddetce yerden çöp bile almaz hatta kirlisini çıkarıp sepetin içine atmak yerine sepetin kenarına yere attığını bilirim sonra da ben cinnetlerdeyim :) ikimiz de çalışıyoruz eşitiz yani... erkeklerdeki bu aman eşime yardım edeyim hevesi geçicidir genel anlamda (istisnalar kaideyi bozmuyor tabiki) o yüzden senin yönlendirmen gerekicektir ileride.

ılk evlendıgımızdede yardım ederdı şimdide eder degışme olmadı hatta çok tertıplı bır ese sahıbım hafta sonları her kahvaltıdan sonra ben ışe gırışmeden görevını sorar ben nerelerı yapayım dıye.çok yordummu kendımı kızar bıle hafta sonunu nıye beklemedın beraber yapardık der.koltuklarımı esım çekıp supurur ve tekrar yerlestırır

amanınnn bir otursak ben 3.sayfada cinnet geçirip katliam yapan gelin olmuştum çoktannuzağız ama beklenti bitmıoooooo

Sen çalışıyor musun canım?
Eşin de onların dolduruşuna geliyor anladığım kadarıyla, yeni mi evlisiniz siz de??

benm eşim rahatsz falan olduğumda yada düşünmekten yapacak yemek bulamadığımda olaya el atar makarna yapar bildği tek yemek odur bide yumurta versiyonları..sofra toplamama yardımcı olmak ve perde takıp çıkarmak,acil biyere gtmemiz gerektiğinde ben de hazırlanıosam giymek istediği kıyafet de yeni yıkanmışsa ütüleyememişsem onu ütüler başka da bişeye elini sürmez.arada bir kendi kahvesini yapar ben içmem çünkü.bana yapmaz bu kadar...bulaşığa asla dokunmaz yıkamayı bırak makineye dizmezz.gene sağolsun bukadar yapmaya çalışıo arkadşın eşi ayağından çıkarttğı çorabı gidip atmaz kirliyee o derece,,çıldırırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…