söyle tabi canım hayat müşterek yani.onlara köle diye gelmedik yani.yapabileceği şeyi yapsın.yapamadıgını sen yaparsın.
içine atıp sıkıntı yapma.senin içi iyi olmaz.tatlı tatlı söyle.emri vaki yapma ama hoşlanmaz erkekler.yardım edermsisin falan de
kocalara asla köle diye gelmediğimiz gibi ailelerine hiççççççç gelmedik ama eşimin ailesi sanki gelin değil gündelikçi almışlar gibi davranıpp beni delirtiyorrrrr
ay kıyamam canımbenim,haklısın hala o kafada insanlar var.
aramızı çokkk bzodular ya artık tahamml edemıorm olan evliliğime olacak eşimle birbirimzi çok sevdiğimiz haldealın oğlunuzu yaptrabilosanz ona yaptrn deyiverecem bigünnn
ilk zamanlar çok saçma şeylerden tartışma çıkıyordu evet.şimdi gülüyoruz o durumlara.
''ben'' olmaktan çıkıp''biz'' olurken sıkıntı oluyor.atlattıktan sonra güzel.
sen ne kadarlık evlisin? kaç yaşındasın canım.
ev hanımı mısın? o tv izlerken sende yanına kıvran.:)
kocalara asla köle diye gelmediğimiz gibi ailelerine hiççççççç gelmedik ama eşimin ailesi sanki gelin değil gündelikçi almışlar gibi davranıpp beni delirtiyorrrrr
Hanımlar merak ettiğim bir konu bu.
Eşleriniz ev işlerine yardımcı mı? Ya da ne derece yardımcı?
Biz daha yeni evli olmamıza rağmen biraz yaklaşımları değişti sanki eşimin.
Yani ilk başta her şeye aşırı derecede yardımcı olmaya çalışırken şimdi bu tutumunu biraz azalttı
Gitgide daha da mı azaltacak merak ediyorum...
yakın mı oturuyorsunuz tatlım?
3 aylık evliyiz canım, ev hanımıyım şu an,27 yaşımdayım.
Bazen kıvrılıyorum akşamları kahvesini yapıp gidiyorum yanına:))
Ama bu hale gelmesi sıkıyor canımı, bi kavga daha patlatcam da, bi krizi daha yeni atlattık biraz zaman geçsin:))
Bir mi oturuyosunuz cnm aileyle?
Ev işlerine de bebek bakımına da yardımcı benim eşim.Ama başta bu tutumu yoktu biraz ben alıştırdım.Sofrayı toplarken hadi sen de şunu getir derdim.Mutfakta bulaşıkları makineye diziyorsam gel yalnız kalmayayım ben durulayayım sen diz derdim.Böyle böyle alıştı her işe.Bir de eşim yazları hyalnız yaşardı.Bu durumdan dolayı da ev ilerine yatkın mesela pazarları asla iş yapmam eşim yapar ben bebeğe bakarım :)
hayırrrr başka mahallelerde ama benden gereğinden fazla şey beklıorlar maaleseff.ben kendi evimn işini zor yapıyrum ama onlar kedni evlerinn de işini yapayım dei beklıo birkez yapmadm elden ayaktan düşmedikçe yaşlanmadıkça da yapmammm .. bde birçok laf sokup durdular evliliğimn ilk zamanları mahvoldu onlar yzndenngttğime şükretmıolar daa... gdp hanmn evini paklayacakmşmm oh beeee varsa öle banada gelsnnn
ayy daha çok çok yeni..olur öyle vakalar canım ya.hayatın tadını çıkartın.birbirinizi dinleyin .yaptırırsın sen yaptırırsın.
şimdi böyle şeylerle çok kafanı yorma.napsın oda kendi evinin tadını çıkartıyordur.
erkekler biizim kadar olamazki..ne kadar birşeyler yapmaya çalışsalarda.
senin şimdi annen yok.evin direği sen oldun..seni düşündüren onun yükü ama zamanla oda sana kolay gelir merak etme.
alışma evresindesin.6 ayı gecirin güzelce.sonra alışmış olursun tamam
Profil resminizdeki bebeğiniz mi maaşallah çok tatlı
Evet yalnız yaşamış beyler daha yatkın oluyorlar ve üşenmeleri de olmuyor pek, benimki de okul dolayısıyla bir dönem arkadaşlarıyla oturmuş o yüzden beceriklidir..
Hanımlar merak ettiğim bir konu bu.
Eşleriniz ev işlerine yardımcı mı? Ya da ne derece yardımcı?
Biz daha yeni evli olmamıza rağmen biraz yaklaşımları değişti sanki eşimin.
Yani ilk başta her şeye aşırı derecede yardımcı olmaya çalışırken şimdi bu tutumunu biraz azalttı
Gitgide daha da mı azaltacak merak ediyorum...
amanınnn bir otursak ben 3.sayfada cinnet geçirip katliam yapan gelin olmuştum çoktannuzağız ama beklenti bitmıoooooo
hayırrrr başka mahallelerde ama benden gereğinden fazla şey beklıorlar maaleseff.ben kendi evimn işini zor yapıyrum ama onlar kedni evlerinn de işini yapayım dei beklıo birkez yapmadm elden ayaktan düşmedikçe yaşlanmadıkça da yapmammm .. bde birçok laf sokup durdular evliliğimn ilk zamanları mahvoldu onlar yzndenngttğime şükretmıolar daa... gdp hanmn evini paklayacakmşmm oh beeee varsa öle banada gelsnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?