Eşleriniz Ev İşine Yardım Ediyor mu?

rica ederim canım benim ne demek..

bende yaşadıklarımdan ötürü sana söylüyorum..

siz sevginizi ,saygınızı hiç yitirmeyin.gerisi teferruat :)

mutluluklar diliyorum size..

çalışmıorum ondan böyle yapıyorlarr evde boş boş oturuyorum onlara göre

Kirlisini bile atmayan adamlar da gerçekten cinnet geçirtir, bizim ailenin erkekleri de o tiptir, Özellikle çorap konusunda:))))
Adamlar çıkarıp top yaparlar ve bazen bulundukları odanın, bazen banyo kapısının bazen de kirli sepetinin kenarını hedef alırlar ama hiç bi zaman sepeti hedef almazlar.
Neyse ki eşim o aşamada değil:)))

Bak gene eşin bişeyler yapıyomuş canım.

Eşimin bişeyler yapması, hem yardımcı olması, beni düşünmesi açısından hem de birlikte vakit geçirmek açısından mutlu ediyor beni.
Hiçbişey yapmasa yanımda dursa ona da mutlu olurum, ama yanımda dururken boş boş da durmasın hani:))

evet yapmaya çalışırr sağolsun ben mutfağı toplarken de yanmda oturup sigara içer yalnz bırakmaz beni..bu konuda yardımcı olduğu görülmedi yanmda durmak dışında ama yanmda duruyor işte dediğin gbi ama boşşş o da şimdilikkkk

Okudukça bir yandan korkuyorum bir yandan umutlanıyorum bekar olarak şunu öğrendim. evliliğin ilk zamanlarında yalnız bırakma deyip iş yaparken beraber yapılcakmış işler bir süre bu şekilde alıştırılıyormuş daha sonra ona görevler verilmeye başlanıyor ve yaptığı işler övgüyle karşılanıyormuş .:))) bide mümkünse daha önce yalnız yaşamış bu işlere yatkın birini buluyormuşuz

Evet olayı kapmışsın tatlım:))
Bir de yaptığı işleri övgüyle karşılıycaz mümkünse ödüllendiricez :))

:))))))))))))))))

ben evlenmeden evde hayal ederdim eşimi.hep derdim bana yardımcı olur bu ya derdim.

ee dört duvar arasındada yaşayacgımı düşünerek planımı kuruyorum tatlım ahaha.işte gecinebilecegin insanı iyi düşünmek gerek..

benım esımde ıs yapamayı sevenlerden galıba hıc evde bos oturmaz sureklı bırseylerle ugrasır evı duzenler toparlar temızlık yapar ozellıkle bazı gunler hıc mutfaga gırmedıgım zamanlar bıle olur pısırır tasırır onume getırır yemegımı esımle 2003 yılından berı tanısıyoruz 2007 de evlendık ve bu konuda en ufak bır gerıleme olmadı hatta kendını astı bıle

Eşin etkisiz elemansa, yani onların yönlendirmesiyle seni üzmüyorsa hiç takma ben canım, he de geç yani..

yok üzmez ama ben durmadan onu dedi bunu dedi böyle yaptı dersem tartrsrz daha doğrusu tartrsrdk onu da artık yapmıyorm zaten doğru dürüstt aştım kendimi..ben çok ince düşündüğüm için kimseyi kırmamaya çalısırım ama kmsede beni kırmayacakk ondan hassasım yani takıntı oldu haketmediğim için o tip cümleler duymak ...durmadan konuşup durdum...eşiminm kvaldemlerin yaptıklarına karışmaması beni deli ediyor ama....mesela yanında laf sokuyorlar ses çıkaramıo anne siz ne diosunz diebilir benm yanmda demesede dimi ama

çok yardımcı bana eşim...
istediğim zaman yapıyo...
hatta bazen kendisi söylüyo "hadi temizlik yapalım" diye...

Allah bağışlasın canım evlatlarını, senin eşin de klasik erkek modeli demekki,
Anneler oğlum oğlum diye pohpohlayınca sıkıntısı da malesef hanımlara kalıyo...

Belki diyodur canım da bi etkisi olmuyodur ailesinde

Hanımlar bu başlıktan çok şey öğrendim
Sevgilimle aynı evde kalmasak da sık sık birbirimize gelip gidiyoruz. İster kendi evimde olayım ister onun evinde canım istemezse kalkıp suyumu almıyorum. Genelde yemeği falan da sevgilim yapıyor zaten. Ama bi' bana böyle. Anneannesiyle aynı evde yaşıyor, çıkardığı kıyafetini bile gidip kirliye atmaz. Ondan bekler. Yaşlı kadın sonuçta gidip atsan ölmezsin ya. Ama kendi sevgilim için anladım ki, onun aslı anneannesine gösterdiği dağınık adam, bana gelince böyle. İleride de değişecek, o yüzden ipleri elimden bırakmamalı, bulaşığa falan da alıştırmalıyım Nası başlarsan öyle gidiyor ya da azalarak devam ediyormuş madem bende dozu arttırırm.
Sağolun kızlar.

Mümkünse ütüye alıştır canım özellikle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…