Ay Allah'ım ağzından bal damlıyo, Allah razı olsun cnm :))
İnşallah, biraz oturdu zaten, zamanla daha iyi olucak, birbirimizin sınırlarını da öğreniyoruz,hep derlerdi aynı evde yaşamadan anlaşılmaz diye gerçekten öyleymiş...
o lafları hiç duymacaksın işte.duyarsan kendine edersin.onlar söylerde söylerler canım ya..
temizlik ne alaka ya.sen çalışıyormusun?
temizlik neysede sonuçta yardım ediyrsun da ama ne biliyim ya.kendi evin bittide başkasının ki çok zor ya.
baksan konu sahibi arkadaşımız birini dert etmiş misal,sen ikisinin yükünü nasıl alcanç
evliliğin ilk günlerinde hevesle yaparlar ama erkek doğası işte zamanla çekilmeye başlar kendisini evin erkeği hizmet gören kişi olarak görmek ister :) benim eşim de öyle ben söylemediğim müddetce yerden çöp bile almaz hatta kirlisini çıkarıp sepetin içine atmak yerine sepetin kenarına yere attığını bilirim sonra da ben cinnetlerdeyim :) ikimiz de çalışıyoruz eşitiz yani... erkeklerdeki bu aman eşime yardım edeyim hevesi geçicidir genel anlamda (istisnalar kaideyi bozmuyor tabiki) o yüzden senin yönlendirmen gerekicektir ileride.
çalışmıorum ondan böyle yapıyorlarr evde boş boş oturuyorum onlara göre
Sen çalışıyor musun canım?
Eşin de onların dolduruşuna geliyor anladığım kadarıyla, yeni mi evlisiniz siz de??
benm eşim rahatsz falan olduğumda yada düşünmekten yapacak yemek bulamadığımda olaya el atar makarna yapar bildği tek yemek odur bide yumurta versiyonları..sofra toplamama yardımcı olmak ve perde takıp çıkarmak,acil biyere gtmemiz gerektiğinde ben de hazırlanıosam giymek istediği kıyafet de yeni yıkanmışsa ütüleyememişsem onu ütüler başka da bişeye elini sürmez.arada bir kendi kahvesini yapar ben içmem çünkü.bana yapmaz bu kadar...bulaşığa asla dokunmaz yıkamayı bırak makineye dizmezz.gene sağolsun bukadar yapmaya çalışıo arkadşın eşi ayağından çıkarttğı çorabı gidip atmaz kirliyee o derece,,çıldırırrrr
çalışmıyorum evet..2 sene bitti bizim yaş 27.eşim etkisiz eleman
Bak gene eşin bişeyler yapıyomuş canım.
Eşimin bişeyler yapması, hem yardımcı olması, beni düşünmesi açısından hem de birlikte vakit geçirmek açısından mutlu ediyor beni.
Hiçbişey yapmasa yanımda dursa ona da mutlu olurum, ama yanımda dururken boş boş da durmasın hani:))
rica ederim canım benim ne demek..
bende yaşadıklarımdan ötürü sana söylüyorum..
siz sevginizi ,saygınızı hiç yitirmeyin.gerisi teferruat :)
mutluluklar diliyorum size..
Okudukça bir yandan korkuyorum bir yandan umutlanıyorum bekar olarak şunu öğrendim. evliliğin ilk zamanlarında yalnız bırakma deyip iş yaparken beraber yapılcakmış işler bir süre bu şekilde alıştırılıyormuş daha sonra ona görevler verilmeye başlanıyor ve yaptığı işler övgüyle karşılanıyormuş .:))) bide mümkünse daha önce yalnız yaşamış bu işlere yatkın birini buluyormuşuz
Okudukça bir yandan korkuyorum bir yandan umutlanıyorum bekar olarak şunu öğrendim. evliliğin ilk zamanlarında yalnız bırakma deyip iş yaparken beraber yapılcakmış işler bir süre bu şekilde alıştırılıyormuş daha sonra ona görevler verilmeye başlanıyor ve yaptığı işler övgüyle karşılanıyormuş .:))) bide mümkünse daha önce yalnız yaşamış bu işlere yatkın birini buluyormuşuz
Eşin etkisiz elemansa, yani onların yönlendirmesiyle seni üzmüyorsa hiç takma ben canım, he de geç yani..
ne kadar şanslısınız hanımlar eşlerinizin kıymetini bilin.benim 3 çocuğum var 10 yıllık evliyim sadece çocuklarım küçükken evde büyük temizlik yaptığımda yardımcı olmuştur onun dışında evde küllüğünü bile dökmez suyunu bile almazne yaptıysam adamı azıcık da olsa değiştiremedim annesi nazlamış cefasını ben çekiyorum işte
yok üzmez ama ben durmadan onu dedi bunu dedi böyle yaptı dersem tartrsrz daha doğrusu tartrsrdk onu da artık yapmıyorm zaten doğru dürüstt aştım kendimi..ben çok ince düşündüğüm için kimseyi kırmamaya çalısırım ama kmsede beni kırmayacakk ondan hassasım yani takıntı oldu haketmediğim için o tip cümleler duymak ...durmadan konuşup durdum...eşiminm kvaldemlerin yaptıklarına karışmaması beni deli ediyor ama....mesela yanında laf sokuyorlar ses çıkaramıo anne siz ne diosunz diebilir benm yanmda demesede dimi ama
Evet olayı kapmışsın tatlım:))
Bir de yaptığı işleri övgüyle karşılıycaz mümkünse ödüllendiricez :))
Hanımlar bu başlıktan çok şey öğrendim
Sevgilimle aynı evde kalmasak da sık sık birbirimize gelip gidiyoruz. İster kendi evimde olayım ister onun evinde canım istemezse kalkıp suyumu almıyorum. Genelde yemeği falan da sevgilim yapıyor zaten. Ama bi' bana böyle. Anneannesiyle aynı evde yaşıyor, çıkardığı kıyafetini bile gidip kirliye atmaz. Ondan bekler. Yaşlı kadın sonuçta gidip atsan ölmezsin ya.Ama kendi sevgilim için anladım ki, onun aslı anneannesine gösterdiği dağınık adam, bana gelince böyle. İleride de değişecek, o yüzden ipleri elimden bırakmamalı, bulaşığa falan da alıştırmalıyım Nası başlarsan öyle gidiyor ya da azalarak devam ediyormuş madem bende dozu arttırırm.
Sağolun kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?