Eşleriniz Ev İşine Yardım Ediyor mu?

Senin eşinde gayet yardımcıymış canım hakkını yeme.
Zaten ütü yeter de artar bile, keşke benim eşim sade ütüleri yapsa benim için o kadar nimet olur ki:)

ev işlerinde yardımı çoktur eşimin özellikle temizlikte süper benden daha iii:) önceleri ilk evlendiğimiz zamanlar yapmazdı ama hamilelikte ve çocuklar olduğundan beri yardım etmeye başladı...evi genelde o süpürür ben toz falan alırım camları o siler...çocukların bakımında da yardım ediyo altlarını fln değiştrir...bi yemekten pek anlamıyo benim de zaten en sevdiğim ev işi yemek yapmak olduğundan hiç sorun değil:) böyle işte sağolsun varolsun canım kocacım

canım ben çalışan bi bayanım,eşimle meslektaşız.aynı işi yaptığımız için mesai saatlerimiz de birbirine yakın ve dolayısıyla her işimizi birlikte yaparız.eşim evlenmeden önce yatağını bile toplamayan biriymiş.tabi bunun sebebi eşimin tembelliği ile ilgili değil tamamen kayınvalidemin ona yaklaşımı ile ilgili.neyse biz henüz 1 haftalık evliydik.dedim ki hadi kalk temizlik yapalım.eşim ne yapabileceğini nasıl yapabileceğini sordu.ben de nasıl yapılacağı çok önemli değil,neyi becerebilirsen onu yap.o gün bugündür o evi süpürür ben silerim,o banyoyu temizler ben tuvaleti temizlerim,o kapıları siler ben pencereleri silerim,o bulaşıkların kirini alır ben makineye yerleştiririm,ben çamaşırları makineye atarım o çıkarır asar,pazar alışverişini yapar,market alışverişini yapar vs...yalnız sana şunu söyleyeyim zamanla bu isteği azalmadı hatta arttı diyebilirim,zamanla neyi nasıl yapacağını öğrendi,sorumluluklarının bilincine vardı.tabi bu arada şunu unutmamak lazım ben eşim yokken temizliğe girişmedim yani evin kirli hallerini de gördü,bi iş yapacaksa hiçbi zaman sen dur ben yaparım demedim.bayanın öyle herşeye atlamaması gerekir.

bana da ders ver annemin paşasına hizmet ediyoz. gerçi ben lafımı esirgemedim. baya da birşeyden yırttım ama söylediklerini okuyunca hayran oldum valla. ikna için söylediğin sözler müthiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…