Eşleriniz Ev İşine Yardım Ediyor mu?

hanımlar şu işleri nasıl yaptırıyorsunuz şu adamlar biraz tüyo verseniz de biz de yolumuzu bulsak :)

aynen ya sana katılıyorum bir seneyi geçti evleneli öyle adam akıllı iş yaptığını görmedim bi yardımcı olsanız da bizzde yaptırsak ikiizde çalışlıyorum ama genelde yemek temizlik faturalar hep elime bakar tabi hakkını yemeyelim maarkete beraber gideriz pazara o çıkar genelde ben gezme amaçlı giderim anca birde misafirim geliceği zman et falan kıyılacaksa salata falan yara oda bütn malzemeleri önüne vericen öyle yani yaaaaaaaaaaa bende istiyorum benm eşimde ev süpürsün silsin biraz bulaşıkları makineye yerleştirsin ne olurki ya

Ben o kadar umutsuz değilim aslında canım ya.
Sonuçta kişiliğinde var düzenli tertipli bi adam ama sanırım biraz mola verdi:))
Yine ayaklandırıcam onu ben:))

Canım benim ki de çodikkat eder temizliğe ama hiç yapmaz evişi.
Hkkını yemiyim ya bazen tuvalet banyoyu yıkadığı oluyo bol suyla:)

Kolay gelsin canım sana
Tez zamanda ayaklandırırsın umarım

Son düzenleme:

beceremiyor. becerememesi de bahanesi oluyor kaçıyor işten... anlatıyorum gösteriyorum olmuyor. akşam gelsin eline toz bezi vericem ve bilgisayarının tozunu aldırtıcam bakalım ne yapacak...

beceremiyor. becerememesi de bahanesi oluyor kaçıyor işten... anlatıyorum gösteriyorum olmuyor. akşam gelsin eline toz bezi vericem ve bilgisayarının tozunu aldırtıcam bakalım ne yapacak...

Ya terslemiyosa, sinirlenmiyosa sıkıntı yok bence, yavaş yavaş yapar ama bunların da becerilmeyecek bişeyi yok ki canım.
Akşam sen toz aldır bakalım onu yapabilecek mi?:))

Ben çok sakarım ondan eşim yardım eder bugüne kadar epey cıncık kırdım cıncık ve bardaklarım yeni modeldir hep,kurban bayramında kurbana elimi sürmem ,elimi keserim diye eşim hepsini paketler

ne adamlar varmış valla .benimki akşam eve gelir ve yatar tv başında yerinden kımıldamaz.halbuki elindende çok iş gelir.senede 2 kere gaza gelir tüm evi kıyı bucak temizler onun dışında hep hizmet bekler.

benim esimde cok yardimcidir sagolsun hatta temizlik takintisi bile vardir ama ben erkegime is yaptirtmam erkek adam kadin isine karismaz kadin elinin hamuruyla erkek isine karismaz

ne adamlar varmış valla .benimki akşam eve gelir ve yatar tv başında yerinden kımıldamaz.halbuki elindende çok iş gelir.senede 2 kere gaza gelir tüm evi kıyı bucak temizler onun dışında hep hizmet bekler.

:)senede 2 kere yardim ediyormus iste op basina koy cok bile

Yaptı mı tam yapanlar da var canım, ama marifet yaptırabilmekte

o tam yaptiranlarin sirri ney biliyormusun karsilarinda ki koca ezik bir koca karisindan korkuyordur :):):)
erkek dedigin sert olucak hot dedimi yuregin hopliyacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…