hanımlar şu işleri nasıl yaptırıyorsunuz şu adamlar biraz tüyo verseniz de biz de yolumuzu bulsak :)
Senin eşin elini hiçbi işe sürmeyen cinstendi di mi canım?
hanımlar şu işleri nasıl yaptırıyorsunuz şu adamlar biraz tüyo verseniz de biz de yolumuzu bulsak :)
evet canım o cinsten...
Ben o kadar umutsuz değilim aslında canım ya.
Sonuçta kişiliğinde var düzenli tertipli bi adam ama sanırım biraz mola verdi:))
Yine ayaklandırıcam onu ben:))
:)) Ufaktan ufaktan başlatsan, yani mesela annem babama şey yaptırırdı, oturduğu yerde fasulye kırdırırdı, bezelye, barbunya falan içlerini çıkarttırırdı, çorap katlatırdı vs.
Bunları yapar mı?
Canım benim ki de çodikkat eder temizliğe ama hiç yapmaz evişi.
Hkkını yemiyim ya bazen tuvalet banyoyu yıkadığı oluyo bol suyla:)
Kolay gelsin canım sana
beceremiyor. becerememesi de bahanesi oluyor kaçıyor işten... anlatıyorum gösteriyorum olmuyor. akşam gelsin eline toz bezi vericem ve bilgisayarının tozunu aldırtıcam bakalım ne yapacak...
Ben çok sakarım ondan eşim yardım eder bugüne kadar epey cıncık kırdım cıncık ve bardaklarım yeni modeldir hep,kurban bayramında kurbana elimi sürmem ,elimi keserim diye eşim hepsini paketler
Canım cıncık ne oluyo ki ?
Ben de çok merak ettim :44:
ne adamlar varmış valla .benimki akşam eve gelir ve yatar tv başında yerinden kımıldamaz.halbuki elindende çok iş gelir.senede 2 kere gaza gelir tüm evi kıyı bucak temizler onun dışında hep hizmet bekler.
benim esimde cok yardimcidir sagolsun hatta temizlik takintisi bile vardir ama ben erkegime is yaptirtmam erkek adam kadin isine karismaz kadin elinin hamuruyla erkek isine karismaz
:)ama oyle ya vallahi oyle adam is yapsa yine pesinden gidiyorsun o nerde bu nerde su nerde derken sen 5 dakikada bitirirsin zaten
Ben de çok merak ettim :44:
Yaptı mı tam yapanlar da var canım, ama marifet yaptırabilmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?