o tam yaptiranlarin sirri ney biliyormusun karsilarinda ki koca ezik bir koca karisindan korkuyordur :):):)
erkek dedigin sert olucak hot dedimi yuregin hopliyacak:)
bi supper women vaaar o sizi duymasın heeeeeee....kocaya iş yaptırmak valla duymasın sizi.........heheheheheeee
eveeet benim eşimde evde elektrik süpürgesiyle kendi yerleri alırken bende arkadan silerim........buna benzer yardımcı olur yaniii
o tam yaptiranlarin sirri ney biliyormusun karsilarinda ki koca ezik bir koca karisindan korkuyordur :):):)
erkek dedigin sert olucak hot dedimi yuregin hopliyacak:)
yani ev işi yapan kocalar kılıbık mı oluyor:)
Esim cok duzenlidir ve eli herseye yatkindir.Benim yaptigim isleri begenmedigi bile olur:))Bulasik, yemek, bebek bakimi..Bazen canim biseye el surmek istemez.Darlanir kendi kalkar toplar evi, supurur, makineye camasirlari koymak, kahvalti hazirlamak, bebegin altini almak vs. hemen herseyi yapar, bendende iyi yapar.Bekar kaldigi zamanlarda da cok temizmiz.Hep anlatir evlerinin temizligini ve duzenini.Kahvaltilarimizi da o hazirlar.Evliligimizin ilk iki yili camasir isi de onun vazifesiydi.Bu yil cok yogun eskisi gibi yapamiyor ama is basa dusunce yapar yine de.Simdi ben kiyamiyorum ona cok yoruluyor isinde, eve gelince de yaptirmiyorum ona pek bisey.Ondan cok raziyim.Allah tam gonlume gore verdi.Bekarken ev islerinden anlayan biri istemisimdir de hep..Ayrica ev isi yapan erkek kilibik falan olmaz.Cok sacma bisey bu dusunce.Insan sevdigine yardim etmeli, etmeyen bence vicdansizdir.Kilibik erkek kadinin lafindan cikmaz, bizde herikimizinde sozu gecer.Bazen ben ona uyarim bazen de o bana, orta yolu buluruz bir sekilde..Oh ne ala, kadin paralansin, erkek ayaklarini uzatsin.Bana gore degil boyle erkekler, hic haz etmem.
beceremiyor. becerememesi de bahanesi oluyor kaçıyor işten... anlatıyorum gösteriyorum olmuyor. akşam gelsin eline toz bezi vericem ve bilgisayarının tozunu aldırtıcam bakalım ne yapacak...
Hanımlar merak ettiğim bir konu bu.
Eşleriniz ev işlerine yardımcı mı? Ya da ne derece yardımcı?
Biz daha yeni evli olmamıza rağmen biraz yaklaşımları değişti sanki eşimin.
Yani ilk başta her şeye aşırı derecede yardımcı olmaya çalışırken şimdi bu tutumunu biraz azalttı
Gitgide daha da mı azaltacak merak ediyorum...
eşim 18 yaşından beri tek yaşıyor annesi o 15 yaşındayken ölmüş oda bi süre akrabalarıyla yaşamış sonra 18 yaşındayken evine geri gelip tek yaşamış ve tabiki yemeğini ütüsünü çamaşırını bulaşığını hep kendi yapmış her işi yapıyor hatta benden daha iyi yapıyor bi yandan iyi ama bi yandanda sürekli karışır mesela ütü yaparım beğenmez kendi yapar yemeği güzel yapamamışsın der ama alıştım artık çok yardım eder saolsun normalde yaptırmıyorum ama aniden bi misafir gelcek olunca bebeğimi ona emanet ediyorum uyutur o ben işleri yaparım hatta annemle ablam kızarlar aslında kıskanıyorlar erkeğin yaptığı işten ne olur diye hatta tartışmıştık sizin yaptığınız yemekten daha güzelini yaapar benim kocam demiştim aslında öyle bazı yemekleri süper yapar sonuçta erkek aşçı yokmu canım ne alaka zaten hayat ortak artık nolur bi işin ucundan tutsa
benim eşimde en baştan beri her şeye yardımcı olmaya çalışır,hatta bazen o teklif eder balkonları yıkıyayım perdeleri yıkada asayım gibi.evide süpürdüğü olur duvarları da siler tuvaletide yıkar.En başta biz hanımların yaptıgı hata aman kocacım sen bırak demelerimiz yüzünden oluyor bence adamlar alışıyor rahata.1-2 sene sonra da oturmaları hiç birşeye el sürmemeleri batıyor bu sefer.allaha şükür bizde yok böyle en baştan beri herşeyi paylaşarak yaparız.ben ev hanımıyım çalışmıyorum günlük temizliğimi zaten yapıyorum ama kocamın destek olması bi işin ucundan tutması hoşuma gidiyor.hatta bazı pazarlar mutfaga giriyor yemek ben yapıcam diye mutfagı dagıtsada ses cıkarmıyorumki hevesi kaçmasın.çogu arkadasım mutfak dagılıcak diye sokmuyor eşlerini.sonrada dert yanıyolar yardım etmiyolar diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?