Kızlar eşleriniz veya sevgilileriniz cep telefonlarını evdeyken sureklı ceplerındemı tasırlar yoksa ortaya koyarlarmı yada kapatırlarmı? Caldıgı zaman veya mesaj geldiği zaman bakmanızı isterlermi, telefon defterındekı kişileri gormenızı isterlermi yada tanırmısınız kayıtlı isimleri?
hiç kapatmaz teli ortadadır alıp bakmamada hiç bi tepki göstermez ama ben ona gelen mesajlara bakma gereği duymam hiç çalıncada açmam tel onun teli neden ben açayım arayan onu arıyor sonuçta sanırım bu güven meselesi hiçte şüphelenmedim şimdiye kadr alıp kontrol etme gereği duymadım hiç aynı şekilde eşimde benim telimi açıp akmaz benimde telim hep ortadır çaldığı zaman alıp bakmaz bile bana seslenir telin çalıyor diye
3 tane telefonu var kocamın..
2si şirket biri özel telefonu..
3üde ortadadır telefonlarının..:1rolleyes:
gece yatarkende yanına alır.
dangalak müşterileri gecenin 3ünde bile arayıp fiyat sorarlar çünkü.:dilcikar:
ben kapamasını istiyorum.kapayamam diyor.:çok üzgünüm:
ben zaten evli değilim ama evli olupta dısarda sevgilisi olanlar bir kac hat alıyorlar yada telefonlarını ortalıga bırakmıyorlar sessize alıyorlar, sevgilisi olan hanımı kaydederken erkek ismi kullanıyor yada aksamları eve gırmeden telefonunu kapatıyor herkese verdıgı telefonsa eğer ...
ikimizinkide hep sehpanın üstündedir
biri aradığında ben götürürüm nerdeyse
wc de yada duştaysa kayıtlı olmayan bi numara olsa bile açmam nie açmadın diyede kızar
arada kurcalarım mesaj gelirse bakarım
tel.defterindeki kayıtlılarında hepsini değil ama çoğunu tanırım tanımadığımada takılmam şakkıdı
eşinizin internet deki arkadaşlık sitelerine üye olup arkadaşlık aramasını nasıl değerlendirirsiniz olumlu yada olumsuz bakış açılarınız sebepleriyle ?
ben evli deilim fakat tlf larmız hep ortada olur görüştüğümüz zamanlarda o benim tlf bende onunkini kurcalarız birbirimizin e-mail şifrelerini biliriz arasıra bakarız mesela ben nete girdim o giremedi işide var birinden mail beklio fln ben solerim ona naniknanikole yani herşey karşılıklı durumdanda kimse şikayetçi deil:içelim: