Eşleriniz evde cep telefonlarını kapatırmı yada ortada bırakırmı?

valla benim eşim ortalıkta bırakır benim bakmamada izin veri.
benden gizlisi yoktur kocişimin

bizdede senın telefonun benım telefonum yoktur.
telefonlar ortada durur.
istersem eşimin telefonunu alır kurcalarım bişeey demez.
ama ben yapmıyorum o ayrı

niye kapatsınki sakladığı bir şey vardır bence bizimkileri hep ortalıktadır hatta eşimin telefonu şuan bende aynı yerde çalıştığımız için farkettmiyor kim kimin telefonunu alırsa

sevgilimin de iki tane telefonu var.
birisi işleriyle alakalı, birisi kendi özel telefonu.
ikiside hep ortadadır.
ben uzak dururum hatta, mesaj falan geldiğinde bakmamaya çalışırım, ya da telefonu çaldığında yalnız bırakırım vs.
o benim telefonumu kurcalar amayerimseniben

hep ortadadır.. hiç çekinmez konuşurken filan.. ben de hiç karıştırmam telefonunu (tuvalete fln gidince gzlice bakıyorum nihohahaa)

hep ortadadır.. hiç çekinmez konuşurken filan.. ben de hiç karıştırmam telefonunu (tuvalete fln gidince gzlice bakıyorum nihohahaa)

aynı ben ya kaydirigubbakcemile3
bizimde ortadadır telefonlar..
hatta bazen ben bakarım telefonlarına,kapatsa yıkarım ortalığı -tatlicadiarzu-

2 mizin teli ortalarda sürünür karışma geregi duymam açmamda çalınca

bizim cepler ulu ortadadır kapanmaz yani ben onun kine o benim kine el atar atarız yani:roflol:
ağzının payını aldıktan sonra isterse kapasın :roflol:

bizimde hep ortada sehpa üzerinde dururgece yatarken alır başucumuza koyarız...
ama komidine başucuna koymak çok sakıncalıymış kızlar....

Hep ortadır telefonu:)
Bende bazen yanındayken bazende dediğiniz gibi tuvalete gidince kurcalıyorum hemen :)
Oda benimkini inceliyor biliyorum:):):)
Gerçi hatlarımız faturalı ve ayrıntılı ama olsun:)

esimin tel ortadir ne kapar ne sesini kisar calarsa uzakta ise kim aradi baksana der ikimizinkide ortadadir evde unutur hemen kapatirim telefonunu bana kizar ac gelen tel onemli bisey olur diye

hep ortadadır ve telefonunu hiç kapatmaz
şarjı biterse hemen gider takar
hiç kapalı değildir yaniiiiiii
öyle bişi olursa zaten onun aklını başından alırım

sevgilim degil ama bizim peder önceden teline elletirmezdi :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

buluştuğumuzda teli hep ortalardadır bazen bana da açtırır kurcalarım hiç bişe demez senin o telefonlar falan der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…