Eşleriniz evde cep telefonlarını kapatırmı yada ortada bırakırmı?

3 tane cebi var adamın ..valla kapat kapat bıkmış garibim ..telefonlar hergün ortalıklarda açık ve saçık dolaşırdı....kaydirigubbakcemile3... şimdi hamişim radyosyon olmasın diye kapatıyo başka şeyden değil yani..aklıma kötü şeyler getirtmeyin ..:jeyyar:

Onun telefonu heryerde olabilir...Genelde yerinden kendi haberi de olmaz.Ama tabi ben herzaman bilirim...kötükedihüso
Cebinde olabilir, masada olabilir, sehpada olabilir.
Gizli de, aleni de karıştırım...:jeyyar:sengözlerimebaksanabO da benim telefonumu istediği zaman eline alır , karıştırır.

benim eşimin evde sürekli kapalı iki tane tli var daha evde açtığını görmedim am o benimkini kulanıyo bakıyo mesajlara falan zaten davamlı numara değiştirir bi sürü hatı ver ben artık niye evde kapatığını sormuyorum ne hali varsa görsön keşke birini bulsada çekip gitse okadar nefret etim yani

bizimde ortada durur...kayıtlı kişilerin çogunu bilirim zaten...

benim eşim bırakın telefonu ortalıkta bırakmayı telefonuna pin kodundan ayrı birde güvenlik kodu koymuş menüye girmek için kapı gibi dikiliyor karşıma güvenlik kodu.benide sinir ediyor ne saklıyorsun benden diye soruncada bana güvenmiyormusun diyorr ve beni deli ediyor hatta bir ara samsung kullanıyordu tabi yine kod koymuş ben hiç bakamıyorum teline.neyse akşam dışarı çıktı telefonuda şarjda unuttu bende daha önceden netten telefonlara reset atmak için bir kod bulmuştum şeytan aklıma girdi bende telefonunu resetledim ama birşey bulamadım gelince kıyamet koptu.şimdi yine aynı telefonu kapalı olsa dahi lavaboya giderken bile yanına alır aldatılıyormuyum acaba yaa offf

benim eşiminde tel.sürekli kapalı durur açık olsa bile hayatta yanında ayırmaz zaten sürekli sessizdedir.bir kaç kez< uyurken açık yakaladım durum malum bir sürü saçma sapan msj.bıktım artık valla bilmiom sonu nolcakk.güvensizlik olunca evlilikte olmuo iştetabiii msj.söleödiüim zaman bunlar kim dediğim zaman ya sen onlarla kendini birmi görüyorsun kendi değerini anlayamadıysan napim,bak şimdi nerdeyimler inkarlar vs......

ben de sewgilimin telefonunu karıştırmaya çok meraklıydım,bulduğum her fırsatta arama kaydı,mesaj,galeri,rapor aklınıza ne gelirse bakardım,hoş avucumu yaladım yani beni rahatsız edicek bişe bulamadım...zaten sonra yaptığımın çok yanlış olduğunu farkettim,kendime yakıştıramadım..bi de hani derler ya fazla merak kediyi öldürür diye...fazla merak etmiceksin...aradığını bulursun,yakalarsın bişilerini ama olan sana olur,üzülen sen olursun....
yaşanmıştır,tecrübe konuşmaktadır.. sengözlerimebaksanab

kızlar eşim telını hıç saklamaz zaten msj falan da gelmez ona varsa yoksa arkadaşları arar genelde bende konuşurum eşlerıyle selamlaşırız ama gecenlerde komık bır olay oldu, msj geldı bak dedı msjda şöyle yazıyordu; slm naber nıye aramıyorsun bayadır beklıyorum hasret gıderelım artık yazıyordu. ben şok oldum benı mı işletıyonuz arkadaşlarınla gıccııkk dedım yemem bu numaraları dedım. o da valla arkadaşlarım degıl dıyerek benı ıkna etmeye calıştı neyse msj numarasını aradık. sohpet hattı çıktı hemen kapattık gulduk sonra aysonunda faturayı bır görduk 1 dk aramıştık 10 ytl yazmışlar hemen. isyan ettık tabı. kulagınıza kupe olsun böyle çambazlıklarda donuyoo.

Hep ortalıktadır eşimin telefonu zaten arkadaşlarının hemen hemen çoğunu tanırım.Az ve öz insanlar kayıtlıdır eşimin telefonunda. Hatta okadar ortada bırakırki bazen evde telefon arar gezeriz..Aynı şey benim cep telefonum içinde geçerlikaydirigubbakcemile2

ortadadır hatta msj gelince üşenir bazen ben bakarım
benimki içinde geçerli bu tabiiigamyoncuiremsu

bizdede telefonlar hep ortadadır şu anda eşim asker telefonları bende kapalı duruyor.bana ara sıra aç müşterilerden arayan varsa geri dön diyor.ama o bile aklıma gelmiyor.o hatırlatınca açıyorum.bütün msn adreslerinin şifrelerinide biliyorum aç kapanmasın diyor.yani bizde gizli saklı hiçbirşey yok çok şükür

Hiç sakınmayız telleri birbirimizden,Bizimkiler aynı model olduğundan ben onun kinide alır atrım çantaya işe geldiğimde bir bakarım onun teli.Bazen hızımı alamayıp klimanın tvnin kumandasınıda çanta ma atmışlığım vardır. Aç gözlüyüm biras galiba,delikafadulden

Telefonlarımızı oturduğumuz odada bırakmayız,radyasyon yaydığı için.Telefonlarımız çaldığında kim kalkarsa o açar.Tel kurcalama huyumuz da yoktur bu yüzden.:dilcikar:

Esim telefonunu eve girer girmez kapatirsa, suphelenirim hemen, kopartirim kafasini derhal aç yoksa çok fena olur diye tehdit ederim yikarim basina o telefonu.
Bizim evde iki telefon da ortalikta durur
wc ye girince hemen karistiriyorum çaktirmadan
yoksa teller kapanmaz saklanilmaz bizde

birer tane telimiz var ve bizimde hep açık ve ortadadır.öle markete falan gideken de almaz yanına .ama ben de hiçç karıştırmadımgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…