Benim evliligin ilk zamanlari ayni sekildeydi zor gecen hamilelik var aksamlari esim yok kahvede gece geç geliyo. Sabret sabret sonunda patladim ama tartisma büyük oldu,ondan sonra kahveye gider ama geceleri deil isten ciktiginda eve gelmeden ugrar oda gec saat deil aksam 7 evde olur.Yani bir ara da ekstradan hali saha alışkanlığı vardı o sağlık sorunu olunca bitti. Ya bir insan her akşam mı gider? Hafta da en az 4 en çok 5 gün kahvede. Kötü bir şey yapmıyoruz diyor. Hamileyim ve hormonlar nedeniyle çok mutsuz hissediyordum. Ama malesef o geceler de gitti. Gitme de demiştim. Ben arkadaşları ile zaman geçirip mutlu olmasından rahatsız değilim ama ona ihtiyacım olduğu zamanlar dahi gitmesi ne biliyim ne düşünmeliyim? :/
GıtmezYani bir ara da ekstradan hali saha alışkanlığı vardı o sağlık sorunu olunca bitti. Ya bir insan her akşam mı gider? Hafta da en az 4 en çok 5 gün kahvede. Kötü bir şey yapmıyoruz diyor. Hamileyim ve hormonlar nedeniyle çok mutsuz hissediyordum. Ama malesef o geceler de gitti. Gitme de demiştim. Ben arkadaşları ile zaman geçirip mutlu olmasından rahatsız değilim ama ona ihtiyacım olduğu zamanlar dahi gitmesi ne biliyim ne düşünmeliyim? :/
Hayır gitmez benim eşim, gidecekse de bana sorar.Yani bir ara da ekstradan hali saha alışkanlığı vardı o sağlık sorunu olunca bitti. Ya bir insan her akşam mı gider? Hafta da en az 4 en çok 5 gün kahvede. Kötü bir şey yapmıyoruz diyor. Hamileyim ve hormonlar nedeniyle çok mutsuz hissediyordum. Ama malesef o geceler de gitti. Gitme de demiştim. Ben arkadaşları ile zaman geçirip mutlu olmasından rahatsız değilim ama ona ihtiyacım olduğu zamanlar dahi gitmesi ne biliyim ne düşünmeliyim? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?