5 yıl oluyorNe kadarlık evlisin ?
Evet seviyor hemde çok. Her huyuna okeyim ama bazen ne biliyim bir kahve Okey vs neden bu kadar değerli olur kiBazen akşam işe gitmesi gerekiyor. Onun dışında akşam bensiz asla dışarı çıkmaz. Ama siz boşverin bizim eşlerimizi her adamın alışkanlığı başka, kendinizi üzmeyin. Sizin eşiniz erkek ortamını seviyor demek ki.
Yani o zamanda bu kadar sık değildi. Hani hormonlar yüzünden saldırgan falan olsam öfkeli olsam yine anlayacağım da şu an neyden kaçıyor? Çözemedim. Ya da kaçıyor mu? Belki de özgüven mi geldi çocuk olunca her akşam gidip boy göstermek falan mı istiyor dicem ama gösteriş meraklısı birisi de değil :/Evlenmeden once degil yahu bebekten onceyi kastetmistim ben
Cunku cocuk olunca esinin kahvede bacak bacak ustune atip cay hopurdetmesi senin sinirlerini ziplatacak
Yani bir ara da ekstradan hali saha alışkanlığı vardı o sağlık sorunu olunca bitti. Ya bir insan her akşam mı gider? Hafta da en az 4 en çok 5 gün kahvede. Kötü bir şey yapmıyoruz diyor. Hamileyim ve hormonlar nedeniyle çok mutsuz hissediyordum. Ama malesef o geceler de gitti. Gitme de demiştim. Ben arkadaşları ile zaman geçirip mutlu olmasından rahatsız değilim ama ona ihtiyacım olduğu zamanlar dahi gitmesi ne biliyim ne düşünmeliyim? :/
Benm esımde her akşam gittikleri bir dergah vardı sürekli oraya gidiyordu özlüyordum her akşam her şey bir cinnete bakar sonra haftada 3e düşürdüYani bir ara da ekstradan hali saha alışkanlığı vardı o sağlık sorunu olunca bitti. Ya bir insan her akşam mı gider? Hafta da en az 4 en çok 5 gün kahvede. Kötü bir şey yapmıyoruz diyor. Hamileyim ve hormonlar nedeniyle çok mutsuz hissediyordum. Ama malesef o geceler de gitti. Gitme de demiştim. Ben arkadaşları ile zaman geçirip mutlu olmasından rahatsız değilim ama ona ihtiyacım olduğu zamanlar dahi gitmesi ne biliyim ne düşünmeliyim? :/
hepsimi birbirine benzer benimkide aynen her boslukta uyurYa evet. Bak eşim çok destektir. Ama her akşam gitmesi ve evdeyken her boşlukta uyuması sonra bir kere de ben yanına giderken uyuyor taklidi yaptı o kadar üzüldüm ki. :/ ben çok mu sıkıcı biriyim muhabbetim çok mu sıkıcı diye düşünüyorum. Pek arkadaşım da yok.
Avrupada gurbetcilerinde kahvesi var belki anadolu bozkirinin cocugu oldugumuz icinKahveye gitme bildigimiz düz 90'lar etkinligi olan kahve mi? Hala var mi ya o işler? Anadolu bozkirinda degilseniz, baska bir ortam yoksa birsey diyemem ama buyuksehirde yasayip hala kahveye giden varsa cok avam değil mi yahu? Bir bu bir de nargile, ezelden beridir cok avam gelmistir bana.
En son dedem gidiyordu kahveye o da neden aile apartmanimizin alti kahveydi adamin kurtulma sansi yoktu eve girerken mecburen yanlarindan geciyordu ve yil 92'ydi. Sonra dedem "yok ben bu kiraciyi çıkaracağım olmuyor damatlarin da ayagi alisacak," dedi bakkala verdi kiraya, sonra kahveci 2 yan apartmanin altina dükkan actidedem yine kurtulamamisti, Allah'tan kentsel donusumle mahalleyi yiktilar da adam rahatladi.
Benim için sorun ya. Boşanma nedeniYani bir ara da ekstradan hali saha alışkanlığı vardı o sağlık sorunu olunca bitti. Ya bir insan her akşam mı gider? Hafta da en az 4 en çok 5 gün kahvede. Kötü bir şey yapmıyoruz diyor. Hamileyim ve hormonlar nedeniyle çok mutsuz hissediyordum. Ama malesef o geceler de gitti. Gitme de demiştim. Ben arkadaşları ile zaman geçirip mutlu olmasından rahatsız değilim ama ona ihtiyacım olduğu zamanlar dahi gitmesi ne biliyim ne düşünmeliyim? :/
Kocam her akşam dışarıda olsa geldiğinde beni evde bulamaz. Kötü bir şey yapmam ben de, kafelerde takılırım. Evli olduğunun farkına varırsa ne ala.Yani bir ara da ekstradan hali saha alışkanlığı vardı o sağlık sorunu olunca bitti. Ya bir insan her akşam mı gider? Hafta da en az 4 en çok 5 gün kahvede. Kötü bir şey yapmıyoruz diyor. Hamileyim ve hormonlar nedeniyle çok mutsuz hissediyordum. Ama malesef o geceler de gitti. Gitme de demiştim. Ben arkadaşları ile zaman geçirip mutlu olmasından rahatsız değilim ama ona ihtiyacım olduğu zamanlar dahi gitmesi ne biliyim ne düşünmeliyim? :/
Hamilelik başlı başına zor bir süreç evde olması lazım Allah korusun düşseniz bir şey olsa ne yapacaksınızYani bir ara da ekstradan hali saha alışkanlığı vardı o sağlık sorunu olunca bitti. Ya bir insan her akşam mı gider? Hafta da en az 4 en çok 5 gün kahvede. Kötü bir şey yapmıyoruz diyor. Hamileyim ve hormonlar nedeniyle çok mutsuz hissediyordum. Ama malesef o geceler de gitti. Gitme de demiştim. Ben arkadaşları ile zaman geçirip mutlu olmasından rahatsız değilim ama ona ihtiyacım olduğu zamanlar dahi gitmesi ne biliyim ne düşünmeliyim? :/
Umarım ben yanlış düşünüyorumdur ama o kadar erkek erkeğe muhabbetin sonu farklı kapılara çıkar eninde sonundaYani gittiği kişileri biliyorum tanıyorum. O konuda güvenim tam şimdilik olsa bisi hissederim. Hatta bir ara yinede şüphelendim ara ara aradım arkadan Okey taşı ve erkek sesi geldi. Yaşıtları var ya onların takıldığı bir mekan kahve tarzı bir yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?