Üç aşağı beş yukarı aynıhanımlar bizmi fazla rahatız acaba yoksa askımızmı böyle anlamadım
aynı odadayız ama ya benim dizim var nette ya onun mac programı ya ben telde oyundayım ya ok telde oyunda
tabi konusuyoruz caz y iciyoruz falan ama evde durdugumuz zamanların cogu böyle
ikimizde birbirimize karısmıyoruz ama bilemiyorum .....
ya sizler nasılsınız
bildin :) hemde fanatik.işin tuhafı bende gs liyim .sinir oluyorum o yüzden..alıştım ben 10 yıldır artık..sende alşırsın..fenerbahcelimi yoksa esimde tam bir fanatik
mac izlerken koltuklara vurmasından bıktım öbür odadan noluyo diye kalkıyodum ilk zamanlar :))
bende galatasaraylıyım :)) esimde hasta fenerliibildin :) hemde fanatik.işin tuhafı bende gs liyim .sinir oluyorum o yüzden..alıştım ben 10 yıldır artık..sende alşırsın..
burdakileri catlatıcan cnm ya birlikte yemek yapmakEsim okuyor daha o bakima eve gelince bu 13-14.00 arasi oluyor. Birlikte yemek hazirlariz. O dograma islerini halleder ben yemegi pisiririm. Daha sonra esim masayi hazirlar sonra otururuz. Tv evimizde pek izlenmez. Birlikte yemek yeriz, gelecekten konusuruz, gun icinde olan olaylardan anlatiriz birbirimize. Sonra yemekduamizi yapariz (evet bunu evlendigimizden beri hep yapiyoruz) daha sonra esim masayi kaldirir bende bulasik makinesine doldururum.
Sonra esim koltuga bilgisayariyla oturur ödevlerini yapar bende cay demlerim kek kuruyemis vs ne varsa dokerim ortaya. Ben telefonumla arada instagram kk vs takilirim esimde ödevlerini bitirdikten sonra disariya cikariz 1,5 saat yuruyus yapariz. Eve gelince bi cay daha iceriz sonra, azicik televizyon izleriz. Sonra odamiza cekiliriz. Ordada beraber film izleyip uyuruz. Bizde genelde boyle :)
Ayyyyy... Kavga çıkmıyor mu yahu? Bizde sürekli ntv spor açık. Cinlerim tepeme çıkıyor şu ntv sporu görünce...Şuan ntv spor izliyor .bende kk da takılıyorum.özet bu :)
1.5 yillik evliyim.esim yillardir futbol oynar ve sever...onemli maci varsa eger bende misir patlatir onunla izlerim:)
Ona destek olurum hic sevmedigim halde buna alistrdim kendimi.
Ikimizinde internet aliskanligi yok sukur...birbirimizle sohpet ederiz once..beraber aksam yemegini yer sohpet ederiz sonra esimle mutfaga gecer o ya nargile yapar yada kahve beraber mutfakta keyif yapariz cogu gunumuzde..
Bazen gitar calar bende soylerim bunlari videoya ceker arsive atariz..
Beraber hardiske film atariz haftanin bi yada iki gunu kosemizi acariz yayila yayila izleriz filmimizi.
Esim ntv sporu acinca bile askim su kadar sure izleyecegim der...sorun yapmam o izlerken kendi islerimi halederim.
Benim sevdigim diziyi benimle izler oda ve bi sure sonra alisip oda takip eder:)
Ben bunu ya aramizdaki farkliliga yada evimizin kucuk olduguna bagliyorum.bi oturma odamiz ve kosemiz var.arka oda calisma odamiz.
Mutfagimizda kucucuk ama mumlari yakar kucucuk masamizda saatlerce sogpet eder bazen sarki soyleriz...
Sukur daha bu konuda esimden yana hic dertlenmedim..evliligimiz boyunca bikac defa kus kalmamizin disinda evdeysek eger hergunumuz boyle..
Hemen herkes öyle canım ama arada kapatıp sohbet ediyoruz biz... Sonra yine aynı... Eşim sürekli telefonla uğraşıyordu. İnşallah şu telefonun kırılır dedim. 2 Gün sonra düştü kırıldı telefon. Kullanılamaz hale geldi. Şimdi de bilgisayardahanımlar bizmi fazla rahatız acaba yoksa askımızmı böyle anlamadım
aynı odadayız ama ya benim dizim var nette ya onun mac programı ya ben telde oyundayım ya ok telde oyunda
ya sizler nasılsınız
valla bızde oyleyız ekstra bır duurm yoksa ben eve gelır ustumu degısır mutfaga gecerım yemek hazırlarım, sonra esım gelır ust bas degısır salona gecer tv karsısında alır tabletını sofra hazırlanana kadar oyun oynar-haberlere bakar yada bazen sekerleme yapar ;=)hanımlar bizmi fazla rahatız acaba yoksa askımızmı böyle anlamadım
ya sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?