- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
yok estafurullah bazen konuşmak anmak iyi bile geliyor.Başınız sağ olsun.
Kusura bakmayın yaranızı deştiysem.
kişiden kişiye bu durumun değiştiğini bire bir deneyimlemiş bir kadın olarak yazayım. ilk eşim işten gelirdi yemek yer, sohbet eder, birlikte gazete okurduk.sonra bir saat kadar dışarıya çıkar hava alır eve gelince birlikte izlediğimiz bir program varsa oturup izlerdik.sonrasında yine haberlere takılır yorum yapardık.akşam yemeği yedikten sonra, tekrar yürüyüş yapmak için dışarı çıkar, döndüğümüzde yine çay ve sohbet faslımız başlardı.ardından film seçmişsek film izlerdik, saat onikiden sonra kitap okuma durumuna geçerdik.ben sesli kitap okurdum eşim çayları doldurmakla ilgilenirdi.saat gece üçe kadar filan hem kitap hakkında konuşur hem okurduk.
şimdi ikinci evliliğimi anlatayım.eşimin işten gelişi, telefona yapışık bir şekilde sürekli oyun oynaması falan durumu var.ben laf atarım çoğunlukla duymaz, on dak sonra cevap verir yada.yemek hazırlarım yemeğini yer, çayını içer tekrar telefondaki oyunla meşguliyete devam eder.film izleyelimmi derim film koyarım alt yazılı bir film bile olsa teldeki oyundan kafasını kaldırmaz.ara ara filmde ne oldu kaçırmışım diye bana sonrar.sonra uykusu gelir ve yatar uyur bende bilgisayarda takılıp izleyeceksem film izlerim :)
ayrılmadım maalesef kaybettim.özür dileyerek soruyorum ilk eşinizden neden ayrıldınız. anlattıklarından çok güzel bir tablo göründü gözüme
ayrılmadım maalesef kaybettim.
çok teşekkür ederim.mide kanseri maalesef.13 yıl böyle yaşayınca şimdiki evlilik çok zor geliyor insanabaşınız sağolsunkaza fln mı? çok üzüldümAllah rahmet eylesin inşallah
Allah rahmet eylesin, ne mutlu ki ona arkasında ondan razı olan bir eş bırakmış. Bir fatiha okuyacağım eşiniz için.yok estafurullah bazen konuşmak anmak iyi bile geliyor.
Biz varız olur mu?Sevisen yok mu yaw
varolun teşekkür ederim.Allah rahmet eylesin, ne mutlu ki ona arkasında ondan razı olan bir eş bırakmış. Bir fatiha okuyacağım eşiniz için.
ahh kıyamam..kusuru yoktu kaybettim maalesef.
Biz varız olur mu?
An itibariyle rakamla 3 kisi.biiiizzzzzzz
artar bu rakamAn itibariyle rakamla 3 kisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?