eşleriniz işten geldiginde nasıl vakit geciriyorsunuz

özür dileyerek soruyorum ilk eşinizden neden ayrıldınız. anlattıklarından çok güzel bir tablo göründü gözüme

Baktım bizde o yolda ilerliyoruz. Dizi izlemeyş bıraktım. Bitlikte oyun oynuyoruz.( telde hatta sıra için boğuşuyoruz bile) bazen onun maç izler önemli maçları. Bende gider dibine oturup kitap okurum. Bebek bakım kitapları okurum anlatırım ona bak şöyleyniş böyleymiş diye. Hadiii kurabiye yapcaz der önüne getiririm zorla yardım ettiririm. Çamaşırları katlıyosam bile gider dibinde yaparım. Adam alışmış artık dibinde değilsem bi sıkıntı olduğunu anlıyo.
Eğer bi uzaklık varsa karşılıklıdır. Adım atın uzaklaşmaya izin vermeyin.

Eşimle aynı anda evde oluruz. birlikte yemek yaparız. yemek yenilir. masada birer çay eşiliğinde sohbet edilir(bazen uzun bazen kısa) sonra birlikte mutfağı toplarız salona geçeriz. herkes kendi koltuğuna geçer dizimizi izleriz. eşim maç siyaset sevmez o yüzden rahatım:)

dizi olmadığı günler film alır seyrederiz bazen eşim kanepede uyuklar ben tek izlerim yada oğlumla izlerim :)
pazar günleri genelde gezme günümüzdür. evde olduğumuzda da birlikte temizlik yaparız

Biz de salonda koltuk geniş olduğundan ikimiz birlikte uzanır tv izleriz.hayatta tek bırakmaz beni.

biz biraz mıç mıç çiftlerdeniz sanırım..
eşimde sürekli temas isteği var.
adam dokunsunda nereye dokunduğunun önemi yok.
eve gelir önce sarılıp öpüşüp koklaşırız,
sonra yemek yerken yan yana otururup sohbet ede ede yemek yeriz.
dizimiz olduğunda yada film izlemek istediğimizde üçlü koltuğa birlikte uzanırız,
ben bık bık sürekli anlatacak bişeyler bulup konuşurum,
bazen o anlatır..

eşim işten gelince ilk önce birlikte yemek yeriz, sonra kahvelerimizi içeriz, kahvelerimizi içerken sohbet ederiz. ardından salona geçer birbirimize sarılarak film izleriz, yanında çay ve abur cubur bişeyler yeriz. film bittikten sonra dizlerime uzanır, bende saçlarını okşarım, bu arada da muhabbet ederiz. eşim meyveyi çok sever, ben de mutfağa girip meyve tabağı hazırlarım, derken yatma saati gelir... birbirimize sarılarak uyuruz...

Hamilelikten dolayi cok erken uykum geliyor o da tv karsisinda elinde telefon takiliyor ara ara laf atiyor nasilsin agrin sizin var mi meyve yer misin falan diye

işten geliriz,klasik müziğimizi açarız onun eşliğinde birlikte mutfağa girer sakin sakin yemek hazırlarız,sonra bir film açarız kanepeye yan yana uzanır öpüşe koklaşa filmimizi izlemeye çalışırız..

demek isterdim ama yazrken ben bile inanmadım bu hayale ikimizde genelde aynı andan işten geliriz önce çocukları kreşten alırız koştur koştur eve gideriz,ben yemek hazırlama telaşındayken o çocuklarla ilgilenir o arada bebeğimiz uyanır acıkır ağlar abileri onu susturmak için çabalar ev bildiğiniz tımarhane moduna döner,bazen bu karışıklıkta birbirimizi kaybettiğimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…