çok teşekkür ederim.mide kanseri maalesef.13 yıl böyle yaşayınca şimdiki evlilik çok zor geliyor insana
hanımlar bizmi fazla rahatız acaba yoksa askımızmı böyle anlamadım
aynı odadayız ama ya benim dizim var nette ya onun mac programı ya ben telde oyundayım ya ok telde oyunda
tabi konusuyoruz caz y iciyoruz falan ama evde durdugumuz zamanların cogu böyle
ikimizde birbirimize karısmıyoruz ama bilemiyorum .....
ya sizler nasılsınız
Bende en dogalı bu zatenesımın beraber aktiviteden anladıkları seks yapmak bir de film izlemek,
genellikle laptopu eline alır iş ilanlarına bakar, işe ihtiyacı olmadığı halde başvurular yapar, bir şeyler araştırır. çay isteyip durur. ben de dır dır dır konuşurum, o hıı ıhıı hııhıı gibi uyuz edici cevaplar verir. sonunda kızıp sen benimle hiçbir şey yapmıyorsun deyince de yatak odasına gidelim der
daha dün konuştum bu konuda kendisiyle ama düzeleceğini sanmıyorum
sinekler gibi saatlerce yapışık gezmiyorsun ki sınırlı bir aktivite sonucta buBende en dogalı bu zaten
yemısın etamını dızısını macını ırtını zırtını ya
Ay ben ballandırmak istemedim detayları kestim ama galiba bizde de mıç mıçlık varbiz biraz mıç mıç çiftlerdeniz sanırım..
eşimde sürekli temas isteği var.
adam dokunsunda nereye dokunduğunun önemi yok.
eve gelir önce sarılıp öpüşüp koklaşırız,
sonra yemek yerken yan yana otururup sohbet ede ede yemek yeriz.
dizimiz olduğunda yada film izlemek istediğimizde üçlü koltuğa birlikte uzanırız,
ben bık bık sürekli anlatacak bişeyler bulup konuşurum,
bazen o anlatır..
benziyoruz demekkiAy ben ballandırmak istemedim detayları kestim ama galiba bizde de mıç mıçlık varaynısı :)
bende 1.eşin çok daha ideal olduğunu düşündüm
çok özür dilerim. başınız sağolsunkusuru yoktu kaybettim maalesef.
siz bi anne olunda o zaman konuşalım:)) eski halimi hatırlattınız bana10 aylık evliyim eşim gelemden ev işlerimi yemeğimi hallederim sonrasında duş alırım giyinirim. bazen kırmızı rujumu sürerim süslenirim bazen de tayt üstü dökümlü tişörtlerle gündelik halimle bile bakımlı olmaya çalışırım. öğretmenim okulda yorulsam da akşam eşime yorgun bi eş profili çizmemee çalışırım zaten normalde de enerjiyim. evde kutu oyunları aldık bazen ortak bi dizi izleriz bazen de oyun oynarız. ya da spor yapmaya çıkarız. tabi yeni evli olduğumuz için bunun böyle olduğunu düşünenler olabilir ama bence herşey bizim elimizde. ben çocuk olduktan sonra da allah sağlık sıhhat versin çocuğu hayatımıza entegre etme taraftarıyım asla çocuğa göre yaşamaya çalışmayın o zaman hayattaki tek göreviniz annelik gibi olur. aynı zamanda ailenizin evladı eşinizin karısı çocuğunuzun annesi çevrenizdekilerin arkadaşısınız her görevinize eşit uzaklıkta olursanız mükemmel bir hayat yaşarsınız. asla temizlik yaptığınız kıyafetlerle karşılamayın annesini görerek büyüdüğü şekilde sizi aynı konumda görmesine gerek yok :)
hayırlısı bakalım :) ama çevremde çocuk yapıp da salmayan da çok örnek var. kadınların elinde çoğu şey. elin ingilizi amerikalısı niye salmıyor kendini. umudum öyle olmak bakalım :)siz bi anne olunda o zaman konuşalım:)) eski halimi hatırlattınız bana
salmaktan bahsetmiyorum hala 36 beden ve iş yeri gereği full makyaj takılıyorum. ama çocuğu hayatımıza adapte etmemiz mümkün olmadı. daha çok biz ona uyduk. hayatımı çocuktan önce ve sonrada diye ikiye ayırabilirimhayırlısı bakalım :) ama çevremde çocuk yapıp da salmayan da çok örnek var. kadınların elinde çoğu şey. elin ingilizi amerikalısı niye salmıyor kendini. umudum öyle olmak bakalım :)
aman erkeklerın hepsı oylesinekler gibi saatlerce yapışık gezmiyorsun ki sınırlı bir aktivite sonucta bu
ben beraber oyun oynayalım satranç tavla ve playstation vs,
siyaset şu bu konuşalım istiyorum, dışarı çıkıp "muhabet ede ede yürüyelim" istiyorum..
ama genelde ben konuşuyorum o dinliyor
anaokul öğretmeniyim bende şu an herşey teoriden ibaret çocukla ilgili ama dediğim gibi allahtan ne gelir bilinmez.tabiki de önemli olan bu düşüncede olmak ben bazı kadınlara kızıyorum amann beni alan almış satan satmış diyorlar kloraklı tişörtle kocasını karşılıyorlar ben annemden de görmedim öyle kadınlar saldı mı o yüzden çok kızıyorum çünkü sonra da aldatılma korkusu oluyor aslında kocanın verdiği güvensizlikten değilde kendine olan özgüvensizlikten oluyorsalmaktan bahsetmiyorum hala 36 beden ve iş yeri gereği full makyaj takılıyorum. ama çocuğu hayatımıza adapte etmemiz mümkün olmadı. daha çok biz ona uyduk. hayatımı çocuktan önce ve sonrada diye ikiye ayırabilirim
çocuktan sonra 36 beden olunuyormu...umutlandım valla...umarım bende dönerim o günlere pantolonlarım kalçamdan yukarı çıkmama konusunda baya direniyor.emzirdikçe zayıflarsın dediler ama bende işler ters gidiyorsalmaktan bahsetmiyorum hala 36 beden ve iş yeri gereği full makyaj takılıyorum. ama çocuğu hayatımıza adapte etmemiz mümkün olmadı. daha çok biz ona uyduk. hayatımı çocuktan önce ve sonrada diye ikiye ayırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?