eşleriniz işten geldiginde nasıl vakit geciriyorsunuz

Eşimle aynı iş yerinde çalıştığımızdan günün nasıl geçti diye sormam biliyorum çünkü:))
Kızımızı kreşten alır eve gideriz.10-15 dk kızımla oyun.Sonra ben yemek hazırlarım kızım babayla boğuşur.Sofra kurulur el birliği ile yemek yenir.Tekrar oyun oynarız zira kızım hiç tv izlemez izletmez.Çay demlenir.Çocuğu uyutma sırası kimdeyse o uyutur.:))Çok adiliz canımmmm:))
Sonra birlikte izlediğimiz dizi izlenir çay eşiliğinde.
Uyunur.2 günde bir çamaşır faslım olduğunda çocuk uyutmayan çamaşırları asar toplar.

eşim geince kımıda alır yemek için utfağa geçeriz sohper işten güçten sonra üçümüz yada eşimle kızım oyun oynarız kızımın uyku saatine kadar onunla vakit geçiriyoruz sonra ya eşim yada ben kızımızı uyutuyoruz.biraz sohpetten sonra uyuyoruz vakit bulursak tv8 surviver falan bakıyoruz.bizim için pazar günü altın gün izinli olsuğumuzda sabah 9 bilemedin 10 da sokaklardayı kızımın öğünleri yanımızda akşam 7 olmadanda eve dönmeyiz.

Yemeği salonda yiyoruz tv açık o sırada takip ettiğimiz bir şey varsa beraber izleriz aralarda sohbet ederiz. Bazı akşamlar film izleriz. Maç varsa hiç mırın kırın etmem onunla birlikte izlerim sorular sorarım. Bazen kendisi anlatır ben sormadan.
İletişim içinde olmayı iki tarafın da istemesi lazım galiba. Ama bizim de telefonda ve bilgisayarda ayrı ayrı zaman geçirdiğimiz oluyor tabii ki her dakika benimle ilgilenmesin zaten :) Öyle zamanlarda da hiç karışmam ama çok uzatırsa ilgi çekmeye çalışırım :) bazen de o bana sitem eder elinden telefon düşmüyor diye. Evleneli 1 yıl olmak üzere bu arada :)

yemekten sonra bi çay koyarız, köşemize geçeriz biz..
ama o ayrı ben ayrı değilizdir..
maçı, dizisi, siyaseti hiçbişeyi yok benimkinin
tv, müzik kanalları için açılır bizde..
tavla oynarız, binlik puzzle yaparız, kağıt oynarız..

Eve aynı anda giriyoruz. Beni işten alıyor.. Birlikte yemek hazırlayıp yiyoruz sonra sofrayı topluyoruz. Ben kahve yapıyorum. Oturup tvde en sevdiğimiz programı izliyoruz. Biraz kediyi mıncıklıyoruz. Ben çamaşırları yıkıyorum o kurutucuyu çalıştırıyor.. Sonra o bazen internette takılıyor ben kediyi seviyorum.. Sonra yatıyoruz. Fikstir. :)

beraber dizi izliyoruz... çoğu zaman o uyuyor ben dizi izliyorum :) kanepede uyumaya bayılan bi kocam var :) geneli böyle akşamların

Zaten işten gelmesi 8i buluyor. Ben sofrayı hazırlarken o prensesle oynuyor. Sonra çay faslı başlar. Bazen ikimizin elindende telefon düşmüyor. Bazen birlikte tv izliyoruz. Standardı yok yani.

3 yasinda kizimiz var yemekten sonra onlar oyun oynarken ben uzanip nette takiliyorum ya da birlikte oynuyoruz sonra kizimizi uyutup film ya da dizi izliyoruz. bazen de muzik dinleyip geyik yapiyoruz.

aynı :) o bilgisayarda ben telefonda o tv de ben bilgisayarda hafta içi işten gelince zaten anca 2-3 saat yan yana oturabiliyoruz..

Sanırım herkes aynı ben işten geldiğimde o evde oluyor pc'nin başında zaten. Yemek yeriz ben sofrayı toplarken o da pc'den bir film bulur genelde akşamları film izleriz. Gerçi ben hamilelikten dolayı filmlerin ilk yarısını anca izliyorum. Koltukta uyuya kalıyorum son zamanda ama yaklaşık 5 senedir böyle. Allaha şükür maç falan izlemez bana da öyle her akşam bir dizi izletmez O yüzden en güzel çözümü film izlemekte buluyoruz.

kişiden kişiye bu durumun değiştiğini bire bir deneyimlemiş bir kadın olarak yazayım. ilk eşim işten gelirdi yemek yer, sohbet eder, birlikte gazete okurduk.sonra bir saat kadar dışarıya çıkar hava alır eve gelince birlikte izlediğimiz bir program varsa oturup izlerdik.sonrasında yine haberlere takılır yorum yapardık.akşam yemeği yedikten sonra, tekrar yürüyüş yapmak için dışarı çıkar, döndüğümüzde yine çay ve sohbet faslımız başlardı.ardından film seçmişsek film izlerdik, saat onikiden sonra kitap okuma durumuna geçerdik.ben sesli kitap okurdum eşim çayları doldurmakla ilgilenirdi.saat gece üçe kadar filan hem kitap hakkında konuşur hem okurduk.

şimdi ikinci evliliğimi anlatayım.eşimin işten gelişi, telefona yapışık bir şekilde sürekli oyun oynaması falan durumu var.ben laf atarım çoğunlukla duymaz, on dak sonra cevap verir yada.yemek hazırlarım yemeğini yer, çayını içer tekrar telefondaki oyunla meşguliyete devam eder.film izleyelimmi derim film koyarım alt yazılı bir film bile olsa teldeki oyundan kafasını kaldırmaz.ara ara filmde ne oldu kaçırmışım diye bana sonrar.sonra uykusu gelir ve yatar uyur bende bilgisayarda takılıp izleyeceksem film izlerim :)

çok güldüm size.çok hoşsunuz:)

Aslında buradan bakınca 1. eşiniz daha ideal gibi görünüyor.

bende 1.eşin çok daha ideal olduğunu düşündüm acaba kusuru ne diye düşünüyorum hala

AYNENNN BİZİ TARİF ETTİN SANKİ ..

YANYANAYIZ O TELİNDE OYUN OYNAR BEN OYUN OYNARIM Bİ YANDAN TV AÇIK ÖNÜMÜZDE ÇAYIMIZ ÇRKİRDEĞİMİZ ÖLEE TAKILIP GİDİOZZ ..BU TELEFONLAR ÇIKTI NET ÇIKTI ZATE HAYATIMIZ SANALL OLDUUU ASLINDA ÇOK KÖTÜÜ BİRŞEY BUU YAAA PPOOOFFBAKK DERDİMİ DEPREŞTİRDİNNN

Eşim genelde işten benden önce çıkar mesaisi falan olmazsa.
Ben eve gittiğimde genelde yemek hazır oluyor kendisi mutfakta bir harikadır :) Ve bu benim en büyük şansım :)
Sonra yemeğimizi yeriz o sırada gün içerisinde yaptıklarımızı konuşuruz varsa özel bir durum paylaşırız daha sonra ikimizinde sevdiği bir dizi vs program var ise izleriz yok ise güzel bir film seçer oturur izleriz. Mutlaka bu sırada abur cubur yeriz :) Sonra benim uykum gelir yatmaya gidiyorum derim oda az daha dur filmin sonu derr bende sen sonra gel o zaman derim ama ne mümkün asla tek yatağa gidilmez diye bir kanunumuz var mecbur beklerim sonra sarılır uyuruz aşkımla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…