- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
çok güldüm size.çok hoşsunuz:)Eşim işten gelince uzun sohbet eşliginde akşam yemegimizi yeriz. daha sonra kahvemizi içer komik şeylerden konuşup güleriz. daha sonra canımız isterse tiyatro, sinema, alış veriş vs. yada dışarda akşam yemegimizi yeriz. arkadaşlarla birlikte olur, anı doya doya yaşarız.
Şaka şakasürekli bir muhabbet, sosyal hayat felan olmaz zaten. bizde genelde bilgisayar ve tv. birde ikimizin oynadığı oyun var, birlikte oynarız. bazen, film izleriz. konuşacak çok birşey olmuyor zaten. gün içinde tlf konuşup yazıştığımız için :)
Aslında buradan bakınca 1. eşiniz daha ideal gibi görünüyor.kişiden kişiye bu durumun değiştiğini bire bir deneyimlemiş bir kadın olarak yazayım. ilk eşim işten gelirdi yemek yer, sohbet eder, birlikte gazete okurduk.sonra bir saat kadar dışarıya çıkar hava alır eve gelince birlikte izlediğimiz bir program varsa oturup izlerdik.sonrasında yine haberlere takılır yorum yapardık.akşam yemeği yedikten sonra, tekrar yürüyüş yapmak için dışarı çıkar, döndüğümüzde yine çay ve sohbet faslımız başlardı.ardından film seçmişsek film izlerdik, saat onikiden sonra kitap okuma durumuna geçerdik.ben sesli kitap okurdum eşim çayları doldurmakla ilgilenirdi.saat gece üçe kadar filan hem kitap hakkında konuşur hem okurduk.
şimdi ikinci evliliğimi anlatayım.eşimin işten gelişi, telefona yapışık bir şekilde sürekli oyun oynaması falan durumu var.ben laf atarım çoğunlukla duymaz, on dak sonra cevap verir yada.yemek hazırlarım yemeğini yer, çayını içer tekrar telefondaki oyunla meşguliyete devam eder.film izleyelimmi derim film koyarım alt yazılı bir film bile olsa teldeki oyundan kafasını kaldırmaz.ara ara filmde ne oldu kaçırmışım diye bana sonrar.sonra uykusu gelir ve yatar uyur bende bilgisayarda takılıp izleyeceksem film izlerim :)
kişiden kişiye bu durumun değiştiğini bire bir deneyimlemiş bir kadın olarak yazayım. ilk eşim işten gelirdi yemek yer, sohbet eder, birlikte gazete okurduk.sonra bir saat kadar dışarıya çıkar hava alır eve gelince birlikte izlediğimiz bir program varsa oturup izlerdik.sonrasında yine haberlere takılır yorum yapardık.akşam yemeği yedikten sonra, tekrar yürüyüş yapmak için dışarı çıkar, döndüğümüzde yine çay ve sohbet faslımız başlardı.ardından film seçmişsek film izlerdik, saat onikiden sonra kitap okuma durumuna geçerdik.ben sesli kitap okurdum eşim çayları doldurmakla ilgilenirdi.saat gece üçe kadar filan hem kitap hakkında konuşur hem okurduk.
şimdi ikinci evliliğimi anlatayım.eşimin işten gelişi, telefona yapışık bir şekilde sürekli oyun oynaması falan durumu var.ben laf atarım çoğunlukla duymaz, on dak sonra cevap verir yada.yemek hazırlarım yemeğini yer, çayını içer tekrar telefondaki oyunla meşguliyete devam eder.film izleyelimmi derim film koyarım alt yazılı bir film bile olsa teldeki oyundan kafasını kaldırmaz.ara ara filmde ne oldu kaçırmışım diye bana sonrar.sonra uykusu gelir ve yatar uyur bende bilgisayarda takılıp izleyeceksem film izlerim :)
AYNENNN BİZİ TARİF ETTİN SANKİ ..hanımlar bizmi fazla rahatız acaba yoksa askımızmı böyle anlamadım
aynı odadayız ama ya benim dizim var nette ya onun mac programı ya ben telde oyundayım ya ok telde oyunda
tabi konusuyoruz caz y iciyoruz falan ama evde durdugumuz zamanların cogu böyle
ikimizde birbirimize karısmıyoruz ama bilemiyorum .....
ya sizler nasılsınız
kusuru yoktu kaybettim maalesef.bende 1.eşin çok daha ideal olduğunu düşündüm acaba kusuru ne diye düşünüyorum hala
kusuru yoktu kaybettim maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?