Esleriniz kacta eve geliyor?

Haftada iki gün 8 civarı gelir
Kalan dört gün gece 2 ye kadar mesaiye kalır
Pazar günü uyur
Pek görüşemiyoruz yani keşke her akşam 8 de gelse

evlendiğimden beri düzenli bir saatte evde olmadığından şikayetçiyim bende .7 de gelir,10 da gelir,12 de geldiği de olur .ne yemek yediğimiz saat belli ne uyuduğumuz saat.hafta sonu da cumartesi tam gün, pazar da yarım gün çalıştı senelerce ,son bir kaç yıldır pazar günleri çalışmıyor ona şükrediyorum.

babamın haftalarca gelmediği zamanlar olurdu.. hala da öyle

Benim eşim 5de evde ben normalde 6,15 ama fazla mesaj yaptıysam ki yapıyorum 10da evdeyim:)

Benim ki alti ceyrekde gelir hic sasmaz.mesaisi falanda yok ama isi agir.hafta sonlari evde olur.saat dokuz a kadar yemek cay cekirdek ne varsa yer icer oturur dizimizi izleriz.sonra bulasik kaldir yika o uyur 11 bucuk gibi ben otururum bire kadar.

Yazin 17.15 te ,kisin tamaminda evde ama 8 de gec bir saat degil ki calisiyorsa ne yapsin adamcagiz

Keşke konuya anket ekleseymişsin.Ben de merak ettim.
Aslında çevremde 5-6 da evde olan hiç duymadım.Okuyunca tuhaf geldi.Benim eşim 8-9 dan önce gelmez.
Haftasonu çalışmaz ama 2-3 ayda bir şehirdışına veya yurtdışına gider.

Aynı iş yerinde çalıştığımız için ikimizde 5 buçuk gibi evde oluyoruz :)

benim kocam karga bokunu s... evde oluyor .Memurdur kendisi .Kahve alışkanlığı da yok .Çok bunalıyorum sürekli beraber olmaktan insan bazen yanlızlık da istiyor . O ne öyle vırç vırç. Belki çalıştığım için öyle düşünüyorumdur .

benim eşim 10 buçuk 11 de geliyor !! ben öleyim ozaman . .
çay içer muhakkak saat 2-3 ten önce uyumayız ve ben 7 buçukta işe kalkıyorum .....

ikimizde çalışıyoruz ben haftanın 5 günü 18:30 da odahaftanın 6 günü 19:00 da evde oluyo. iki haftada birde pazarları çalışıyo mesai... o zamanda 2-3 gibi geliyoo ...

bizde aynı yerde çalışıyoruz. saat 7 de evdeyiz... sabahta 6 da kalkıyoruz. aynı yerdeyiz ama çok içli dışlı değiliz.

iş nedeniyle saat 8 de eve geliyorsa sorun yok...

Hergün 10 da geliyor.
Hafta içi hafta sonu farketmiyor..
İzni de yok!

Yazdıklarım şükür için bi sebeptir umarım.

Kendi işi olduğu için bazen 7 bazen 6 sabahta aynı bazen 11 de çıkar bazen 6 da

Benim eşim normalde bi hafta 4buçukta bi hafta y bucukta gelior. 6da çıktığı hafta cumarteside tatil. Pazar tatil. Ama gel görki her an her dakka gidebilior. Misal hiç 4te çıktığı hafta 4 te cıkamıor hep 8 9 oluyor. Ayrıca evdeyken arıorlar abi bi gel bak e mecbur gidior. Pazarları çağırıyorlar. Bazen şehirdışına falan çıkıor sabahın 4ünde çıkıor evden uçağa yetişmek için ertesi gün akşam anca gelior. Yani hiçbir düzen yok. Spontane yaşıyoruz biz nabalım:-D üstelik ben şu an çalışıyorum evdeyim yaaaa....

ben napıyım eşim benden önce eve geliyo.haftasonu dışında kendime ayırdığım 1 saat bile yok..bazen geç gelmesi iyidir

Herkesin iş hayatı,konumu,durumu ,yoğunluğu,temposu farklıdır.Senin ki 8 de geliyordur,haftasonu çalışmıyordur.Bir başkası 10 da geliyordur haftasonu da çalışıyordur,dha da başkası gurbettedir,bi başkasının gece vardiyası vardır.Hatta işsiz olup evine bakamayan bile vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…