Kizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani
Tek cocukluyken çalışıyordum. Eve geliyordum bir sure sonra akşam oluyordu. Şimdi bebegim var evdeyim. Daha da zor
Kizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani
Tek cocukluyken çalışıyordum. Eve geliyordum bir sure sonra akşam oluyordu. Şimdi bebegim var evdeyim. Daha da zor
babamın haftalarca gelmediği zamanlar olurdu.. hala da öyle
Benim ki alti ceyrekde gelir hic sasmaz.mesaisi falanda yok ama isi agir.hafta sonlari evde olur.saat dokuz a kadar yemek cay cekirdek ne varsa yer icer oturur dizimizi izleriz.sonra bulasik kaldir yika o uyur 11 bucuk gibi ben otururum bire kadar.babamın haftalarca gelmediği zamanlar olurdu.. hala da öyle
Herkesin iş hayatı,konumu,durumu ,yoğunluğu,temposu farklıdır.Senin ki 8 de geliyordur,haftasonu çalışmıyordur.Bir başkası 10 da geliyordur haftasonu da çalışıyordur,dha da başkası gurbettedir,bi başkasının gece vardiyası vardır.Hatta işsiz olup evine bakamayan bile vardır.Kizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?