eşleriniz uzun çalışma saatlerine nasıl dayanıyo ?

Eşim bazen 12 saat çalışıyor ama tek bacagıda aksamaya basılıyor. Her gün hergün çalışssa demekki sakat kalır

Ne iş yapıyor eşiniz herkes sormuş yazmamissiniz belki ona göre eşi öyle bir yerde çalışan tavsiye verirdi.
12 saat tümüyle çalışıyorsa çok çok uzun bir sure.
yazdım aslnda görmediniz sanırım sondaj işine girdi akrabalarıyla ve bu işte yeni tamamen öğreniyor yani

Polis mi 12 saat diyince 😀 gnelde gundjz ıyle calısıyorlarda.Alışırsın ya ben alıstım hatta 15 gunlugune ayda bir ilçeye gidiyorlar bende yatışş oh mis es yok gelen yok giden yok misafir gelecek kakim ev temizleyim derdi yok canım isterse yatıyos isterse cıkıyoz cocukla. Oyle esin cıkısına dogru yemek yetiştirim derdi yok canıms ne zaman istiyosa yiyoruz. Eş varken haftada 3 4 kez arkadas gorusmeleri yapıyoz surekli ikramlıkchazırla ev temizle bayıyor artık es yokken kendime vakit ayırıyorum cocuga öyle. Ama evliligin ilk zamanları ben de cok calıstıgınu dusunyotdum vakit geçiremiyoruz diye cocuk olunca cocuk varken koca agagıma dolanmasın diyorm😀

Cok pardon ben esiniz yokken napıyorsunz seklinde anladım içerigi okumadan allah yardımcısı olsun canım benim baba cok xalısır her sabah işe gitmeden sert bir kahve içiyor nasıl içiyosa tum gun dinamik gezşyor valla.ama iş sonrası dısarıdan eve girince malesed zaten erkekler bayılıyor koltukta
Kız güldüm sabah sabah Allah da seni güldürsün 😀

Benim esim asker isten gelir gelmez bir de ek is yapıyor sanayide bekarluktan kalma ailesine yaptığı borçları oduyor

Benim eşim işveren,günde 16 bazen 18 saat de çalıştığı oluyor. Ne kadar çalışırsa o kadar kazanıyor. Ama sizin durumunuz farklı. Başka çaresi yok muydu?

kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Benim eşimde öyle sabah 8de iş başlıyo akşam 10a kadar çalısıyo zamanla vücut alışır

Valla benimki de öyleydi çeşit çeşit şampuan denedi hiç biri işe yaramamıştı takviye yok dencek kadar azaltmış dökülmeyi
mesaj attım şimdi, gelirken alacakmış eczane bulursa inşallah hem saçına hem yorgunluğuna moduna iyi gelir sizdeki gibi duacın oluruz sağolasın :)

vitamin değerlerine baktırıp takviye alsın. Mesela benim b12 ve d vitaminlerim hep sınırda, takviye almasam akşam 8’de pilim bitiyor, sabah yataktan kalkmak istemiyorum. Gün içinde 2 fincan da kahve içiyorum.

24 saat ikiz bebeklerimle ilgilenip üstüne temizlik yapıyorum, eşiniz de faydasını görür bence vitaminlerin
İkizleriniz kaç aylık? Hangi ilaçları alıyorsunuz? Ben de gün içinde ölüyorum yorgunluktan ancak gece de uyuyamıyorum. Onlar uyusa da uyuyamıyorum.

kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
esim in calisma saati 8 saat ama evden cikip yeniden eve girmesi yol banyo vs 12 saat oluyor . isten geriye kalan zamanda uyuyor baska caresi yok mesela bu vardiyada aksami bizle geciriyor .11 de yatip sabah 5 bucukta kalkiyor 🤷🏻‍♀️

Benim eşimde öyle. Kendi işimiz yaninda çalışanlar var ama yine de hergun 10 bin adım atıyor.aksam eve geliyor, yemek, çay ve yatış. Adam hep yorgun. çocuklar, ev işi vs bende yoruluyorum. Sen mi daha yorgun ben mi tartışması yapıyoruz🤣

Back
X