- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.328
- 398
Sondaj zaten ağır iş 12 saat uzun bir süre,sondaj işi yapıyo arkadaşlar 2 ay önce girdi bu işe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sondaj zaten ağır iş 12 saat uzun bir süre,sondaj işi yapıyo arkadaşlar 2 ay önce girdi bu işe
aa biliyorum ben argiviti oğluma alıyordum takviyelerini iyi bi firma buSordum şimdi Argivit man birght gold komleksmiş ismi canım hayır ilaç değil takviye edici gıda, sitesinden bak istersen
yazdım aslnda görmediniz sanırım sondaj işine girdi akrabalarıyla ve bu işte yeni tamamen öğreniyor yaniNe iş yapıyor eşiniz herkes sormuş yazmamissiniz belki ona göre eşi öyle bir yerde çalışan tavsiye verirdi.
12 saat tümüyle çalışıyorsa çok çok uzun bir sure.
Kız güldüm sabah sabah Allah da seni güldürsünPolis mi 12 saat diyincegnelde gundjz ıyle calısıyorlarda.Alışırsın ya ben alıstım hatta 15 gunlugune ayda bir ilçeye gidiyorlar bende yatışş oh mis es yok gelen yok giden yok misafir gelecek kakim ev temizleyim derdi yok canım isterse yatıyos isterse cıkıyoz cocukla. Oyle esin cıkısına dogru yemek yetiştirim derdi yok canıms ne zaman istiyosa yiyoruz. Eş varken haftada 3 4 kez arkadas gorusmeleri yapıyoz surekli ikramlıkchazırla ev temizle bayıyor artık es yokken kendime vakit ayırıyorum cocuga öyle. Ama evliligin ilk zamanları ben de cok calıstıgınu dusunyotdum vakit geçiremiyoruz diye cocuk olunca cocuk varken koca agagıma dolanmasın diyorm
Cok pardon ben esiniz yokken napıyorsunz seklinde anladım içerigi okumadan allah yardımcısı olsun canım benim baba cok xalısır her sabah işe gitmeden sert bir kahve içiyor nasıl içiyosa tum gun dinamik gezşyor valla.ama iş sonrası dısarıdan eve girince malesed zaten erkekler bayılıyor koltukta
Aynen eşim de memnun kaldı dediğim gibi yorgunluğuna ruh haline falan çok iyi geldi, ayrıca saç dökülmem de azaldı diyoaa biliyorum ben argiviti oğluma alıyordum takviyelerini iyi bi firma bu
ciddi misin?? e harika o zaman saçları inanılmaz dökülüyor zaten kafaya takıyordu baya yaAynen eşim de memnun kaldı dediğim gibi yorgunluğuna ruh haline falan çok iyi geldi, ayrıca saç dökülmem de azaldı diyo
ahh Allah kolaylık versin canımBenim esim asker isten gelir gelmez bir de ek is yapıyor sanayide bekarluktan kalma ailesine yaptığı borçları oduyor
Diğer işinden bu kadar kazanmıyordu yeni bi işe giriştiler akrabalarla sondaj işineBenim eşim işveren,günde 16 bazen 18 saat de çalıştığı oluyor. Ne kadar çalışırsa o kadar kazanıyor. Ama sizin durumunuz farklı. Başka çaresi yok muydu?
Benim eşimde öyle sabah 8de iş başlıyo akşam 10a kadar çalısıyo zamanla vücut alışırkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Valla benimki de öyleydi çeşit çeşit şampuan denedi hiç biri işe yaramamıştı takviye yok dencek kadar azaltmış dökülmeyiciddi misin?? e harika o zaman saçları inanılmaz dökülüyor zaten kafaya takıyordu baya ya
mesaj attım şimdi, gelirken alacakmış eczane bulursa inşallah hem saçına hem yorgunluğuna moduna iyi gelir sizdeki gibi duacın oluruz sağolasın :)Valla benimki de öyleydi çeşit çeşit şampuan denedi hiç biri işe yaramamıştı takviye yok dencek kadar azaltmış dökülmeyi
Düzenli kullanınca mutlaka etkisi olur rica ederim ne demekmesaj attım şimdi, gelirken alacakmış eczane bulursa inşallah hem saçına hem yorgunluğuna moduna iyi gelir sizdeki gibi duacın oluruz sağolasın :)
Ay allah yardımcısı olsun dayanılması çok çok zorkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
İkizleriniz kaç aylık? Hangi ilaçları alıyorsunuz? Ben de gün içinde ölüyorum yorgunluktan ancak gece de uyuyamıyorum. Onlar uyusa da uyuyamıyorum.vitamin değerlerine baktırıp takviye alsın. Mesela benim b12 ve d vitaminlerim hep sınırda, takviye almasam akşam 8’de pilim bitiyor, sabah yataktan kalkmak istemiyorum. Gün içinde 2 fincan da kahve içiyorum.
24 saat ikiz bebeklerimle ilgilenip üstüne temizlik yapıyorum, eşiniz de faydasını görür bence vitaminlerin
amin canım benim sağollAy allah yardımcısı olsun dayanılması çok çok zor
esim in calisma saati 8 saat ama evden cikip yeniden eve girmesi yol banyo vs 12 saat oluyor . isten geriye kalan zamanda uyuyor baska caresi yok mesela bu vardiyada aksami bizle geciriyor .11 de yatip sabah 5 bucukta kalkiyorkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?