- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim 11 saat çalışıyorkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Eşim askeri personel 7/24 çalışıyor. Her işte zorluk vardır. Hazır olmak bu durumu kabul etmek çok önemli. Baştan bu iş çok zor çok yorucu denirse kendini ona güdülürse maalesef yol alamazkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
12 saat çalışıyorsa yasal plark tatil izninin de fazla olması gerekiyor . Bende 12 saatlik işte çalışıyorum vardiyalı ama 4 gün çalışma 3 gün tatil çünkü haftalık saatimi 4 günde dolduruyorumkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Benim eşim 14saat çalışıyor adamcagi mecbur 3tane çocuk var herşey çok pahali ihtiyaçlari bitmiyorkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Eskiden bi işyerinde, bir gün 12, bir gün 14 saat çalıştım 1 ay boyunca. + 3 saat de gidiş geliş yol. Gençlikte dayanılıyor bir şekilde de, evlilik olunca zor tabiki.kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Tpic sanırım Allah yardımcısı olsun asla kolay değil ve orada çalışan herkes böyle maalesef tabi iş yeri oraysasondaj işi yapıyo arkadaşlar 2 ay önce girdi bu işe
Evet. Sabah 7de çikip aksam 8de geldigi zamanlar çok oldu. Hatta gece bile cagirirlardi. Kendisi cerrah. Her ameliyatda saatlerce gergin durumda olmak, hasta yakinlariyla konuşmak. Hasta randevusu falan. Zavalli sofraya yemegin gelmesini beklerken bile uyukluyordu. Gece de acil durumlar ola biliyordu. Şu an işi biraz daha hafifledi. Artik yeni doktor da aldilar hastaneye ve gundelik ameliyat sayini azaltdilar. Yine de zorlaniyor. Başini yastiga koyar koymaz uyuyorkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Merhaba evet benim eşimde bazen 12-14 saat çalışıyor .. ben ama sizin sorunuzu tam anlayamadım kusura bakma lütfenkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Benim eşim haftanın iki günü 12 saat çalışıyor geri kalanında yemek yiyip uyuyor servisle beraber aslında 14 saat çalışıyor gibi oluyor. Asla alışamadı alışılması da pek mümkün değil bence deinternetten enerji veren tarifler filan denedim de öyle aman aman bir etkisi olmuyor...
Haha benim kafadasin valla cnm, valla bnmki de 7 8 saat calisio gelio yine koltukta uyukluo öğle arasida yine evde hep koca gör gör de bayiyoPolis mi 12 saat diyincegnelde gundjz ıyle calısıyorlarda.Alışırsın ya ben alıstım hatta 15 gunlugune ayda bir ilçeye gidiyorlar bende yatışş oh mis es yok gelen yok giden yok misafir gelecek kakim ev temizleyim derdi yok canım isterse yatıyos isterse cıkıyoz cocukla. Oyle esin cıkısına dogru yemek yetiştirim derdi yok canıms ne zaman istiyosa yiyoruz. Eş varken haftada 3 4 kez arkadas gorusmeleri yapıyoz surekli ikramlıkchazırla ev temizle bayıyor artık es yokken kendime vakit ayırıyorum cocuga öyle. Ama evliligin ilk zamanları ben de cok calıstıgınu dusunyotdum vakit geçiremiyoruz diye cocuk olunca cocuk varken koca agagıma dolanmasın diyorm
Cok pardon ben esiniz yokken napıyorsunz seklinde anladım içerigi okumadanallah yardımcısı olsun canım benim baba cok xalısır her sabah işe gitmeden sert bir kahve içiyor nasıl içiyosa tum gun dinamik gezşyor valla.ama iş sonrası dısarıdan eve girince malesed zaten erkekler bayılıyor koltukta
Bende mağaza sorumluluğu yaptım 1 mağaza bile cana yeterken Allah yardımcısı olsun eşim hep bölge müdürlüğü için uğraş derdi ama ben direk işten çıkmayı tercih ettim bayan olduğum için bu rahatlık oldu tabi erkek için zor ekmek kapısı.ama çalışırsam da mağaza tövbe diyorumBenim eşimde a101nde çalışıyor bölge sorumlusu malesef benim eşimde yeri geliyor 16 17 saat çalışıyor malesef sayimlar yapıyor 10 tane marketin sorumlusu kendiside artık yataktan kLkamiyor zorla gidiyor ise her gün dua ediyir Allah'a beni kurtar bu işten diye ama 8 senedir çekiyor
Evet canım resmen canını alıyorlar insanın bende çalıştım mağaza sorumlusu olarak iyiki çıkmışım dert sahabi olmustum sabah ezanina kadar raf degisikligi yaptık bir gün ever gittik 2 saat sonr geri geldik satış müdürü geldi kontrole neden mağazayı silmeden çıktınız dedi inanabiliyor musun sadece 2 aaatlik uykuyla geldikBende mağaza sorumluluğu yaptım 1 mağaza bile cana yeterken Allah yardımcısı olsun eşim bölge müdürlüğü için uğraş derdi ama ben direk işten çıkmayı tercih ettim bayan olduğum için bu rahatlık oldu tabi erkek için zor ekmek kapısı.ama çalışırsam da mağaza tövbe diyorum
Begendiremioduk ki kendimizi ne yapsak yaranamazsin hepsi günahkar ben ikizlerimi gebeyken bs min bana yaptığı eziyet laf söz Allah'a havale edip çıktım işten ikizimin birini kaybettim yaşattığı stresler haddi hesabı yok herşey Allah'tan elbetEvet canım resmen canını alıyorlar insanın bende çalıştım mağaza sorumlusu olarak iyiki çıkmışım dert sahabi olmustum sabah ezanina kadar raf degisikligi yaptık bir gün ever gittik 2 saat sonr geri geldik satış müdürü geldi kontrole neden mağazayı silmeden çıktınız dedi inanabiliyor musun sadece 2 aaatlik uykuyla geldik
Değmez ya elin işi için kalp kırmayaBegendiremioduk ki kendimizi ne yapsak yaranamazsin hepsi günahkar ben ikizlerimi gebeyken bs min bana yaptığı eziyet laf söz Allah'a havale edip çıktım işten ikizimin birini kaybettim yaşattığı stresler haddi hesabı yok herşey Allah'tan elbet![]()