Haydaaa ne kadar ilginç yavvv. Ne güzel karısı elleriyle soyup vermiş mutlubenim eşimde hatrım falan yoktur.bir meyve vermek istedim ağzına.demediğini bırakmadı ben o meyveyi aslında meyve yemesi için değilde yeyip yemediğini görmek için yapıyomuşum falan filan.şunu anladım ki benim kocamda karınca kadar değerim sevgim hatrım yokmuş gerçekten çok acı...senağlama
Kocamda hatırım vardır şükür..:asigim:
Sırf ben kırılmayayım diye istemediği çok şeyi kabul etmiştir.
Haksız olduğum dönemlerde bile hatırım için konuyu uzatmaz,kincilik yapmaz çok şükür.
benim eşimde hatrım falan yoktur.bir meyve vermek istedim ağzına.demediğini bırakmadı ben o meyveyi aslında meyve yemesi için değilde yeyip yemediğini görmek için yapıyomuşum falan filan.şunu anladım ki benim kocamda karınca kadar değerim sevgim hatrım yokmuş gerçekten çok acı...senağlama
Bu yazıyı okurken sanki kendi eşimle olayı yaşar gibi oldum. Bende çok yapmışımdır senin gibi. Kesinlilkle yemez. Ama bunu hatır olarak algılamıyorum valla. Sevmez benimki emrivakileri. İlk zaman üzüldüm bende. Ne olacak ki 1 dilim elma, ya da herneyse. Niye yemiyor ki dedim. sonra alıştım. anladımki bu hatır faln diil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?