Eşlerinize doğum gününde nasıl bi sürpriz yaptnız ?

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
Kızlarr eşlerinize doğum gününde nasıl bi sürpriz yaptınız ? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?? evimize davlumbaz lazım onu mu alsam ;)))))))))

bende çok merak ettim. açıkcası bende ne yapsam diye düşünüyorum. dha 2 ay var ama insan düşünüyo. sonuçta evliyken ilk doğum günü kutlaması olucak :16::16::16::16:

O gün çalışmam gerekiyordu bu yüzden klasik bir kahvaltı suprizi yaptim, yaninada susledigim bir kavanoza aşk şiirleri, msjlar yazip doldurdum ( renkli kağıtlara yazıp, hepsini kalp şekilinde kezip katladım) artık bu hediyeyi bütün kk biliyordur:27::55:

Bir arkadaş karısına küçük altın almıştı :) ahahahahah davlumbazı görünce o geldi aklıma

Bir arkadaş karısına küçük altın almıştı :) ahahahahah davlumbazı görünce o geldi aklıma

Kulakları çınlasın :16: epey gülmüştüm ama güzel hediye yine bozdur istediğini al kendi zevkine göre :6:

Ya da biriktir her özel günde bir çeyrek.. Sonra altın çıkınca bozdur :1:

Kulakları çınlasın :16: epey gülmüştüm ama güzel hediye yine bozdur istediğini al kendi zevkine göre :6:

Ya da biriktir her özel günde bir çeyrek.. Sonra altın çıkınca bozdur :1:

İnce fikirli adam altın düştüğü icin yatırım olsun diye almıştı :1:

eşim bana davlumbaz alsa bir daha ki doğumgünüme kadar onun kafasını davul ederdim:8:

Son düzenleme:
davlumbazı eşiniznasıl kullanıcak çok merak ettım

hanım dışarı çıkıyorum davlumbazımı getir :27::27::27::27:

Kızlarr eşlerinize doğum gününde nasıl bi sürpriz yaptınız ? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?? evimize davlumbaz lazım onu mu alsam ;)))))))))
valla canım bence alabilirsin davlumbazı sonuçta onlar bize özel günlerde cogu zaman eve lazım bişey alıp aradan cıkartıyolar ya sende öyle yapp:9:
bu arada bende dışarıda güzel bi yemek ayarlamıştım sonra ondan gizli arkadaşlarını ve eşlerini organize etmiştim yemekten sonrada arkadaşların cagırdılar deyip oraya götürüp ordada sürpriz bi dogum günü hazırlamıştım:34:

eşinize davlumbazmı alıcaksıı-nız hediye olarak?

o işin şakası... ;) bu güne kadar çok şey yaptık birbirimize, istiyorum ki evliliğimizin ilk doğum gününde farklı bi sürpriz yapayım...

bende çok merak ettim. açıkcası bende ne yapsam diye düşünüyorum. dha 2 ay var ama insan düşünüyo. sonuçta evliyken ilk doğum günü kutlaması olucak :16::16::16::16:

canımm sen şanslısın daha 2 ayın var

O gün çalışmam gerekiyordu bu yüzden klasik bir kahvaltı suprizi yaptim, yaninada susledigim bir kavanoza aşk şiirleri, msjlar yazip doldurdum ( renkli kağıtlara yazıp, hepsini kalp şekilinde kezip katladım) artık bu hediyeyi bütün kk biliyordur:27::55:

çok güzell.. bende daha önce eskitme kutunun içine simler çiçekler renkli taşlar ona hislerimi anlattığım rengarank kağıtlar yapmıştım.. içine ilk tiyatro biletlerimizi, tatıle giderken kullandığımız biletleri... ilk yediğimiz elma şekeri poşeti gibi şeyleri süsleyip koymuştum.... çok sevmişti...ama bu sefer farklı bişey yapmak istiyorum

hamile mi kalsam:)) büyük şok:))

Artık klasikleşti belki ama heryeri mumlarla süslemiştim. Her odaya bir hediye koymuştum işte deodorant,tişört,çikolata vs. Antreye yere "şimdi oturma odasına git" diye bir not orası da mumlarla süslüydü oraya "şimdi salona git" böyle çocuk odası yatak odası heryeri dolaştırdım en son yatak odasında şarap ve 2 kadeh vard "şimdi de beni bul" diye bir not yazmıştım.saklandım mutfak dolaplarının içine kaşık çekmesine bile bakmıştı sesinden anlamıştım:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:.....

Bir doğum gününde işyerine pizza gönderdim.Ama pizza siparişini vermeye kendim gittim pizzanın içine" İyi ki doğdun aşkım nice yıllara" diye not koydum götürülmeden.Şok olmuştu ama ama bayağ beğenmişti...

Başka bir doğum gününde banyodaki aynaya not yazmıştım hediyesini işe giderken giyeceği ceketinin cebine koymuştum....

Bu doğum doğum gününde ise evi balonlarla süsleyip her balonun ucuna güzel söz asıp,bir video doldurucam evliliğimizi anlatan sonunda da seni şu restoranda bekliyorum diye ekliycem.bende giyinip süslenip önceden o restoranda bekliycem.Tabi oğluşumu bırakabilirsem......

Onun dışında her özel günde ufakda olsa hediye alıp evin değişik yerlerine koyarım, evlilik yıldönümüzde buzdolabına koymuştum hediyesini..Hayatım dolaptan yoğurdu alırmısın dediğimde paketi görünce şok olmuştu yada portmantoya ayakkabılarının oraya koyuyorum...Çok pahalı bir hediye olmasa bile mutlu etmek yetiyor.....

davlumbaz iyiymiş, ama küçük altın daha iyi:1:

geçen yıl birlikte olduğumuz ilk doğum günüydü...
35.doğum gününe,
1977 yılından başlamak üzere 2011 ye kadar o yılın modası olan- o dönemin özelliklerini taşıyan 34 farklı hediye aldım,tabi 34 hediye olunca araya saçma sapan sırf espri olsun diye kullanamayacağı şeyler de giriyor... eski dergiler-çizgi romanlar-kasetler-oyuncaklar,v.b

2012 yılı için de 1-2 aydır doğum günü için yazdığım defteri hediye ettim...
önce sadece defteri çıkardım...
sonra kocaman koliyi sürükleyerek odaya çektim,bunlar da bensiz geçirdiğin tüm doğum günlerin için dedim... aynı renk ambalajlar üzerlerinde tarihler yazıyor sadece...
ne eğlendim o gün anlatamam... önce sıraya koydu hepsini çocuk gibi... sonra tek tek açtı,her bir pakette ayrı bir tepki... çooook güzeldi...

tavsiye ederim yapın bunu özellikle ilk doğum günü olanlar...:16:

çok güzell.. bende daha önce eskitme kutunun içine simler çiçekler renkli taşlar ona hislerimi anlattığım rengarank kağıtlar yapmıştım.. içine ilk tiyatro biletlerimizi, tatıle giderken kullandığımız biletleri... ilk yediğimiz elma şekeri poşeti gibi şeyleri süsleyip koymuştum.... çok sevmişti...ama bu sefer farklı bişey yapmak istiyorum

hamile mi kalsam:)) büyük şok:))

Eskitme kutunun süsleyip, vermende çok romantik, hele içinde anlami büyük hatıraların olmazi..:)
Erkeklerde bu kadar ince düşünelimi acaba:9: ben hiç böyle anlamlı bir hediye almadım, daha çok hediye dediğimiz standard ediyeler aliyorum:27:

Artık klasikleşti belki ama heryeri mumlarla süslemiştim. Her odaya bir hediye koymuştum işte deodorant,tişört,çikolata vs. Antreye yere "şimdi oturma odasına git" diye bir not orası da mumlarla süslüydü oraya "şimdi salona git" böyle çocuk odası yatak odası heryeri dolaştırdım en son yatak odasında şarap ve 2 kadeh vard "şimdi de beni bul" diye bir not yazmıştım.saklandım mutfak dolaplarının içine kaşık çekmesine bile bakmıştı sesinden anlamıştım:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:.....

Bir doğum gününde işyerine pizza gönderdim.Ama pizza siparişini vermeye kendim gittim pizzanın içine" İyi ki doğdun aşkım nice yıllara" diye not koydum götürülmeden.Şok olmuştu ama ama bayağ beğenmişti...

Başka bir doğum gününde banyodaki aynaya not yazmıştım hediyesini işe giderken giyeceği ceketinin cebine koymuştum....

Bu doğum doğum gününde ise evi balonlarla süsleyip her balonun ucuna güzel söz asıp,bir video doldurucam evliliğimizi anlatan sonunda da seni şu restoranda bekliyorum diye ekliycem.bende giyinip süslenip önceden o restoranda bekliycem.Tabi oğluşumu bırakabilirsem......

Onun dışında her özel günde ufakda olsa hediye alıp evin değişik yerlerine koyarım, evlilik yıldönümüzde buzdolabına koymuştum hediyesini..Hayatım dolaptan yoğurdu alırmısın dediğimde paketi görünce şok olmuştu yada portmantoya ayakkabılarının oraya koyuyorum...Çok pahalı bir hediye olmasa bile mutlu etmek yetiyor.....
çok beğendim senin sürprizleri imkan olsa benim olduğum yerde de balonlarla süsleme olayını bende yapabilirdim ;)

Back
X