Eşlerinize doğum gününde nasıl bi sürpriz yaptnız ?

2 -3 gün sonra burda eşinden şikayet edeceksin.neden hediye alıyosun ki:))))
not:kişi kişiyi kendisi gibi bilirmiş:D

Son düzenleme:
davlumbaz iyiymiş, ama küçük altın daha iyi:1:

geçen yıl birlikte olduğumuz ilk doğum günüydü...
35.doğum gününe,
1977 yılından başlamak üzere 2011 ye kadar o yılın modası olan- o dönemin özelliklerini taşıyan 34 farklı hediye aldım,tabi 34 hediye olunca araya saçma sapan sırf espri olsun diye kullanamayacağı şeyler de giriyor... eski dergiler-çizgi romanlar-kasetler-oyuncaklar,v.b

2012 yılı için de 1-2 aydır doğum günü için yazdığım defteri hediye ettim...
önce sadece defteri çıkardım...
sonra kocaman koliyi sürükleyerek odaya çektim,bunlar da bensiz geçirdiğin tüm doğum günlerin için dedim... aynı renk ambalajlar üzerlerinde tarihler yazıyor sadece...
ne eğlendim o gün anlatamam... önce sıraya koydu hepsini çocuk gibi... sonra tek tek açtı,her bir pakette ayrı bir tepki... çooook güzeldi...

tavsiye ederim yapın bunu özellikle ilk doğum günü olanlar...:16:

Bayıldımm buna, hep böyle kıymetinizi bilin inş birbirinizin:16:

Aklıma şunlar geldi:
1) Video çekme imkanı varsa evinizde karşısına geçin ve "ona evet dediği için bi'gün bile pişman olmadığınızdan, onunla yaşlanma, çocuklarınızın babası olacağı hayalinin sizi ne kadar heycanlandırdığını, onu ne çok sevdiğinizi" anlatın. Görüntüyü tvye bağlayın, sabah iyi ki doğdun öpücüğüyle uyandırdığınız eşinize "hediye yok" imajı sergileyip eve geldiğinde salona oturtup ışıkları kapatıp play tuşuna basın ve kapıda onun izleyişini seyredin. Güzel bi'sofrayı da unutmayın:16:

2)Takımına çok düşkünse kombine bilet ve iki forma. Maç sevmeseniz bile ikiniz eminim çok eğlenirsiniz.

Son düzenleme:
Dogum gunu esim isteyken cocuklarla hummali bir aksam yemegi hazirligina basladik.En sevdigi yemekler mezeler sofrada en guzel ve sIk sunumuyla hazirdi. Mumlar yakildi ama alevleri esimin ismi yaziyordu. Tabaginin altina cocuklarin babalarina ozel mektubu ustunde de gul vardi. Aksam rutin olarak evine donen esimi.heyecanla karsiladik, bizim sarkimiz o iceri girdiginde calmaya hazirdi hemen dans ettik dans ederken aarkinin da tesiriyle artik mutlulluktan agliyorduk.Esime bugune kadar klasik hediyeler alirdim ama bu dogumgununu hic unutmayacagini soyledi.Benden boylee :)))

Ne kadar harika fikirler ya... Benimde eşimin d. günü var c.tesi günü... kara kara düşünüyorum ne yapsam diye.. burdan bikaç fikiri gözüme kestirdim... bu arada 2 senelik evliyiz bizde

ben doğum günü değil de, gecen sene evlilik yıldönümüzde süpriz yapmıstım..
çok şık romantik bir masa hazırladım (klasik mumlar, kırmızı güller kadeh içinde kırmızı şarap falan) birde pasta yaptırmıstım üzerindede nice 7 senelere aşkım diye yazdırmıştım

giriş kapısından başlayıp masanın olduğu odaya kadar yerlere mum yaktım, güzel kokulu tütsüler yaktım, birde akşam eşimin gelmesine yakın bizim sevdiğimiz şarkımız dediğimiz şarkıları koydum arka fon olarak

tabiki bende süslendim şıkır şıkır :)) kapıyı açtığında çok şaşırmıştı baya etkisinde kalmıstı çünkü ilk defa böyle bir sürpriz yapmıştım tahmin etmiyordu

bilindik alışveriş sitelerinden birine girdim... (çarşı-pazar gezmeye çok vaktim yoktu)
1. mama önlüğü
2. dalin şampuan
3. oyuncak araba
4. çocuk kıyafeti
5. "aslında ben hep yaındaydım" yazılı bardak (benim doğduğum yıla denk geldiği için)
6. oyuncak
7. 500 adet bilye:1:
8. "yaşasın kardeşim oldu" kitabı..( kardeşinin doğum yılı olduğu için)
9. nils ve uçan kaz kitabı:1:
v.b sıraladım... ergenlik yılları için 1990 yılına ait dergi bile buldum...
bakım ürünleri aldım mesela 20 li yaşlara... bazen işin içinden çıkamayıp bazı yaşlara boxer, çorap, atlet sıkıştırdım...
bol bol kravat aldım...
tanıştığımız yıl için evin anahtarını cici bir anahtarlığa takıp verdim...
son bir kaç yıla daha kullanacağı şeyler aldım.. (gömlek,tshirt gibi)
son yıla da defter yazdım...

Buna bayıldım bende yapıcam ilk doğum gününde:52:

Kızlarr eşlerinize doğum gününde nasıl bi sürpriz yaptınız ? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?? evimize davlumbaz lazım onu mu alsam ;)))))))))

canım bende birkaç gün öncesine kadar bunu düşünüyordum 27 mayıs sevgilimin doğum günü ona değişik birşeyler yapmak istiyordum uzun zamandır birlikteyiz geçmişte çok şey yapamadım imkanlar o şekildeydi çünkü neyse ben senin daha şanslı olduğunu düşünüyorum çünkü evlisiniz evde başbaşa güzel süprizler hazırlayabilirsin ben sevgilime aşk kavanozundan yaptım nette görmüştüm ama içinde yazılan kağıtlar benim ona karşı duygularımı ifade etmiyordu bende kendim yaptım içine de jelibon bonibon filan doldurdum dışınıda fuşya tülle kapladım onu aynı şehirde olmamıza rağmen kargoya verdim doğum gününde eline ulaşıcak pasta sipariş ettim sevdiği şekilde sonra cüzdan hediye aldım ihtiyacı vardı doğum gününde çalışıyor olacak o yüzden o gün pek bir şey yapamıcaz ben cüzdan ve pastayı alıp iş yerine sürpriz için gidicem aşk kavanozuda ben eve döndükten sonra gelicek :) sen daha orijinal şeyler yapabilirsin evin heryerini mumla donatıp güzel bir yemek güzel bir müzik güzel bir kıyafet le onu bekleyebilirsin mesela:)

Bayıldımm buna, hep böyle kıymetinizi bilin inş birbirinizin:16:

Aklıma şunlar geldi:
1) Video çekme imkanı varsa evinizde karşısına geçin ve "ona evet dediği için bi'gün bile pişman olmadığınızdan, onunla yaşlanma, çocuklarınızın babası olacağı hayalinin sizi ne kadar heycanlandırdığını, onu ne çok sevdiğinizi" anlatın. Görüntüyü tvye bağlayın, sabah iyi ki doğdun öpücüğüyle uyandırdığınız eşinize "hediye yok" imajı sergileyip eve geldiğinde salona oturtup ışıkları kapatıp play tuşuna basın ve kapıda onun izleyişini seyredin. Güzel bi'sofrayı da unutmayın:16:

2)Takımına çok düşkünse kombine bilet ve iki forma. Maç sevmeseniz bile ikiniz eminim çok eğlenirsiniz.

bende bunu çok beğendim canım iyi fikir ama ben olsam iyiki dogdun öpücügüde vermezdim hiç hatırlamamışım gibi davranırım akşam daha büyük şok yaşar :)

Hiç tanımadığım bir sürüüüü insanın, eşimin doğum gününü kutladığı minik bir video hazırlamayı düşünüyorum..işte Y.....doğum günü kutlu olsun,nice yıllara fln dedirttircem insanlara.En son ben çıkacağım videoda,eşimin doğum gününü kutlayacağım..Biraz vaktimi alacak bu iş ama olsunnnn:21:

benim arkadaşımda böyle bir şey yapmıştı bende konuşmuştum çok güzeldi birde bir arkadaşımın sevgilisi onu terk etmişti kızda video çekiyordu herkesi konuşturuyordu neden bu kızı bıraktın bak seni çok seviyorum vs filan dedirtiyordu aklıma o geldi:)

kızlarrr siz harikasınız :))

yeni evliyiz eşimin doğum günündede kavgalıydık hemde bayağa kötüydü aramız. suratıma bakmıyodu ama suç benimdi biraz.....duştaydı o...bende odada....aniden aklıma geldi bunu yapmak....önce güzel bi gecelik giydim odanın bazı yerlerine mum yaktım aynamızada kırmızı rujumla "doğum günün kutlu olsun seni seviyorum özür dilerim kocacım" yazdım......doğum günü şarkısı açtım...o tam odaya girdi şarkıyı açtım çaktırmadan o manzarayı görünce çok şaşırdı ....hiç beklemiyodu benden:)....sonra sarıldık devamı malum:D:D

Son düzenleme:
çok heyecanlı :16: benim eşimin doğum günüde yaklaşıyor, daha 3 ay var ama karar veremıyorum, ''hediye yok özel bişey yok ''
imajını vermek güzel olur amaaaaaaaaaaaaa çok önemlı bır nokta var ......biz eşimle onun doğum gününde evlendık, hem onun doğum günü hem bızım evlılık yıldonumümüz
:44:süprizler birbirine giricek diye de düşünmüyor değilim

eşim ve ben romantik insanlar değiliz maalesef :) doğum günü olduğu gün kayınvalidemdeydik.. gün boyu kutlamadım, hatırlamamış gibi yaptım..neyse yürüyerek gelioruz eve en yakın arkadaşlarının birinin evinin önünden geçerken onların balkonuna bakıp sende mi brütüs die fısıldadı :) sende mi unuttun gibisinden.. duymamış gibi yaptım ne falan dedim.. hiiiç dedi.. eve geldik sonra açtı kapıyı salona girdi.. ışığı bi yaktı.. en yakın arkadaşları iyiki doğduuuuun die bağırmaya başladılar, ellerinde pasta, hediyeler :) sabah anahtarı vermiştim onlara.. gariplerim ayakkabılarını falan da saklamışlar :) beklemediği hoş bi sürpriiz oldu..

çok güzel bi parfüm alıp diğer odaya masanın üzerine koydum...güzel bi not yazmıştım üzerine...
sonra unutmuş gibi yapıp hiç oralı olmadım...o odaya da pek sık girmediğimiz için görmemiş demekki :)
aradan biraz vakit geçince görmüş kahkaha atarak çıkmıştı...:) ...
bir kerede güzel bi masa hazırlamıştım...ışıkları söndürmüştüm, işten gelirken ışıklar sönük olunca evde yokum sanmış :)
içeri girince ışığı bi yaktı ödü patladı :60: çok fena korkmuştu, hala aklıma geldikçe gülerim :)

bende özel bir günde değil ama içimden geldiği için el yapımı olmasa da internette bir sitede satılan içeriği kendinize özel olan bir kitap yaptırmıştım.hediye olarak bu da bir alternatif olabilir kızlar

belki klasik ve basit gelebilir ama hiç doğum günü kutlamamış biri için çok güzel oldu.
geçen yılki doğum gününde gün boyu hiç konuyu açmadım,unutmuş gibi yaptım, ondan habersiz pasta aldım, akşam eve geldiğinde pastanın mumlarını,maytaplarını yaktım,ışıkları söndürdüm, ve kapıyı kızlarıma açtırdım ilk anlam veremedi, içieri girip koridora geldiğinde pastayı elime alıp mutfaktan birden karşısına çıktım kızlarımla mutlu yıllar şarıkısını söyledik, çok şaşırdı ve yüzü uzun zamandır gülmediği kadar güldü ve çok mutlu oldu çok sevindi böyle birşey beklemediğini, "koskoca adama doğum günümü yapılır" dedi
bende yapılır dedim ama çok sevinmişti gerçekten böyle bir şeyi hiç yaşamayan anlayamaz basit gelir bence çok anlamlıydı bende mutlu oldum.küçük şeylerle mutlu olmayı bilmek, beklentileri büyük olmayınca insanı her zaman mutlu ediyor.

Back
X