Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
davlumbaz iyiymiş, ama küçük altın daha iyi
geçen yıl birlikte olduğumuz ilk doğum günüydü...
35.doğum gününe,
1977 yılından başlamak üzere 2011 ye kadar o yılın modası olan- o dönemin özelliklerini taşıyan 34 farklı hediye aldım,tabi 34 hediye olunca araya saçma sapan sırf espri olsun diye kullanamayacağı şeyler de giriyor... eski dergiler-çizgi romanlar-kasetler-oyuncaklar,v.b
2012 yılı için de 1-2 aydır doğum günü için yazdığım defteri hediye ettim...
önce sadece defteri çıkardım...
sonra kocaman koliyi sürükleyerek odaya çektim,bunlar da bensiz geçirdiğin tüm doğum günlerin için dedim... aynı renk ambalajlar üzerlerinde tarihler yazıyor sadece...
ne eğlendim o gün anlatamam... önce sıraya koydu hepsini çocuk gibi... sonra tek tek açtı,her bir pakette ayrı bir tepki... çooook güzeldi...
tavsiye ederim yapın bunu özellikle ilk doğum günü olanlar...![]()
bilindik alışveriş sitelerinden birine girdim... (çarşı-pazar gezmeye çok vaktim yoktu)
1. mama önlüğü
2. dalin şampuan
3. oyuncak araba
4. çocuk kıyafeti
5. "aslında ben hep yaındaydım" yazılı bardak (benim doğduğum yıla denk geldiği için)
6. oyuncak
7. 500 adet bilye
8. "yaşasın kardeşim oldu" kitabı..( kardeşinin doğum yılı olduğu için)
9. nils ve uçan kaz kitabı
v.b sıraladım... ergenlik yılları için 1990 yılına ait dergi bile buldum...
bakım ürünleri aldım mesela 20 li yaşlara... bazen işin içinden çıkamayıp bazı yaşlara boxer, çorap, atlet sıkıştırdım...
bol bol kravat aldım...
tanıştığımız yıl için evin anahtarını cici bir anahtarlığa takıp verdim...
son bir kaç yıla daha kullanacağı şeyler aldım.. (gömlek,tshirt gibi)
son yıla da defter yazdım...
Kızlarr eşlerinize doğum gününde nasıl bi sürpriz yaptınız ? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?? evimize davlumbaz lazım onu mu alsam))))))))
Bayıldımm buna, hep böyle kıymetinizi bilin inş birbirinizin
Aklıma şunlar geldi:
1) Video çekme imkanı varsa evinizde karşısına geçin ve "ona evet dediği için bi'gün bile pişman olmadığınızdan, onunla yaşlanma, çocuklarınızın babası olacağı hayalinin sizi ne kadar heycanlandırdığını, onu ne çok sevdiğinizi" anlatın. Görüntüyü tvye bağlayın, sabah iyi ki doğdun öpücüğüyle uyandırdığınız eşinize "hediye yok" imajı sergileyip eve geldiğinde salona oturtup ışıkları kapatıp play tuşuna basın ve kapıda onun izleyişini seyredin. Güzel bi'sofrayı da unutmayın
2)Takımına çok düşkünse kombine bilet ve iki forma. Maç sevmeseniz bile ikiniz eminim çok eğlenirsiniz.
Hiç tanımadığım bir sürüüüü insanın, eşimin doğum gününü kutladığı minik bir video hazırlamayı düşünüyorum..işte Y.....doğum günü kutlu olsun,nice yıllara fln dedirttircem insanlara.En son ben çıkacağım videoda,eşimin doğum gününü kutlayacağım..Biraz vaktimi alacak bu iş ama olsunnnn![]()