Eşlerinizi kıskanıyor musunuz?

Kıskanma huyum yoktur. Eşim bana göre daha kıskançtır.
ben kızarım hareketlerine dikkat etmediği için.
Kiminle nasıl konuşması ve davranması gerektiğini bilmesi yeterli

Güzelim karısını bırakıp çirkin kadınların peşine düşen de gördük duyduk, hayret ettik.

Vücudunun bozulmasına gerek bile yok.
Full bakımlı hatunlar aldatılıyor.
Bu konuda şöyle düşünüyorum.
Bir gün olacaksa olacak.
Benden gitmeyi kafaya koymuşsa gidecek.
-mı korkusuyla yaşayamam. Gitmek isteyen gider. Güle güle..

Ben kıskanmıyorum. Açıkçası kıskançlığı hastalıklı bulanlardayım.
Kıskanmak demek güvensizlik demektir. Güvendiğin bir insanı neden kıskanasın ki?
Bir ilişkide ya da bir evlilikte erkeklerin ve kadınların kendilerine ait anlar, alanlar olması gerektiğini düşünüyorum.
Eşim arkadaşlarıyla akşam dışarı çıksın. Gidip çay kahve yeri gelince içki içsinler. Ben de arkadaşlarımla aynı şekilde... Zaten evlilikte birbirine saygın varsa; o kız arkadaşlarıyla görüşmeyi bırakıyor. Sende erkek arkadaşlarınla.... Bu otomatik oluyor daha dikkat ediyorsun... Gece eğlenmeye gidilecekse zaten beraber gidiyorsun... Eşim de çok şükür beni sıkmaz... Kıskansa bile belli etmez ben anlamam. Zaten öyle biri olsaydı asla evlenmezdim sanırım... Çok kıskanması demek çok seviyor demek değil. Çok kıskanmak demek çok sevmek demek değil...
Emin ol çok güvensen aklına böyle bir şey gelmez bile... Ben eşimin teline hiç bakmam, bakmadım... Ne zaman güvenim kırılırsa işte o zaman ben de kafamda sürekli acaba mı diye sorgularım..
Bunlar yıpratıcı şeyler.
Hayatım boyunca kıskananılmak istenilen kadınlara da anlam veremedim. Bence onur kırıcı... Hoş bir şey değil...
Bunlar benim düşüncelerim...

Orası öyle tabi ama ünlülerde ya da birazcık parası olan erkekler ihep görüyoruz 50 yaşındaki adam 20 lik kızlarla takılıyor, ee bu 20lik kızlarımız bu adamın vucudu bozuk beraber olamam demiyor ki?

çok kıskanmıyorum hoş giyinmesi de hoşuma gidiyor. ama karşı taraf çok kıskanç bunaltacak derece hatta sabah bir tartışma yaşadık bu yüzden. harbiden hoş bi durum değil

Hiç kıskanmıyorum diyen yalan söyler
Tabiki kıskanır insan
Ama aşırı kıskançlık özgüven eksikliğidir
Vücudumuz bozuluyor evet yaşlanıyoruz ama bir kadın kendine bakmakı
Nasıl olsa evlendim yada sevgilim var deyip salmamalı
Kilona dikkat edicen saçına başına
İnsan bunu kendine saygısı olduğu için yapmalı zateb
Kadınlar kendini çok salıyor
Evlenince özellikle kilo almayan kadın yok
Bakım önemli
Spor da
İnsan kendine baktıktan sonra bence yaşın önemi yok
Ne kadınlar var 40 larında 20 liklere taş çıkarıyor

Ben kıskanıyorum ama belli etmemeye çalışırım gözümde en yakışıklı o napayım ama is meselesinde hiç kafama takmam çok fazla kadınla muhattap olmak zorunda benim yanımda da çok ararlar mesajlasirlar ama rahatsız olmam bu durumdan. Ben yaşlanacaksam o da yaşlanacak gözü kayar mı diye de pek düşünmem çok beğendiğini sevdiğini hissettirir belkide ondan

Orası öyle tabi ama ünlülerde ya da birazcık parası olan erkekler ihep görüyoruz 50 yaşındaki adam 20 lik kızlarla takılıyor, ee bu 20lik kızlarımız bu adamın vucudu bozuk beraber olamam demiyor ki?
Orada ekonomik güç filan cazibe olarak devreye giriyor. E zaten parasıyla gücüyle kendisine yürüyecek kadına gidecek bayağı adamı niye kıskanayım

İlkeli karakterli insanlar yanlış anlaşılmalara mahal vermiyor. Bir kadınla/erkekle birlikte ömür geçirmeyi tercih etmiş ve kararının sözünün arkasında durmazsa ne kadar alçalacağının farkında oluyorlar. (bu farkındalık kadınlarda daha yüksek galiba. Erkeklerin yanlış yetiştirilme tarzından dolayı olsa gerek) Aldatma konusuna benim tahammülüm hiç yok. Hırsızlıkla işid e falan katılmakla aynı kefeye koyuyorum. Ve konu benimle ilgili olmasa eşini aldatan yakın arkadaşım bile olsa bitiriyorum o insanı kafamda. Sağdık kalamayacağı biriyle birlikte kalmayı sürdürmek çok zayıf bencil çirkin birşey bence. Başka birine giderken eşine yalan söyleyebilen insanın benimle arkadaşken paylaştığı şeylerin samimiyetine neden inanayımki.

Ben bu kiskanclik olayini kendime bakmakla yendim.Hergun spor,surekli saglikli beslenme,cildime bakim,parfum deneyip durma gibi..Su anda degilim ama 36 34 bedenken,saclarim yumusacik bakimli,cildim ,tirnaklarim bakimli vs muthis bi ozguven oluyor bende..Amaan aldatacagi varsa aldatsin ben zaten guzelim moduna giriyorum

42 yasindayim yani artik genc kiz degilim , iki cocuk dogurdum hala gobekli ve fazla kilolu bir hatunum ama kocami kiskanmiyorum hem de hic , kendi ellerimle bavulunu hazirlayip Ukrayna'ya Rusya'ya gonderdim adami is icin , etrafimda bana da soran oluyordu nasil bu kadar fahat olabiliyorsun diye çünkü cevabim cok basit
1. Kendime cok guveniyorum
2. Ben hayatimda kocamla var olmadim , aldatirsa ya da baskasina asik olursa cok rahat gule gule der hayatima devam ederim
Kalbim kırılmaz mi kirilir elbette , uzulurum vs vs ama birkac ay surer hepsi , sonra yasamima devam ederim
3. Hayatimdaki adami da iyi sectim , ona guvenim sonsuz , ileride bir gun baskasina asik olabilir asla olamaz demem ama beni aldatmayacagina eminim , gelir karsima cikar ve soyler ve bitiririz iliskimizi

Herseyden once kendinize guvenin , kendinize guvenirseniz zaten gereksiz kiskanclik yasamazsiniz

Kıskancım ama belli etmem yani adamın burnundan getirmem. Bana yapar ama yapmamasını tercih ederdim tabiki. Güvenirim eşime ama yapmaz demem. Her erkek fırsat bulursa yapar diyenlerdenim. Sonucunu göze alabiliyorsa yapsın diye de eklerim. Hayatta sadece ben yoksam sadece o da yok. Aldatırsa aldatırım hemde gözüne soka soka. Sonrada boşarım. Vücut filan bunlar boş laf. En güzel kadında aldatılıyor en çirkininin yanıda boş kalmıyor.
Lafın kısası hayatı bunlarla ne kendine ne yanındakine zehir etme. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Ne kadar ömrümüz var ki?

Ben de çok kıskanç biriyim esimi kesinlikle kıskanırım. Kıskandıracak şeyler yapmadığı için o tarafimla daha tanismadi kendisi :) kiskanmakta haklısınız bence.

Kiskanc biriyim ama esimi kiskanmiyorum cunku kiskandiracak herhangi bir hareketi falan yok.kendi halinde ama supheli bi durumu olsa dunyayi basina yikarim.ayrica genc kizlar guzel kizlar hep olacak adamin icinde varsa guzel cirkin genc yasli dinlemez.

Aaaa ben kiskanirim vallahi eşimde beni kıskanır ama bunaltmamak önemli tabi.bir de verdiğiniz örnekte ben başlarım kalemine de sana da ver ablan yazissin demiştim çoktan

Kıskanmam.
Yaptığım kıskançlık kadın bazlı değil, ilgi alaka olabilir ancak.
Bu sebeple yeri gelir iş ortağını kıskanırım ama bunların hiçbirinin karşıdaykiyle değil, muhattabım olan eşimle ilgili bir sorun olduğunu bilirim.

Güzel kadından kıskanacak kadar delirmedim çok şükür çünkü özellikle yeni nesil genç erkekler feci yakışıklı, o olayda kendi kaybeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…