Eşlerinizi kıskanıyor musunuz?

Her zaman olabilir hatta genç ve güzel de olmayabiliyo gözünün kayama ihtimali olan kişi . Ancak ne yapayım tepesinde nöbet mı tutayım. Ben öyle kıskanç bi insan değilim ama eğer beni öyle bi duruma sokarsa kiskanmam sinirlenirim. Mesela kalem yapacak olan firmayı buldu görüştü sonra detaylar için ablası ile iletişim kurmalarını sağlar olur biter heleki kız siz aradan cekilmeyin demisse ve eşim bunu devam ederse zaten lafını da söyler Öyleyse mesafenizi iyi ayarlayın gibi. Bu konularda kendisi de hassas ama eğer kendisi de hislanirsa bir gün zaten ben ne yapabilirim ki. Eğer bundan haberim olursa evliliğimiz bi sallanır

Kıskançlık insanı yiyip bitiren bir duygu ya. Asla karsimdakini kisitlamam,karışmam ya da yansıtmam. Çünkü bana karışılmasını sevmem. Ama aşırı kıskanıyorum maalesef. Ben kıskançlığı özgüvensizlikle bağdaştırıyorum. Kendimin yakın erkek arkadaşları var ben kendimden ve onlardan eminim ama erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşlarını olmasını kabullenemezdim. Erkek arkadaş ya da flört seçerken etrafında kadın olmamasına dikkat ederim. Ya da çok sosyal olmamasına. Halbuki kendim çok sosyalimdir etrafimda cok erkek vardır. Yanlış bir tutum ama engelleyrmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu flörtü aldatmayı erkeklere hasretmeyin. Kiminle aldatıyor bu adamlar kadınla, gay olan da vardır illa ki. Kadın erkek aldatma istatistikleri çok yakın. Kıskansanız da kıskanmasanız da eğer evliliğinize özen göstermezseniz bu risk artar. Evliliğe çocuğunuz gibi gözünüz gibi bakmanız lazım.

Yani eşler de çöküyor yıllar içinde ama. Böyle düşüncelerle ömür de geçmez. Ben açıkçası kıskanmam pek. Güveniyorum sanırım.
Şu da var ama ikimiz de çöktük.
Ben eşimle tanıştığımda o 28 yaşındaydı bugün 37. Saçlar gitti, göbek geldi. İkimiz de yıprandık.

Ne güzel bir konu olmuş kendim gibi kıskanç kadınları görünce mutlu olmadım değil bende çok kıskancımm benden başka ilgisi nereye kaysa kıskanıyorum ama o beni iş yerimde bi abimden falan kıskansa deli oluyorum çok kızıyorum ona. Bende aşmak istiyorum bu konuyu inanın yapacak olan her türlü yapar kendine güven yaparsa böyle bişey Allah eninde sonunda önüne çıkarır zaten diyorum ama nafile henüz aşamadım.. belki evliliğin çok başında olduğum içindir. Mantıklı düşünüp kıskanmayan bütün kadınlara helal olsun diyorum o güzel düşüncelerinizi bizimle de paylaşın lütfen

Evli değilim çok kıskancımdır ama belli etmem. Sevgilimin eski iş yerinde çoğunlukla kızlar vardı ve whatsapp üzerinden işle ilgili konuşmaları oluyordu. Çok kıskansam da güvendiğim için rahatsızlığımı hiç dile getirmedim. Sevgisini ve ilgisini hissettiğim için sorun olmuyor

Eşim benden daha çok kiskancti. Ama zamanla bunları aştık bende öyleydim bende de bu durum hafifledi belli de etmem çok fazla. yani omrumuuzu ona bakar mı buna bakarmi,onu yapar mı bunu yapmaz mı diye geçiremeyiz.. bı yerde güvenmeye çalışmak ve kendimizi bilmekle devam ettirmeliyiz hayatı..
Herkes kötü birşey yaptığında mutsuz olacağını affı olmayacağıni, hayatın zorlasacagini biliyorsa değer veriyor yuvasında mutlu olmak istiyorsa kolaylaastirmaktan başka çaremiz yok bu hayatı.

Önce allah şaşırtmasın diyorum çünkü hayatın kime ne gegireceği bilinmez. Çok sağlam karakterli, eşiyle çok iyi olduğunu bildiğim bayanlarda bile gördüm böyle üzücü aldatma hikayeleri ki aldatan kadındı
Ben aldatıyorsa bile aklı varsa yakalanmasın diyen gruptayım çünkü ben açıklama bile dinlemem bırakır giderim. O da aynı şekildedir hayatta kimsenin gözünün yaşına bakmaz. O yüzden kıskanmakla uğraşmıyorum, gözümün önünde aleni olarak asılan da olmadı. Güzel olana herkesin gözü kayabilir ki benim gözüm çok kayar, şehvet dolu bakışlar yakalamazsam kafama da takmam şimdiye kadar da yakalamadım. Böyle bir şey farkedersem uyarımı yaparım, o kendine dikkat etsin.

Burayı okuyan valla bır süre sonra şizofren olur ama sürekli düşünerek kendinizi yıpratmakla kalırsınız. Aldatmak isteyen her türlü aldatır.Dışarda tonlarca güzel fizikte kadın var. En önemli olan kendınıze değer vermeniz özgüvenli olmanız. Erkekler sadece fiziğe bakmıyor. Normal güzellıkte olup tavırlarıyla konuşma üslubu ile giyim tarzıyla vs çok seksi olan kadınlar var. Doğumda fiziğin mi bozuldu. Normal bozulucak bir can dünyaya getırıyorsun çatlaklar nazarlık olsun. Spora gidersın estetik yaptırırsın. Ama karşında ki insan için değil kemdin için kendi mutluluğun için.

Eşim hoş bulunan bir erkektir yüzü gözü maşallahı var şimdi adamın ama kıskanmam. Çünkü bu kıskanma durumunun erkekleri daha çok dışarıya ittiğini düşünüyorum ben. Yani kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Gitmek isteyen yanındaki mankende olsa taş gibi olsa yüreği pamuk olsa gider bacım. Hiç gerek yok kıskanmaya. Önceliğim bu değil huzurlu olmaya bakarım huzursuzluk çıkarmam

Dogum sonrası vücudun bozuldugunu kim söyledi?
71 kiloyla doguma girdim 1 yılda 19 kilo verdim.Hamilelik öncesi kilomdayım.
Etrafta da benden daha cıvılını bulurssa,giderken kapıyı ört ceyran yapmasın hacı derim
Esim amir bi fabrikada,sürekli elemannlarla yazısma halinde .
Oturup didiklemiyorm kim ne yazms,ben de calısıyorm.
Wp yazısmalarımın okunmasını sevmiyorm.
Onunkileri de okumam.
Cünkü ters bi durumda önüme düser zaten.
Karısını aldatıp sonsuza kadar saklayabilen yok yeryüzünde:)

Be nce bu karakter meselesi. Yoksa erkeklerde sürekli fit bakımlı bilmem ne değil. Ama Ben eşimiçok seviyorum ve Sade ve çok sevdiğim için evliyim. Onunda aynı şekilde oldugnu düşünüyorum .
Niyeti bozanın Allah belasını versin ne deyim :)
Dipnot: Bugün çok coşkulu yorumlar yapıyorum nedense:)

Of şu bakımlı güzel iş arkadaşlarını lütfen potansiyel aldatma objesi olarak görmeyin rica edicem elinizde elle tutulur bişi yok kadını kafanıza takmışsınız.
Bu kadar özgüven eksikliği sizi yormuyor mu?

İnşallah aşabilirsiniz.
Hem sizin hem partneriniz hemde yakın çevreniz için oldukça yıpratıcı olsa gerek

valla bu konuyu açmayı kaç kez düşündüm ama yargılanmaktan korktum. benim de evlilik yolunda ilişkim var. çevrem tarafımdan çok beğenilen, sürekli birilerine sorulan biriyim. aldatıldıktan sonra asla yakışıklı, durumu iyi biriyle olmam dedim bazı kızlar bu ikisi olunca duramıyor yani benim yaşadığımda öyleydi. neyse uzun bir ilişkim var, tanıdık yakınlarım hep bak sana göre değil senin yanına olmadı vs diyor ama ben bu adama tutuldum.. bana herkesten daha güzel geliyor. yani yakışıklı olmasın demiştim ya, insan sevdiğini hep güzel görüyor. altında bmw ve mercedes var, inanın kızlar öyle de yazıyor ki.. ben de kıskanıyorum, bazen blli ediyorum, aldatıldığımı da söyledim aldatırsan bırak yani uğraşmaya gerek yok o şekilde de hayatını sürdürebilirsin dedim. arada rastgele alır bakarım telefonuna dayanamam ama şükür 3-4 ayda bir yni. demem o ki o hissi durdurmak elimde olsa keşke, çevremde de çok güzel 2 çocuğu olan bir tanıdığımız aldatıldı, kadın rus mankenler gibi, harika düzeni vardır yemek temizlik sosyallik çocuklar yönetim iyidir ancak adam ben boşansak da takılcam diyor. işte herkes bi şekilde aldatılıyora geliyorum en son bilemiyorum..

Biz 'Onu serbest bırak, dönerse senindir' tarifesini uyguluyoruz

Kiskanmiyorum

Ben kiskancimdir esimin hareketleri sayesinde biraz atlatiyorum sevgisini hissettikce sorun yok bence ve tabi arada eski sevgililerini konusuyorsun deliye dondugum olmuyor degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…