- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi duruhelva1414
-
Ben pek beceremem ya. Bana kalsaymiş kendim de zor bulur evlenirmişim. bu şekilde birileri tarafından ikna edilmiş gibi bişey oldum. Karambole geldim benVaaay patron karısı
Bana da helal süt emmis birini bulsananiz
Neden öyle dediniz ki? Ben sosyal medyadan buldum 5 yıllık evliyim gayette iyiyiZ şükürBu konuda söyleyeceğim tek şey; sosyal medyadan uzak durun. Güvenilir erkek sayısı çok az oralarda. İkincisi de arkadaşlarınıza söyleyin. Benim birçok arkadaşım böyle evlilik yaptı.
Evlenmek için kız arayan biriyle evlenirken sizi sevdiğine nasıl emin oldunuz? Sonuçta tek kriteri kadın olmasıymışArkadaşım vesile oldu. Evlenmek için kız arıyormuş arkadaşım beni söylemiş. Tanıştıktan bir hafta sonra evlenme teklif etti bir ay sonra nişan 8 ay sonra düğün. Arkadaşlarınoza esprili şekilde tüüh sizin kalıbınıza millet arkadaşını kuzenini everiyor siz Bi işe yaramıyorsunuz gibi laflar ederek akıllarına sokun
Bir kaç yıl öncesine göre ortam daha kötü sanırımSosyal medyadan nasıl güvendiniz? Artık herkes palavra diziyor.
Buna yazıver bi zahmet gülüm10 gün önceki konunuza yazmıştık.
35 yaş sonrası evlilik ve bebek imkansız mı?
Merhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci...www.kadinlarkulubu.com
Zihniyetiniz batsın. Yuva kurmak için kız arıyordu. Kurdu da. Ve hep şükrediyorum iyiki de eşim. Herkes kalbinin ekmeğini yiyor. Bende mantık olarak yaklaştım oda. 34 yaşında evlendik. Severek evlenenler de gördük. Kocam çok değişti beni aldattı deli gibi aşıktık vs. Size tavsiyem kalbinizi temiz tutun.Evlenmek için kız arayan biriyle evlenirken sizi sevdiğine nasıl emin oldunuz? Sonuçta tek kriteri kadın olmasıymış
PekiZihniyetiniz batsın. Yuva kurmak için kız arıyordu. Kurdu da. Ve hep şükrediyorum iyiki de eşim. Herkes kalbinin ekmeğini yiyor. Bende mantık olarak yaklaştım oda. 34 yaşında evlendik. Severek evlenenler de gördük. Kocam çok değişti beni aldattı deli gibi aşıktık vs. Size tavsiyem kalbinizi temiz tutun.
Çalmazlar mı bekarken bir sürü insan kapı çaldı te evlendik erkenden 10 yıllık evliyim güzel günler de oldu çok şükür ama bazen yetti daa diyor insan herşeye karışıyor odamın perdesinden koltuk takımına kadarEşimle kuzenim tanisirmisti.
Ama ben 19 yaşındaydım, evlendiğimde değil tabi tanıştığımda
Nasip yani, ama herkesin dediği gibi sosyallesin.
Evde otururken kimsenin kapısını çalmıyordur koca kişileri
Sosyal medyadan kız arayan biriyle evlenen kadınmı benim yorumuma cvb yazmış. Keşke tenezzül edip cvb vermeseydimNeden öyle dediniz ki? Ben sosyal medyadan buldum 5 yıllık evliyim gayette iyiyiZ şükür
Niyeti evlenmek olanın elbette evlenmek için kız arıcak erkek mi arıcaktı bi deEvlenmek için kız arayan biriyle evlenirken sizi sevdiğine nasıl emin oldunuz? Sonuçta tek kriteri kadın olmasıymış
PekiSosyal medyadan kız arayan biriyle evlenen kadınmı benim yorumuma cvb yazmış. Keşke tenezzül edip cvb vermeseydim
Arkadaşımız da ortak arkadaşlar vasıtasıyla sosyal medyadan buldu kaç senedir de evliler profile de bakmak lazım tabi neden evlenilmesinNeden öyle dediniz ki? Ben sosyal medyadan buldum 5 yıllık evliyim gayette iyiyiZ şükür
Açarım tabi... Önce pek kimsenin bilmediği bir hobi ediniyorsun, sonra o hobiyle ilgili internette bir foruma üye oluyorsun. O hobiyle ilgilenen 2 kadından biri olunca ilgi çekiyorsun, bir sürü arkadaş, abi ediniyorsun. Sonra içlerinden biri bir bakmışsın kocan olmuş
O nasil oldu, sizi takip mi etmis?Isyerimin kapisinin önunde
Sosyal medyadan kız arayan biriyle evlenen kadınmı benim yorumuma cvb yazmış. Keşke tenezzül edip cvb vermeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?