Eşlerinizi nerde buldunuz? 30 yaş üstü evlenme olasılığı???

Bu konuda söyleyeceğim tek şey; sosyal medyadan uzak durun. Güvenilir erkek sayısı çok az oralarda. İkincisi de arkadaşlarınıza söyleyin. Benim birçok arkadaşım böyle evlilik yaptı.
Neden öyle dediniz ki? Ben sosyal medyadan buldum 5 yıllık evliyim gayette iyiyiZ şükür

Evlenmek için kız arayan biriyle evlenirken sizi sevdiğine nasıl emin oldunuz? Sonuçta tek kriteri kadın olmasıymış

Buna yazıver bi zahmet gülüm nabcan arkadaş açmış konu

Evlenmek için kız arayan biriyle evlenirken sizi sevdiğine nasıl emin oldunuz? Sonuçta tek kriteri kadın olmasıymış
Zihniyetiniz batsın. Yuva kurmak için kız arıyordu. Kurdu da. Ve hep şükrediyorum iyiki de eşim. Herkes kalbinin ekmeğini yiyor. Bende mantık olarak yaklaştım oda. 34 yaşında evlendik. Severek evlenenler de gördük. Kocam çok değişti beni aldattı deli gibi aşıktık vs. Size tavsiyem kalbinizi temiz tutun.

Peki

Çalmazlar mı bekarken bir sürü insan kapı çaldı te evlendik erkenden 10 yıllık evliyim güzel günler de oldu çok şükür ama bazen yetti daa diyor insan herşeye karışıyor odamın perdesinden koltuk takımına kadar

Biz de eşimle ayni sekilde internette forumda tanişmiştik hobimiz nedeniyle.
O hobiyle ilgili 2 kulube üye olmuştum cidden 50 tane adam varsa 3-5 kadin oluyorduk.

Ben bu konuda kadere inananlardanm herşeyin bi zamanı olduğunu düşünürüm bende 22 yaşında evliliği hiç düşünmediğim bi anda buldum ve görücü oldu eşimle konuştuğum ilk dakka tamam dedim bu benim kaderim yani o hissi bekliyordm ve oldu 2 yılır evliyim ve çok şükür mutluyum. Karşına çıkıcak ve hiç beklemediğin anda

Sosyal medyadan kız arayan biriyle evlenen kadınmı benim yorumuma cvb yazmış. Keşke tenezzül edip cvb vermeseydim

Niye sosyal medyadan erkek mi araması gerekiyordu? Burası Türkiye hanımefendi kendinize gelin. Hollanda değil burası. Kız arayacak ve evlenecekti tabi, ne olacaktı başka ahshsjsjs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…