Eşlerinizi nerde buldunuz? 30 yaş üstü evlenme olasılığı???

Aynı mahallede aynı okuldaydik ama tanimiyordum hatta marketleri vardı orada durduğu için utaniyordum o markete gitmiyordum sonra sosyal medyadan tanıştık
Nasip yani dibimdeydi herzaman ama haberim yoktu .
Inşallah Rabbim karşınıza hayırlı es çıkarsın

Buna yazıver bi zahmet gülüm nabcan arkadaş açmış konu

Seni mi kiracagim?

Cin’de tanistik. Atalarimiz bosuna “Nasipse gelir Cin’den, Yemen’den; nasip degilse ne gelir elden?” Dememis.

İnternetten buldum

Ama internetin güvenli olduğu zamanlardı Sınıftakilerin skype ta her akşam çene çaldığı bi konuşma grubu vardı, sıkılınca takılırdım. Bazen arkadaşların arkadaşları da takılırdı. Muhabbetler de boş değildi. Okunan kitaplar, gezilen yerler derken konu yurtdışında bi ülkeye geldi, sonra bir arkadaş orada tanıdığım var alalım konuşmaya anlatsın filan dedi. Kırık Türkçesi filan çok hoşuma gitmişti, ergenlik işte

Öyle tanışmış olduk, arkadaş olduk, sevgili olduk, ayrıldık, barıştık derken 9 yıl geçti işte.

Evliyiz

Niye sosyal medyadan erkek mi araması gerekiyordu? Burası Türkiye hanımefendi kendinize gelin. Hollanda değil burası. Kız arayacak ve evlenecekti tabi, ne olacaktı başka ahshsjsjs.
Siz bu yorumu kendisine yazın. Arkadaşım vesilesi ile evlendim. Eşim kız arıyormuş oda beni önermiş diyince. Kız arayan biriyle mi evlendin yazmış. Peşinde internetten buldum yazmış. Yukarıdaki yorumları okırsanız görürsünüz

Hee başını kaçırmışım mevzunun. Altı üstü erkek ve dişi bir kağıda imza atıp sevişiyor ve ürüyor yahu. Amma mana yüklenmiş mevzuya.

Ben degil o beni buldu. Beni arkadaşını ziyaret icin geldigi kampuste görmüş. Sonra aylarca beni aramış ve bulup sosyal medyadan bana yazdı. Ondan sonra bulustuk ve su an evliyiz. Kismetin nerden geleceği belli olmuyor yani :

Hee başını kaçırmışım mevzunun. Altı üstü erkek ve dişi bir kağıda imza atıp sevişiyor ve ürüyor yahu. Amma mana yüklenmiş mevzuya.
Hayır bide sadece kadın olmasıymış eşinizin kriteri yazmış. 2014 yılında açtığı konuda sırf evlilik olsun diye mantık evliliği yapacağım diyen biri gelip burada alıntılayıp ukalalık yapmasın

Sakin sakiin. Benim de tek kriterim pipisi olmasıydı. Geri kalan özellikler zamanla evriliyor zaten. Nalet erkekler. Pipi önemli.

Sakin sakiin. Benim de tek kriterim pipisi olmasıydı. Geri kalan özellikler zamanla evriliyor zaten. Nalet erkekler. Pipi önemli.

pipi önemli diyince geçen günkü konu geldi aklıma, hanımın eşi cinsellikten uzak duruyordu. üyeler konu sahibinin kocasına kızdığında bekar biri de "evlilikte cinselliğe niye bu kadar takıksınız" diyip terör estirmişti. erkeklerin evde sanki başka işlevleri varmış gibi

yav konu sahibi nerden buldunuz nasıl evlendiniz diye soruyosun ikidir de, bi de sen anlat sen nerelere baktın da bulamadın ben asıl onu merak ettim.

Evde arıyolar bence. Koltuk altlarına, çekmecelere, dolapların arkasına falan bakıyolar, bulamıyolar.

Tüh kaçırmışım konuyu. Adamların işe yarar tek yerleri pipi. O da mı olmasın nasıl takmayalım ki. Evliliği katlanılır kılan tek şey elinin altında seks yapma ihtimalinin olması.

Bu dönemde zor. Hep maske var. Benim için diş gülüş çok önemli. Maskeler bir çıkıyor dişler çarpık hayal kırıklığı. En güzeli pandeminin bitmesini beklemek .
böyle yazınca gözümün önünde köle pazarından adam baktığın canlandı dişlere bakmak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…