- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi duruhelva1414
-
Yoo bayan kuaforum o da erkek.Dukkani yeni acmistik kuzenime hayirli olsuna gelmis tabi kapidan konustu orda gordum.Sonra bi sebeple yeniden geldi o da beni gordu.Gorus o gorus oldu bitti evlendikO nasil oldu, sizi takip mi etmis?
Buna yazıver bi zahmet gülümnabcan arkadaş açmış konu
Siz bu yorumu kendisine yazın. Arkadaşım vesilesi ile evlendim. Eşim kız arıyormuş oda beni önermiş diyince. Kız arayan biriyle mi evlendin yazmış. Peşinde internetten buldum yazmış. Yukarıdaki yorumları okırsanız görürsünüzNiye sosyal medyadan erkek mi araması gerekiyordu? Burası Türkiye hanımefendi kendinize gelin. Hollanda değil burası. Kız arayacak ve evlenecekti tabi, ne olacaktı başka ahshsjsjs.
Siz bu yorumu kendisine yazın. Arkadaşım vesilesi ile evlendim. Eşim kız arıyormuş oda beni önermiş diyince. Kız arayan biriyle mi evlendin yazmış. Peşinde internetten buldum yazmış. Yukarıdaki yorumları okırsanız görürsünüz
Oda birşey mi ben 10 dakika içinde evet dedim1 haftada nasıl evet dediniz?
Hayır bide sadece kadın olmasıymış eşinizin kriteri yazmış. 2014 yılında açtığı konuda sırf evlilik olsun diye mantık evliliği yapacağım diyen biri gelip burada alıntılayıp ukalalık yapmasınHee başını kaçırmışım mevzunun. Altı üstü erkek ve dişi bir kağıda imza atıp sevişiyor ve ürüyor yahu. Amma mana yüklenmiş mevzuya.
Biz de eşimle ayni sekilde internette forumda tanişmiştik hobimiz nedeniyle.
O hobiyle ilgili 2 kulube üye olmuştum cidden 50 tane adam varsa 3-5 kadin oluyorduk.
Hobimiz aynı mı dicem ama değil sanırım. Seninki benzinli benimki elektriklidoğru mu?
Hayır bide sadece kadın olmasıymış eşinizin kriteri yazmış. 2014 yılında açtığı konuda sırf evlilik olsun diye mantık evliliği yapacağım diyen biri gelip burada alıntılayıp ukalalık yapmasın
Sakin sakiin. Benim de tek kriterim pipisi olmasıydı. Geri kalan özellikler zamanla evriliyor zaten. Nalet erkekler. Pipi önemli.
Koca buluncak bi şey miydi ya
pipi önemli diyince geçen günkü konu geldi aklıma, hanımın eşi cinsellikten uzak duruyordu. üyeler konu sahibinin kocasına kızdığında bekar biri de "evlilikte cinselliğe niye bu kadar takıksınız" diyip terör estirmişti. erkeklerin evde sanki başka işlevleri varmış gibi
yav konu sahibi nerden buldunuz nasıl evlendiniz diye soruyosun ikidir de, bi de sen anlat sen nerelere baktın da bulamadın ben asıl onu merak ettim.
pipi önemli diyince geçen günkü konu geldi aklıma, hanımın eşi cinsellikten uzak duruyordu. üyeler konu sahibinin kocasına kızdığında bekar biri de "evlilikte cinselliğe niye bu kadar takıksınız" diyip terör estirmişti. erkeklerin evde sanki başka işlevleri varmış gibi
yav konu sahibi nerden buldunuz nasıl evlendiniz diye soruyosun ikidir de, bi de sen anlat sen nerelere baktın da bulamadın ben asıl onu merak ettim.
Doğrusu bi koca için onca zahmete katlanamamkementle avlayanlar da varmış diye duyduk ama serengeti düzlüklerinde
böyle yazınca gözümün önünde köle pazarından adam baktığın canlandı dişlere bakmak falanBu dönemde zor. Hep maske var. Benim için diş gülüş çok önemli. Maskeler bir çıkıyor dişler çarpık hayal kırıklığı. En güzeli pandeminin bitmesini beklemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?