- 14 Ağustos 2018
- 21.013
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.530
- 598
- Konu Sahibi duruhelva1414
-
düzlüktekiler çabuk avlıyolar bak teknik biliceksin, düzlüktekiler kolay adamlar.esas sırtını serengeti'den tanzanya'ya doğru vericeksin orda tepelik yerdeki çalılıkların arasına dalıcaksın anadan üryan bağıra bağıra.kementle avlayanlar da varmış diye duyduk ama serengeti düzlüklerinde
Yok demedim ki zaten az dedim. Siz şanlıymışsınız ne güzelNeden öyle dediniz ki? Ben sosyal medyadan buldum 5 yıllık evliyim gayette iyiyiZ şükür
Biz de sosyal medyadan tanıştık Valla, 4 senedir evliyiz maşallah gayet de mutluyuz.Neden öyle dediniz ki? Ben sosyal medyadan buldum 5 yıllık evliyim gayette iyiyiZ şükür
Kız aradığını nerden biliyorsunuz? Nasıl tanıştıklarından haberiniz var mı?Sosyal medyadan kız arayan biriyle evlenen kadınmı benim yorumuma cvb yazmış. Keşke tenezzül edip cvb vermeseydim
O kadar haklısın kisosyal medyadan tanışmanın yargılanmasını anlamıyorum. küçük yaşlar için bence sakıncalı evet ama belli bir yaşa gelmiş ve aklı başında insanlar için bence sıkıntılı değil.
çooook eskiden aynı iş ortamından bir erkek arkadaşım olmuştu, görseniz tüm elemanları, amirleri bayılırdı. herkes aman ne iyi biri diyip kefil olmuştu ama dünyanın en dandik herifiydi.
şu anki sevgilimle sosyal medyadan tanıştık, zaten tanışmamızın 3. günü buluştuk, sonra neredeyse her gün buluşmaya görüşmeye devam ettik.
3 sene oldu.. sanırım bunca toplam görüşmediğimiz gün sayısı 2 ayı bulmaz..
biraz kişinin gözlemi biraz da şans.
nereden ne çıkacağı belli olmaz.
Bende aynısını dusunuyorum 30 kusur yasındayım hıc boylr konu acmayı dusunmedım tabıkı ınsan bunalır uzulur amahep aynı terane kısmete cıkıyorSurekli dejavu yasiyorum. Hep ayni kisiler done done ayni konuyu mu aciyor anlamadim.
O zaman size bır hıkaye anlatıyım da nesenız yerıne gelsın.Hikaye cok sevdıgım kuzenimin.11 yıllık evlılıkten aldatıldıgını öğrendıkten sonra ayrıldı.Bu arada o esnada yası 35-36 cıvarında olmalı.Kendisi belediyede özel kale muduru yardımcısı ve belediyede tek ıngılızce bılen kısıydı.Bosanmadan once şimdiki damadımızı (Hollandada yasaıyorlar ve ermeni kökenli hollandalı) iş yerı Türkıyeye gönderiyor .Damadımız da ben gitmem deyip basıyor istifayı.Tabı kabul edilmiyor paşa paşa geliyor.Güzel motive edici sözlerin için çok teşekkür ederim, Allah senin gibi kişilerin sayısını arttırsınİyiki varsın ❤
Evet maalesef şuan kötü zor bir süreçten geçiyorum, hayal kırıklığım çok derin, yüküm çok ağır ama inşAllah en kısa zamanda Düzelecek buna inanıyor ve Rabbimden diliyorum
O zaman size bır hıkaye anlatıyım da nesenız yerıne gelsın.Hikaye cok sevdıgım kuzenimin.11 yıllık evlılıkten aldatıldıgını öğrendıkten sonra ayrıldı.Bu arada o esnada yası 35-36 cıvarında olmalı.Kendisi belediyede özel kale muduru yardımcısı ve belediyede tek ıngılızce bılen kısıydı.Bosanmadan once şimdiki damadımızı (Hollandada yasaıyorlar ve ermeni kökenli hollandalı) iş yerı Türkıyeye gönderiyor .Damadımız da ben gitmem deyip basıyor istifayı.Tabı kabul edilmiyor paşa paşa geliyor.
Kuzenım ıcın ilk gordugumde çok begendım aşık oldum ama elınde yuzuk vardı,keşke benım eşim olsa da benim yuzugumu taksa dıye gecirdim derdi.Ki o esnada kuzenım hayatının en zorlu surecını yasıyordu.Bosanma asamasında iken.Sonra bağlantıları kopuyor aradan birkac ay geciyor kuzenım bosanıyor ve şimdiki damadımızın yakın kadın bir arkadası kuzenımın çalıştıgı belediye ile iş yapmaya başlıyorlar.Fakat kuzenim arkadaş olduklarını bilmiyor.Gel zaman git zaman damadımız kuzenimin boşandığını oğreniyor arkadasından ve veriyor çoşkuyu:) Tabi bu arada biz Türk olduğumuz için ilk başka istemiyorlar kuzenimi şimdi kendi kızlarından cok seviyorlar:)
Bu arada kuzenim babamın karakterini cok begenir ve keske olsa yesmiko'nun babası gibi olsa derdi.Allah kabul etti.Babamın başka cografyada baska bedende vucut bulmus hali.Şimdi 11 yıllık evliler 7 yaşında dünya pamuğu kızları var:)
Demem o ki kısmetın nereden ne zaman geleceği asla belli olmaz.Allahtan umıt kesılmez. Bazen su an olmaması şartların olgunlaşması gerekli olduğundan olabilir.İçinizi gönlünüzü ferah tutun Allah izin verirse sizin için en uygun zamanda en hayırlısı olsun inşallah.
Buraya kadar okuyan da hakkını helal etsın.Biraz karısık olmus olabilir.Heycanlandım yazarken.:)
Bence mutluluk biri olunca olucak diye bir kavram değil.Allah bağışlasın 3 tane evladınız var bundan daha buyuk mutluluk olabılır mı:)Teşekkür ederim yazın için
Allahin mucizesine su son 3 -4 ayda fazlasiyla inandim. hiç öğrenmem mümkün olmayacak şeyi öğrendim Üstelik zamanlamasıda süperdi, bu korona virüsü benim çok işime yaradı...
kuzeninin büyük ihtimal ilk eşinden çocuğu yoktu, benim üç tane çocuğum var. İnsanın çocuğu çocukları olunca herşey çok daha zor oluyor ince eliyip sık dokuyorsun, ilerde vicdan azabı pişmanlık yaşamamak için on Kere düşünüp bir tane adım atıyorsun...
İnşAllah ben ve benim durumumda olanlarda mutlu olur
Evet yanlis hatirlamamisim konu sahibinin 10 Haziranda da böyle bir konusu varmis.Bende aynısını dusunuyorum 30 kusur yasındayım hıc boylr konu acmayı dusunmedım tabıkı ınsan bunalır uzulur amahep aynı terane kısmete cıkıyor
Bak sennnBen pek beceremem ya. Bana kalsaymiş kendim de zor bulur evlenirmişim. bu şekilde birileri tarafından ikna edilmiş gibi bişey oldum. Karambole geldim ben
Kız sen cok fenasınO söylenmez. Söylersem kendimi ifşa ederim.
Bunu her soruşunda söylüyorum ilk görüşmede değil ilk randevuda. İkisi arasında dağlar kadar fark var.
Kız sen cok fenasın
İlk görüşme sayılır işte
Görüştükten sonra kahve içmeye çağırmış sende kabul etmişsin
Bana özelden yazsana hobini noğluuurr
Yahu sen her konuyu niye benim birini bulmama getiriyosunUmutsuz insanlar arkadaş olabiliyor biliyorsun değil mi? İlk kez randevulaştığın birini ilk kez görüyor olmayabiliyorsun.
Ne meraklısın ha, ne o başlayacan mı? Çoğu emekli dede ama ordan sana kısmet çıkmaz. Bir tür modelcilik işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?