bencede dediğiniz gbi açık tenlilerden hoşlanıyo..sarısınları beğenmeyen adam her sarısın illa güzel oluyomus gbi görmediği biri için uh hem sarısın hem yesil gözlü gbi bir yorum yapcak gaflete düşmezdi diye düşünüyorum..bu konuya o kadar takığımki arada biir denemek için diyorum saçlarm belime gelnce sarıya yakın tonlar yaptraym bikere ışıltı halnde sarılar attrmıstm herkes çok beğenmişti deniyim değişiklk olsun diyorum bi keresnde tenin koyu kalır yakısmaz dedi...bi keresindede ben snei böyle grdüm beğendim o kadar marjinal bi değişiklk istemem karsımda yabancı varmıs gbi ben böyle seviyorum seni sevmiyorum sarı saç dedi..ama niyeyse hiiiiç inandırıcı gelmiyo bana..güzellik konusuna gelnce bebek yüzlü bişey değilim eyv ama gercekten aynaya baktığımda beğenirim kendimi güzellik göreceli ama kendimce güzel olduğumu düşünüyorum...tabi eşimin tutumlarndan sonra güven müven kalmıyo gbi oda ayrı..
ama eşin seni beğendiğini söylüyo zaten bu konuda hassaslaşmışsın bence
yani kendinde bi değişiklik yapma sırf kendini beğendirebilmek için
ayrıca herkesin beğendiği bi tip olabilir mesela ben de kumrallardan hoşlanırım genelde ama bu çok sarışın ya da esmer birini beğenmicem onu yakışıklı bulmicam demek değil ki
eşinin ten rengi ne bu arada
bu arada alışverişten yeni geldim...tezgahtar kızda aynı eşim gibi buğday tenlisiniz bu renk size yakısır dedi.güleyiimmi aglayımmı :)psikolojm bozuldu ya resmen durmus ben ne rengm diye düşünüyorum (24 senek esmeri millet nasıl buğday görüyor basmadı kafam)
arkadaslar biriniz şuraya tartısmasız buğday tenli olan birinin bide esmer olan birinin fotosunu koyabilirmii lütfen..:)kendi algıma güvenemiyorum artık..bende göreym aradaki farkıda bileym ben neyimm
evet arkadaşlar anlamıyorum esmerlik kötü birşeymi...sevgiliyken nişanlıyken eşimle bunların konusumu olmuyomuş yada benmi önemsemiyormuşum bilmiyorumm.ama evlendiğimizden beri çok takıyorum bunu kafaya...
nişanlıyken merak edip sorduğumda ben hiç sarısın bir kızla sevgili olmadım çünkü sarısın birinden hoşlanıpta arkadaslık teklifi yapmadım senden önce beraber olduklarımda hep esmerlerdi..ben esmerlerden hoşlanıyorum demişti..geçen burcu esmersoyu makyajsız gördük ne bet bişeymiş makyajlı haline bak bu haline bak dedi..yani dediği gbi falan değil..gözüne hoş geleni beğeniyor sarısın sevmem haz etmem fln hikaye...neyse hadi buraya kadarda sorun yok ama ben aleni esmerim çikolata tene yakınım nerdeyse bana bkaç kez sen çok esmer değilsinki buğday tenlisin dedi.hayr aleni esmerim dememe ragmen baska b defasında yne sen esmer değilsinki dedi.esmerlk kötü bişeymi zorla esmer değilsin diye dayatıosun sen beğenmeyebilirsin ben halmden çok memnunum dedim.saçmalama ne alakası var beğenmesem niye evleniyim senle vs vs..
şimdi hamileyim acaba çocuğumuzun ten rengi nasıl olur gbi sorular soruyor sürekli gecen yolda bi çocuk grdüm çok tatlıydı sarısına yakın saçları vardı ama çokta sarı deildi çok sevmliydi fln diyo...diyorum işte ben esmerim sen beyaz tenlisin falancann ki gbi fln olur heralde.yne aynı şeye dönüyoruz sen esmer değilsinki.kabul etmek istemiyo adam esmer olduğumu sanki ayıp gnah esmer olmak çatlıyorum sinirden ya.inadına çikolata gbi olur inş çocuk dedim bnde.ertesi gn de gelmiş zenci çocuk resmi grdüm nette ne tatlıydı aynıs enn istediin gbi çikolata gbiydi çok tatlıydı fln diyo...samimimi hc inanmadım..çünkü bu zmna kadar yolda grüpte çok tatlı diye bakıp kaldığı çocuklar hep sarsındı biri bile esmer değildi bu kadarıda tesadf deildir heralde..niye saçmalıyo böyle bıktrdı artık beni bu konuda
Amanade bacim.. sanirim hamilelikten dolayi cok alinganlasmissin sen..
Baska bisey demiyorum
neyse hadi buraya kadarda sorun yok ama ben aleni esmerim çikolata tene yakınım nerdeyse bana bkaç kez sen çok esmer değilsinki buğday tenlisin dedi.hayr aleni esmerim dememe ragmen baska b defasında yne sen esmer değilsinki dedi.esmerlk kötü bişeymi zorla esmer değilsin diye dayatıosun sen beğenmeyebilirsin ben halmden çok memnunum dedim.saçmalama ne alakası var beğenmesem niye evleniyim senle vs vs..
diyorum işte ben esmerim sen beyaz tenlisin falancann ki gbi fln olur heralde.yne aynı şeye dönüyoruz sen esmer değilsinki.kabul etmek istemiyo adam esmer olduğumu sanki ayıp gnah esmer olmak çatlıyorum sinirden ya.
bence hamilelik senn sinirleri baya bi germişevet arkadaşlar anlamıyorum esmerlik kötü birşeymi...sevgiliyken nişanlıyken eşimle bunların konusumu olmuyomuş yada benmi önemsemiyormuşum bilmiyorumm.ama evlendiğimizden beri çok takıyorum bunu kafaya...
nişanlıyken merak edip sorduğumda ben hiç sarısın bir kızla sevgili olmadım çünkü sarısın birinden hoşlanıpta arkadaslık teklifi yapmadım senden önce beraber olduklarımda hep esmerlerdi..ben esmerlerden hoşlanıyorum demişti..geçen burcu esmersoyu makyajsız gördük ne bet bişeymiş makyajlı haline bak bu haline bak dedi..yani dediği gbi falan değil..gözüne hoş geleni beğeniyor sarısın sevmem haz etmem fln hikaye...neyse hadi buraya kadarda sorun yok ama ben aleni esmerim çikolata tene yakınım nerdeyse bana bkaç kez sen çok esmer değilsinki buğday tenlisin dedi.hayr aleni esmerim dememe ragmen baska b defasında yne sen esmer değilsinki dedi.esmerlk kötü bişeymi zorla esmer değilsin diye dayatıosun sen beğenmeyebilirsin ben halmden çok memnunum dedim.saçmalama ne alakası var beğenmesem niye evleniyim senle vs vs..
şimdi hamileyim acaba çocuğumuzun ten rengi nasıl olur gbi sorular soruyor sürekli gecen yolda bi çocuk grdüm çok tatlıydı sarısına yakın saçları vardı ama çokta sarı deildi çok sevmliydi fln diyo...diyorum işte ben esmerim sen beyaz tenlisin falancann ki gbi fln olur heralde.yne aynı şeye dönüyoruz sen esmer değilsinki.kabul etmek istemiyo adam esmer olduğumu sanki ayıp gnah esmer olmak çatlıyorum sinirden ya.inadına çikolata gbi olur inş çocuk dedim bnde.ertesi gn de gelmiş zenci çocuk resmi grdüm nette ne tatlıydı aynıs enn istediin gbi çikolata gbiydi çok tatlıydı fln diyo...samimimi hc inanmadım..çünkü bu zmna kadar yolda grüpte çok tatlı diye bakıp kaldığı çocuklar hep sarsındı biri bile esmer değildi bu kadarıda tesadf deildir heralde..niye saçmalıyo böyle bıktrdı artık beni bu konuda
Aslında ben konu sahibinin ne demek istediğini anladım.
Adam arkadaştan evlilik öncesi hoşlanmış,beğenmiş,flört vs. derken bir şekilde evlenmiş.
Sanırım eksik bir şeyler var her ikinizde de birbirinize karşı.
Sevgi mi saygı mı yoksa aşk mı sen daha iyi bilirsin bunu.
Küçücük olaylar ikiniz arasında şimdiden sorun oluyorsa,ileride daha zor günler bekliyor demektir.
Cahil değilsin,küçük değilsin bu garip sorunların devam ederken neden gebe kaldığını anlamadım.
evet arkadaşlar anlamıyorum esmerlik kötü birşeymi...sevgiliyken nişanlıyken eşimle bunların konusumu olmuyomuş yada benmi önemsemiyormuşum bilmiyorumm.ama evlendiğimizden beri çok takıyorum bunu kafaya...
Kusura bakmayın da, ne alaka şimdi? O kadar alışılmış ki eşiyle en küçük bir sorunu olan bir bayana hemen
sevginiz saygınız aşkınız eksik, yok efendim sorunun var niye hamile kaldın, küçük sorunlar büyüyecektir vsvs tarzında şeyler yazmaya.
Yahu kadın eşim öptü kokladı diyor, hadi o ilerki sayfalarda yazılmış görmediniz diyelim, bu bayan hamile, duygusal hassas zamanları. Yazdığınız yazıyı ciddiye alıp gidip eşiyle saçma sapan bi ten konusu yüzünden kavga etse?
Ki anladığım kadarıylada adam seviyor karısını. Kafasını karıştırmayın insanların.
ne varmış bekarlık halimde arkadaşım??[/QUO
açıklayayım; mesajını alıntıladığım arkadaş senin hamilelikten ötürü hassaslaşıp alınganlık gösterdiğini sanıyor.
oysa biz senin evlenmeden önce de sürekli bir şeyleri kafaya takıp dünyanın sonu gelmişçesine hayatı gerek o dönem nişanlın olan
şimdiki eşine,gerekse kendine nasıl zehir ettiğine burda tanıklık ettik.
yani konunun hamilelikle alakası yok,senin hala psikolojik destek almamanla alakası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?