ne varmış bekarlık halimde arkadaşım??[/QUO
açıklayayım; mesajını alıntıladığım arkadaş senin hamilelikten ötürü hassaslaşıp alınganlık gösterdiğini sanıyor.
oysa biz senin evlenmeden önce de sürekli bir şeyleri kafaya takıp dünyanın sonu gelmişçesine hayatı gerek o dönem nişanlın olan
şimdiki eşine,gerekse kendine nasıl zehir ettiğine burda tanıklık ettik.
yani konunun hamilelikle alakası yok,senin hala psikolojik destek almamanla alakası var.
direk şahsınıza söylüyorum kimseüstüne almasın..nişanlılık dönemimde sorunlu eşi ve ailesiydi takmakta çok çok haklı olduğum konulardı ki sizde o zmnlar ayrıl böyle bi aileyle olmaz diyenler arasındaydınız...şimdi de tutmuş nişanlıyken kendinede eşinede hayatı zindan ettin kafaya takarak diyosunuz.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlayamdım ben hangi yorumunuz düşünceniz samimi acaba..psikolojik desteğe ihtyacım olsaydı alırdım cnm emn ol her konuda sen ve brkaç kişinin daha olmadık şeklde konuya atlayıp konuyla alakasız eleştiri yapması ve pskolojik desteği önüme sürekli koymanız sıktı artıkk..
direk şahsınıza söylüyorum kimseüstüne almasın..nişanlılık dönemimde sorunlu eşi ve ailesiydi takmakta çok çok haklı olduğum konulardı ki sizde o zmnlar ayrıl böyle bi aileyle olmaz diyenler arasındaydınız...şimdi de tutmuş nişanlıyken kendinede eşinede hayatı zindan ettin kafaya takarak diyosunuz.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlayamdım ben hangi yorumunuz düşünceniz samimi acaba..psikolojik desteğe ihtyacım olsaydı alırdım cnm emn ol her konuda sen ve brkaç kişinin daha olmadık şeklde konuya atlayıp konuyla alakasız eleştiri yapması ve pskolojik desteği önüme sürekli koymanız sıktı artıkk..
ben her seferinde size takıntılı olduğunuzu söyledim,ayrıl demiş olmam sizin takıntılı olmadığınız anlamında değil ki.
alakasız eleştiri de yapmıyorum,tüm konularınız okuyun,kaçı sizi mantıklı bulmuş,kaçı sorunun sizde olduğunu düşünmüş.
sadece işinize gelen yorumları gördüğünüz için onlar gözünüzden kaçıyor olabilir tabi
Benim çocuklarım bayağı esmer ikiside, eşimde bende o kadar koyu esmer değiliz ama çocuklarımız böyle, kızım küçükken ben onu kara kızım diye severdim, kızımda ağlardı bana kara deme ben esmerim diye, sonra okula gidince öğrenmiş ki aslında esmerle karanın aynı olduğunu, sizin konuyu okuyunca aklıma kızım geldi, sizin eşinizde benim kızım gibi esmerliğinizi kabul etmeyenlerden demek.
evet arkadaşlar anlamıyorum esmerlik kötü birşeymi...sevgiliyken nişanlıyken eşimle bunların konusumu olmuyomuş yada benmi önemsemiyormuşum bilmiyorumm.ama evlendiğimizden beri çok takıyorum bunu kafaya...
nişanlıyken merak edip sorduğumda ben hiç sarısın bir kızla sevgili olmadım çünkü sarısın birinden hoşlanıpta arkadaslık teklifi yapmadım senden önce beraber olduklarımda hep esmerlerdi..ben esmerlerden hoşlanıyorum demişti..geçen burcu esmersoyu makyajsız gördük ne bet bişeymiş makyajlı haline bak bu haline bak dedi..yani dediği gbi falan değil..gözüne hoş geleni beğeniyor sarısın sevmem haz etmem fln hikaye...neyse hadi buraya kadarda sorun yok ama ben aleni esmerim çikolata tene yakınım nerdeyse bana bkaç kez sen çok esmer değilsinki buğday tenlisin dedi.hayr aleni esmerim dememe ragmen baska b defasında yne sen esmer değilsinki dedi.esmerlk kötü bişeymi zorla esmer değilsin diye dayatıosun sen beğenmeyebilirsin ben halmden çok memnunum dedim.saçmalama ne alakası var beğenmesem niye evleniyim senle vs vs..
şimdi hamileyim acaba çocuğumuzun ten rengi nasıl olur gbi sorular soruyor sürekli gecen yolda bi çocuk grdüm çok tatlıydı sarısına yakın saçları vardı ama çokta sarı deildi çok sevmliydi fln diyo...diyorum işte ben esmerim sen beyaz tenlisin falancann ki gbi fln olur heralde.yne aynı şeye dönüyoruz sen esmer değilsinki.kabul etmek istemiyo adam esmer olduğumu sanki ayıp gnah esmer olmak çatlıyorum sinirden ya.inadına çikolata gbi olur inş çocuk dedim bnde.ertesi gn de gelmiş zenci çocuk resmi grdüm nette ne tatlıydı aynıs enn istediin gbi çikolata gbiydi çok tatlıydı fln diyo...samimimi hc inanmadım..çünkü bu zmna kadar yolda grüpte çok tatlı diye bakıp kaldığı çocuklar hep sarsındı biri bile esmer değildi bu kadarıda tesadf deildir heralde..niye saçmalıyo böyle bıktrdı artık beni bu konuda
ona göre esmerin tanımı farklı heralde, sadece bi sorun bakalım, esmerden kastın kim diye ? bi örnek gösterirse en azından aradaki yanlış anlaşılma durumu ortadan kalkar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?