- 4 Haziran 2015
- 7
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi almanpastasi
-
İkisi aynı şey mi? Zaten çabuk yanan bir tene sahibim, bronzlaştırıcı hızlandırdı sadece. Saç boyamak tamamen farklı bir şey.Anneniz bronzlastiriciya izin vermis sac boyamaniza da izin versin bence.
Bronzlastiriciyla karartilan yerleri açan bi krem vardı adını hatırlamıyorum ablam kullandı ise yarıyor. . Ayriyetten her ten açılır aynı kalmaz öyle olsaydı ben beyazlamazdim sadece suratına bişey yapmadan 1 ay bekle ve yüzünü günde 2 defa fln yıka 1 aya tonu çok açılacak. . Saçlarınida boyayabilirsinMerhaba
Derdim şu, benimle ten rengim yüzünden dalga geçiyorlar. Kara kız, saçı sarı yüzü kara, yattara vs vs diye. Önceden hep bronzlaşmak isterdim, sürekli güneşte durdum , bronzlaştırıcı kullandım, daha bir sürü şeylerle falan baya esmer oldu yüzüm bu şekilde. Saçlarımın rengi de açık, iyice kötü oldu. Pişmanım anlayacağınız. Bir de insanlar bilerek dalga geçip iyice sinirimi bozuyor. Zaten dış görünüşüm konusunda hassas bir insanımEski tenime kavuşmak istiyorum ama artık kalıcıdır o renk eskiye dönmez falan dediler. Kendi ten rengime dönmenin bir yolu yok mudur? Ne yapmam lazım?
(Kendi tenim açık buğday, vücudum güneş görmediği için eski haline dönüyor ama yüzüm baya koyu renk oldu.)
Sakın yüzüne kese yapma, yaptırma...Merhaba
Derdim şu, benimle ten rengim yüzünden dalga geçiyorlar. Kara kız, saçı sarı yüzü kara, yattara vs vs diye. Önceden hep bronzlaşmak isterdim, sürekli güneşte durdum , bronzlaştırıcı kullandım, daha bir sürü şeylerle falan baya esmer oldu yüzüm bu şekilde. Saçlarımın rengi de açık, iyice kötü oldu. Pişmanım anlayacağınız. Bir de insanlar bilerek dalga geçip iyice sinirimi bozuyor. Zaten dış görünüşüm konusunda hassas bir insanımEski tenime kavuşmak istiyorum ama artık kalıcıdır o renk eskiye dönmez falan dediler. Kendi ten rengime dönmenin bir yolu yok mudur? Ne yapmam lazım?
(Kendi tenim açık buğday, vücudum güneş görmediği için eski haline dönüyor ama yüzüm baya koyu renk oldu.)
Kalıcı olurmu canım hiç siz Güneş koruyucu kremler kullanın Güneş'e çok çıkmamaya çalışın peeling falanda yaptırın tabi açılma Süreci gerçekleşinceye kadar da saçınızı farklı bi renkle kullanın bence bi sıkıntı olmaz geçer yani Kalıcı olsaydı solaryum piyasası çökerdi:)Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?