• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek çalışma

Sağlık çalışanını sadece doktor hemşire sanan zihniyete ne desem az. Doktorlar çok maaş alıyor niye bide covid parası yatıyor demedi kimse. Doktor yıprandı ise tüm sağlık personeli yoruldu bize de moral olsun diye ödenek yapılabilirdi ana fikir. Okadar saçmalamışsınz ki. Doktor 6 7 yıl okumuş onlar insan, siz okumamışsınız bile ölün der gibi konuşmuşsunuz. Öğrenci yok bilinçli insanlar dışarı çıkmıyor. Hasta ile iç içe olmayan kişilere verilmesinden se 9 saat nefes nefese çalışana verilsin adil olunsun diyoruz. Sağlıkta olmayıp 8 5 çalışıyorsun daha ne istiyorsun demek te ne bileyim
Kusura bakmayın cidden özür dilerim. hafta içi işe gittiğiniz için çok yoruluyorsunuz.haftasonu ve bayram izinleri çok az.haftada bir iki gün işe gidin yeter kalan günler evden telefonla çalışırsınız :D

Kusura bakmayın cidden özür dilerim. hafta içi işe gittiğiniz için çok yoruluyorsunuz.haftasonu ve bayram izinleri çok az.haftada bir iki gün işe gidin yeter kalan günler evden telefonla çalışırsınız :D
Yok siz haftada 2 gün işe gidin diğer günler piknik tatil gezin tozun. Sağlık çalışanları hunharca çalışsın. Sizin için varız biz çünkü. Siz gezip tozasınız diye sağlıkçılar can veriyor. Sonra balkondan alkışlayın. İşinize gelmeyince şiddet uygulayın.

Yok siz haftada 2 gün işe gidin diğer günler piknik tatil gezin tozun. Sağlık çalışanları hunharca çalışsın. Sizin için varız biz çünkü. Siz gezip tozasınız diye sağlıkçılar can veriyor. Sonra balkondan alkışlayın. İşinize gelmeyince şiddet uygulayın.
Ayrıca benim gözümde sağlık çalışanı bu uğurda emek vermiş eğitimini almış.İnsan veya canlı sağlığı üzerinde çalışan demektir.Örnek olarak doktor hemşire hasta bakıcı ebe sağlık memuru röntgen teknikeri gibi.Çay ocağında çalışıyorsan yada güvenlikte çalışıyorsan çaycısındır veya güvenlikçisindir.Sallıyorum hastanede değilde merkez bankasında danışman temizlikçiysen bankacı mı oluyorsunuz ? Kusura bakmayın da bu neyin kafası :D hastane deki kayıt memurunun iskideki kayıt memurundan ne farkı var?O da tüm gün alınteri döküyor sizde ? o da tüm gün insanlarla muhatap oluyor sizde ? Sizi onlardan daha yüce kılan daha üstün gören hak nereden geliyor?

Hastane çalışanına yok. Hemşireler sorumlu hemşirelerin insiyatifinde çalıştı esnek. Ama bizim yöneticimiz adam yok veremem diyor
Anladım.
Bari size de bir ödeme verseler.
Sağlıkta çalışan her insana verilmeli.
Herkes emeğini koyuyor.

Size niye döner sermayeden vermiyorlar?
Bence bu durum adil değil..

Ayrıca benim gözümde sağlık çalışanı bu uğurda emek vermiş eğitimini almış.İnsan veya canlı sağlığı üzerinde çalışan demektir.Örnek olarak doktor hemşire hasta bakıcı ebe sağlık memuru röntgen teknikeri gibi.Çay ocağında çalışıyorsan yada güvenlikte çalışıyorsan çaycısındır veya güvenlikçisindir.Sallıyorum hastanede değilde merkez bankasında danışman temizlikçiysen bankacı mı oluyorsunuz ? Kusura bakmayın da bu neyin kafası :KK70: hastane deki kayıt memurunun iskideki kayıt memurundan ne farkı var?O da tüm gün alınteri döküyor sizde ? o da tüm gün insanlarla muhatap oluyor sizde ? Sizi onlardan daha yüce kılan daha üstün gören hak nereden geliyor?
Yan sağlık çalışanıyım dedi.
Tahminen ebe veya hemşire yardımcısı.
Konu sahibini başka konudan hatırladığım kadarıyla hemşire yardımcısı idi. Öyle hatırlıyorum.

Son düzenleme:

Anladım.
Bari size de bir ödeme verseler.
Sağlıkta çalışan her insana verilmeli.
Herkes emeğini koyuyor.

Size niye döner sermayeden vermiyorlar?
Bence bu durum adil değil..
Çünkü biz 6 7 yıl doktorluk okumadık. Birinci sınıf insan değiliz.
Bir önlisans bir de lisans diplomam var bir diploma daha alırsam belki insanlığa terfi ederiz 😂

Kusura bakmayın cidden özür dilerim. hafta içi işe gittiğiniz için çok yoruluyorsunuz.haftasonu ve bayram izinleri çok az.haftada bir iki gün işe gidin yeter kalan günler evden telefonla çalışırsınız :KK70:
Sağlık alanında öyle veya böyle çalışan birine gösterdiğiniz tepkinin çirkinliğine bakın. Hastanede sadece doktor ve hemşireyle mi muhatap oluyorsunuz giriş yapan personelden güvenliğe, temizlik çalışanına kadar hepsi risk altında. Üstelik sizin gibi anlayışsız insanların saygısızlığını da çekmek zorunda kalıyorlar. Ne diyelim inşallah ne kadar yorulduklarını görüp anlama şansınız olur bi gün.

Çünkü biz 6 7 yıl doktorluk okumadık. Birinci sınıf insan değiliz.
Bir önlisans bir de lisans diplomam var bir diploma daha alırsam belki insanlığa terfi ederiz 😂
Estağfirullah olur mu öyle şey..
Siz hemşire yardımcısı idiniz. Başka konuda konusmustuk oradan hatırlıyorum.
Velev ki hemşire olmayabilirdiniz.
Alın teri olan her iş değerlidir.
:KK66:

Ayrıca benim gözümde sağlık çalışanı bu uğurda emek vermiş eğitimini almış.İnsan veya canlı sağlığı üzerinde çalışan demektir.Örnek olarak doktor hemşire hasta bakıcı ebe sağlık memuru röntgen teknikeri gibi.Çay ocağında çalışıyorsan yada güvenlikte çalışıyorsan çaycısındır veya güvenlikçisindir.Sallıyorum hastanede değilde merkez bankasında danışman temizlikçiysen bankacı mı oluyorsunuz ? Kusura bakmayın da bu neyin kafası :D hastane deki kayıt memurunun iskideki kayıt memurundan ne farkı var?O da tüm gün alınteri döküyor sizde ? o da tüm gün insanlarla muhatap oluyor sizde ? Sizi onlardan daha yüce kılan daha üstün gören hak nereden geliyor?
Geçen gün bir hasta baş hekimin kafasını güvenliğinden burnunu kırdı.haberlere düştü Doktor sağlıkçı oluyor güvenlik dış kapı mandalı mı. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Sağlık çatısı altında çalışan herkes sağlıkçı dır. Temizlikçi de güvenlikte memurda. İnsanları küçümsemek cürretini haddini nereden buluyorsunuz. Mesajlarınız da hep bir kibirn

Yüksekova'da hemsirelik yapan kaynım döner sermayeden 200 lira alirkan doktorlar 2000 almislar. Tekrar söylüyorum Yüksekova'da
Doktorların maaşlarının büyük kısmını sabit döner ve döner sermaye oluşturuyor. Eşim geçen ay sabit döner ve döner sermaye olmadan maaş aldı, 3800 gibi bi miktardı. Lütfedip sabit döneri yatırdılar bir kaç gün sonra da beş küsüre çıktı maaş. :)

İnsanlar da zannediyor ki bütün sağlık çalışanlar 15 -20 bin lira maaş alıyor şuan. Yazık gerçekten.

Geçen gün bir hasta baş hekimin kafasını güvenliğinden burnunu kırdı.haberlere düştü Doktor sağlıkçı oluyor güvenlik dış kapı mandalı mı. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Sağlık çatısı altında çalışan herkes sağlıkçı dır. Temizlikçi de güvenlikte memurda. İnsanları küçümsemek cürretini haddini nereden buluyorsunuz. Mesajlarınız da hep bir kibirn
Sağlık çatısı altında çalışan herkes sağlıkçı değildir. Bunun kibirle bir ilgisi yok.

Sağlık çatısı altında çalışan herkes sağlıkçı değildir. Bunun kibirle bir ilgisi yok.
Sağlıkçı değil sağlık sektörü çalışanıdır. Hastanede çalışan bir güvenlik görevlisi sağlıkçı değildir elbette ama sağlık sektörü çalışanıdır.

Sağlık çalışanını sadece doktor hemşire sanan zihniyete ne desem az. Doktorlar çok maaş alıyor niye bide covid parası yatıyor demedi kimse. Doktor yıprandı ise tüm sağlık personeli yoruldu bize de moral olsun diye ödenek yapılabilirdi ana fikir. Okadar saçmalamışsınz ki. Doktor 6 7 yıl okumuş onlar insan, siz okumamışsınız bile ölün der gibi konuşmuşsunuz. Öğrenci yok bilinçli insanlar dışarı çıkmıyor. Hasta ile iç içe olmayan kişilere verilmesinden se 9 saat nefes nefese çalışana verilsin adil olunsun diyoruz. Sağlıkta olmayıp 8 5 çalışıyorsun daha ne istiyorsun demek te ne bileyim
Doktorlar çok maaş almıyor. Yatan para da covid parası değil. Hadi bilmiyorsunuz o belli de bari yanlış yönlendirmeyin. Bu neyin hırsı böyle.

Sağlık bakanlığı kimliği taşıyan herkes sağlıkçı dır.

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 37
Sağlıkçı değil sağlık sektörü çalışanıdır. Hastanede çalışan bir güvenlik görevlisi sağlıkçı değildir elbette ama sağlık sektörü çalışanıdır.
Konu sahibinin iddiasına cevap olarak yazdım. Zira kendileri sağlık çatısı altında çalışan herkesin sağlıkçı olduğunu söylemiş. Sağlık sektörü çalışanı doğru bir tanım.

Doktorlar çok maaş almıyor. Yatan para da covid parası değil. Hadi bilmiyorsunuz o belli de bari yanlış yönlendirmeyin. Bu neyin hırsı böyle.
Sağlıkta çalıştığım için doktor arkadaşla sohbet ederken 4200 covid yattı dedi. Helali hoş olsun. Ben biliyorum da konuşuyorum. Cod yatmıyor diye iddia edecek kadar neyin bilgisi bu

Konu sahibinin iddiasına cevap olarak yazdım. Zira kendileri sağlık çatısı altında çalışan herkesin sağlıkçı olduğunu söylemiş. Sağlık sektörü çalışanı doğru bir tanım.
Abartmamak gerek tabii. :) yukarıdaki tartışmaları okumamıştım. Sağlık eğitimi almadan sağlıkçı olduğunu iddia etmek doğru değil elbette.

Back
X