- 31 Mayıs 2013
- 39
- 60
- 288
- 38
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Kusura bakmayın cidden özür dilerim. hafta içi işe gittiğiniz için çok yoruluyorsunuz.haftasonu ve bayram izinleri çok az.haftada bir iki gün işe gidin yeter kalan günler evden telefonla çalışırsınızSağlık çalışanını sadece doktor hemşire sanan zihniyete ne desem az. Doktorlar çok maaş alıyor niye bide covid parası yatıyor demedi kimse. Doktor yıprandı ise tüm sağlık personeli yoruldu bize de moral olsun diye ödenek yapılabilirdi ana fikir. Okadar saçmalamışsınz ki. Doktor 6 7 yıl okumuş onlar insan, siz okumamışsınız bile ölün der gibi konuşmuşsunuz. Öğrenci yok bilinçli insanlar dışarı çıkmıyor. Hasta ile iç içe olmayan kişilere verilmesinden se 9 saat nefes nefese çalışana verilsin adil olunsun diyoruz. Sağlıkta olmayıp 8 5 çalışıyorsun daha ne istiyorsun demek te ne bileyim
Yok siz haftada 2 gün işe gidin diğer günler piknik tatil gezin tozun. Sağlık çalışanları hunharca çalışsın. Sizin için varız biz çünkü. Siz gezip tozasınız diye sağlıkçılar can veriyor. Sonra balkondan alkışlayın. İşinize gelmeyince şiddet uygulayın.Kusura bakmayın cidden özür dilerim. hafta içi işe gittiğiniz için çok yoruluyorsunuz.haftasonu ve bayram izinleri çok az.haftada bir iki gün işe gidin yeter kalan günler evden telefonla çalışırsınız
Nerede kıyas yapılmış. O cümleyi anlıntılarmısınızKendi derdinizi başkalarını kıyaslayarak anlatmak çok yanlış.
Ayrıca benim gözümde sağlık çalışanı bu uğurda emek vermiş eğitimini almış.İnsan veya canlı sağlığı üzerinde çalışan demektir.Örnek olarak doktor hemşire hasta bakıcı ebe sağlık memuru röntgen teknikeri gibi.Çay ocağında çalışıyorsan yada güvenlikte çalışıyorsan çaycısındır veya güvenlikçisindir.Sallıyorum hastanede değilde merkez bankasında danışman temizlikçiysen bankacı mı oluyorsunuz ? Kusura bakmayın da bu neyin kafasıYok siz haftada 2 gün işe gidin diğer günler piknik tatil gezin tozun. Sağlık çalışanları hunharca çalışsın. Sizin için varız biz çünkü. Siz gezip tozasınız diye sağlıkçılar can veriyor. Sonra balkondan alkışlayın. İşinize gelmeyince şiddet uygulayın.
Anladım.Hastane çalışanına yok. Hemşireler sorumlu hemşirelerin insiyatifinde çalıştı esnek. Ama bizim yöneticimiz adam yok veremem diyor
Yan sağlık çalışanıyım dedi.Ayrıca benim gözümde sağlık çalışanı bu uğurda emek vermiş eğitimini almış.İnsan veya canlı sağlığı üzerinde çalışan demektir.Örnek olarak doktor hemşire hasta bakıcı ebe sağlık memuru röntgen teknikeri gibi.Çay ocağında çalışıyorsan yada güvenlikte çalışıyorsan çaycısındır veya güvenlikçisindir.Sallıyorum hastanede değilde merkez bankasında danışman temizlikçiysen bankacı mı oluyorsunuz ? Kusura bakmayın da bu neyin kafasıhastane deki kayıt memurunun iskideki kayıt memurundan ne farkı var?O da tüm gün alınteri döküyor sizde ? o da tüm gün insanlarla muhatap oluyor sizde ? Sizi onlardan daha yüce kılan daha üstün gören hak nereden geliyor?
Çünkü biz 6 7 yıl doktorluk okumadık. Birinci sınıf insan değiliz.
Anladım.
Bari size de bir ödeme verseler.
Sağlıkta çalışan her insana verilmeli.
Herkes emeğini koyuyor.
Size niye döner sermayeden vermiyorlar?
Bence bu durum adil değil..
Sağlık alanında öyle veya böyle çalışan birine gösterdiğiniz tepkinin çirkinliğine bakın. Hastanede sadece doktor ve hemşireyle mi muhatap oluyorsunuz giriş yapan personelden güvenliğe, temizlik çalışanına kadar hepsi risk altında. Üstelik sizin gibi anlayışsız insanların saygısızlığını da çekmek zorunda kalıyorlar. Ne diyelim inşallah ne kadar yorulduklarını görüp anlama şansınız olur bi gün.Kusura bakmayın cidden özür dilerim. hafta içi işe gittiğiniz için çok yoruluyorsunuz.haftasonu ve bayram izinleri çok az.haftada bir iki gün işe gidin yeter kalan günler evden telefonla çalışırsınız
Estağfirullah olur mu öyle şey..Çünkü biz 6 7 yıl doktorluk okumadık. Birinci sınıf insan değiliz.
Bir önlisans bir de lisans diplomam var bir diploma daha alırsam belki insanlığa terfi ederiz
Geçen gün bir hasta baş hekimin kafasını güvenliğinden burnunu kırdı.haberlere düştü Doktor sağlıkçı oluyor güvenlik dış kapı mandalı mı. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Sağlık çatısı altında çalışan herkes sağlıkçı dır. Temizlikçi de güvenlikte memurda. İnsanları küçümsemek cürretini haddini nereden buluyorsunuz. Mesajlarınız da hep bir kibirnAyrıca benim gözümde sağlık çalışanı bu uğurda emek vermiş eğitimini almış.İnsan veya canlı sağlığı üzerinde çalışan demektir.Örnek olarak doktor hemşire hasta bakıcı ebe sağlık memuru röntgen teknikeri gibi.Çay ocağında çalışıyorsan yada güvenlikte çalışıyorsan çaycısındır veya güvenlikçisindir.Sallıyorum hastanede değilde merkez bankasında danışman temizlikçiysen bankacı mı oluyorsunuz ? Kusura bakmayın da bu neyin kafasıhastane deki kayıt memurunun iskideki kayıt memurundan ne farkı var?O da tüm gün alınteri döküyor sizde ? o da tüm gün insanlarla muhatap oluyor sizde ? Sizi onlardan daha yüce kılan daha üstün gören hak nereden geliyor?
Doktorların maaşlarının büyük kısmını sabit döner ve döner sermaye oluşturuyor. Eşim geçen ay sabit döner ve döner sermaye olmadan maaş aldı, 3800 gibi bi miktardı. Lütfedip sabit döneri yatırdılar bir kaç gün sonra da beş küsüre çıktı maaş. :)Yüksekova'da hemsirelik yapan kaynım döner sermayeden 200 lira alirkan doktorlar 2000 almislar. Tekrar söylüyorum Yüksekova'da
Sağlık çatısı altında çalışan herkes sağlıkçı değildir. Bunun kibirle bir ilgisi yok.Geçen gün bir hasta baş hekimin kafasını güvenliğinden burnunu kırdı.haberlere düştü Doktor sağlıkçı oluyor güvenlik dış kapı mandalı mı. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Sağlık çatısı altında çalışan herkes sağlıkçı dır. Temizlikçi de güvenlikte memurda. İnsanları küçümsemek cürretini haddini nereden buluyorsunuz. Mesajlarınız da hep bir kibirn
Sağlıkçı değil sağlık sektörü çalışanıdır. Hastanede çalışan bir güvenlik görevlisi sağlıkçı değildir elbette ama sağlık sektörü çalışanıdır.Sağlık çatısı altında çalışan herkes sağlıkçı değildir. Bunun kibirle bir ilgisi yok.
Doktorlar çok maaş almıyor. Yatan para da covid parası değil. Hadi bilmiyorsunuz o belli de bari yanlış yönlendirmeyin. Bu neyin hırsı böyle.Sağlık çalışanını sadece doktor hemşire sanan zihniyete ne desem az. Doktorlar çok maaş alıyor niye bide covid parası yatıyor demedi kimse. Doktor yıprandı ise tüm sağlık personeli yoruldu bize de moral olsun diye ödenek yapılabilirdi ana fikir. Okadar saçmalamışsınz ki. Doktor 6 7 yıl okumuş onlar insan, siz okumamışsınız bile ölün der gibi konuşmuşsunuz. Öğrenci yok bilinçli insanlar dışarı çıkmıyor. Hasta ile iç içe olmayan kişilere verilmesinden se 9 saat nefes nefese çalışana verilsin adil olunsun diyoruz. Sağlıkta olmayıp 8 5 çalışıyorsun daha ne istiyorsun demek te ne bileyim
Sağlık bakanlığı kimliği taşıyan herkes sağlıkçı dır.Sağlık çatısı altında çalışan herkes sağlıkçı değildir. Bunun kibirle bir ilgisi yok.
Konu sahibinin iddiasına cevap olarak yazdım. Zira kendileri sağlık çatısı altında çalışan herkesin sağlıkçı olduğunu söylemiş. Sağlık sektörü çalışanı doğru bir tanım.Sağlıkçı değil sağlık sektörü çalışanıdır. Hastanede çalışan bir güvenlik görevlisi sağlıkçı değildir elbette ama sağlık sektörü çalışanıdır.
Değildir. Yukarıda arkadaş çok güzel tanımlamış. Sağlık sektörü çalışanı diyebiliriz ama sağlıkçı diyemeyiz.Sağlık bakanlığı kimliği taşıyan herkes sağlıkçı dır.
Sağlıkta çalıştığım için doktor arkadaşla sohbet ederken 4200 covid yattı dedi. Helali hoş olsun. Ben biliyorum da konuşuyorum. Cod yatmıyor diye iddia edecek kadar neyin bilgisi buDoktorlar çok maaş almıyor. Yatan para da covid parası değil. Hadi bilmiyorsunuz o belli de bari yanlış yönlendirmeyin. Bu neyin hırsı böyle.
Abartmamak gerek tabii. :) yukarıdaki tartışmaları okumamıştım. Sağlık eğitimi almadan sağlıkçı olduğunu iddia etmek doğru değil elbette.Konu sahibinin iddiasına cevap olarak yazdım. Zira kendileri sağlık çatısı altında çalışan herkesin sağlıkçı olduğunu söylemiş. Sağlık sektörü çalışanı doğru bir tanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?