• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

menülerimi paylaşayım :KK49:
öğlen (12:30)
1 kepçe mercimek çorbası
1 adet tavuk göğüs ızgara
ara (16:30)
1 elma
1 mandalina

22'sinin 1.si ben olacağım :KK76::KK76::KK76::KK76:
Vauvv hakikaten cok güzel gidiyorsun
Menün süper, galiba bir sürü birinci olacak gibime geliyor herkes iddiali

Ben de bugün iki ekmek arasi yagsiz tost, haslama kabakli yogurt yedim, oglum tostunu bitiremedi yarisi kalmisti o da indi mideme
Alti yemek kasigi ispanak, dört yemek kasigi yogurt pulbiberli, iki kasik da makarna yemis bulunmaktayim
Arada üc yada dört tane kayisi, birazcik da yagsiz tuzsuz fistik
Bol bol su
Aksama da ins yürüyüs yapacagim, yapacagim an yazarim buraya yine

tabiiki eklerizcanım
boyunu kilonu yaz bugün kilo bildirim günü zaten ekliyim hemen

Eylemcim canım bugün bildirim günüydü evet ama ben netin azizliğine uğradım giremedim özür özür özür lütfen beni affeeeeeeeettttttttttt :( canım ben ilk sayfada adımı görmeyince listeye alınana kadar kendime izin verdim ( heh heh heee) 68 kilo 160 boy idi sana ilk yazdığımda şimdi boyum gene aynı da kilom 68.5 oldu ara ara 68.7 de olduğu oldu da 68.5 açlık kilom bi dahaki tarti gününe bir miktar vermiş olurum inşallah çok öptüm canım topigin hareketli geçmesi dilegimle :D
bir tatil yaptım tam tatil yaptım yedim içtim geldim ve nete giremedim 2 bebiş olunca mümkün olmuyor
bugün işbaşı yağtım iyi oldu yazabiliyorum canlar
hadi gönderin kilolarııııııııııııı

yok canım bayram tatilinden beri giremedim kimseyi ekleyemedim boyunu ve kilonun son durumunu tekrar yaz hemen ekliyim canım

yok yok korkma Allahın izniyle hep buradayım arada izin aldıkça yok oluyom ama artık son iznimide aldım artık yaza kadar bir daha izin alamam yaza kadar kesintisiz burada olacam inşallahhhhhhh

Fıstıklar ben yürüyüş yapmaya gidiyorum
Haydi sizde katılın

Eylemcim kilomu listeye ekleyebilirsin canım 56.9 maalesef

slmlar günaydınlar canlarrrrrrrrrrrr
çeyrek simit ve yarım karperle
uno denge light ekmekle yapılmış yarım tost yiyerek
güne başladım
tabiiki sabah uyanınca sirkeli suyumu içerek
herşey yolunda gidiyor hadi Allahtan hayırlısı
22 Ekime en az 1.5 kilo verecem inşallahhhh
göreceksiniz gününüzüüüüüüüü......
çatır çatır çatlatacam sizi

Vauvv hakikaten cok güzel gidiyorsun
Menün süper, galiba bir sürü birinci olacak gibime geliyor herkes iddiali

Ben de bugün iki ekmek arasi yagsiz tost, haslama kabakli yogurt yedim, oglum tostunu bitiremedi yarisi kalmisti o da indi mideme
Alti yemek kasigi ispanak, dört yemek kasigi yogurt pulbiberli, iki kasik da makarna yemis bulunmaktayim
Arada üc yada dört tane kayisi, birazcik da yagsiz tuzsuz fistik
Bol bol su
Aksama da ins yürüyüs yapacagim, yapacagim an yazarim buraya yine

Ayşemeyra teşekkür ederim :KK49::KK49:
senin menüde gayet iyi :KK66: başarılar

Reinedelamour, karabiber ve love1891 nerelerdesiniz anacımm kilolarınızı bildirmedinizzzzzzzzzz!!...

88,6 kg tartıldım dün sabah kızlar. Zor zamanlar geçiriyoruz. Kayınpederim rahatsız ve bir dağ evinde baygın halde bulduk. Şu an yoğun bakımda. En kısa zamanda yeniden yazacağım.

88,6 kg tartıldım dün sabah kızlar. Zor zamanlar geçiriyoruz. Kayınpederim rahatsız ve bir dağ evinde baygın halde bulduk. Şu an yoğun bakımda. En kısa zamanda yeniden yazacağım.
aaa Allah yardımcınız olsun gülümmm çok geçmiş olsunn boşver sen adamcağızla ilgilen çok önemli değil
Allah yardımcınız olsun

dün akşam ve bu sabahki menüm;

Akşam 19:30
1 kase tavuklu şehriyeli çorba
1 avuç kadar haşlanmış tavuk
saat 21:00 gibi birazcık cips yedim :oops:

Bu sabah 08:30
5 zeytin
1 domates
1 yumurta
1 salatalık
1 tutam maydanoz