• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

bu kilolar gidecek arkadaşşş. biz istemedikçe gidecek o kadar... Ha bu arada ben bir anımdan bahsetmek istiyorum. Lisede falan toplu bir genç kızdım. çocukluğum bebekliğim falan aşırı sıska geçmiş ama işte hormonlar cozutunca dombili olduk. sonra üniversite kazandım, başka şehre yerleştim. yurtta kalıyorum ve yemek saatlerini kaçırıyorum dersler geç bittiği için. ben de ekmek arası patatesle beslendim resmen bir sene. birinci sınıfın yaz tatilinde amanın bir baktım ki 75 kilo olmuşum. (Tabi şimdi o kiloyu mumla arıyorum ama gençsin, takıyorsun.) Ben bir azmettim ve o yaz tatilinde 15 kilo vererek dal gibi inceldim. ne istesem giyiyorum, ne giysem yakışıyor allahım çok mutluyum. Evlenirken de 57 kiloya kadar düştüm, fidan gibi incecik gelin oldum. o sıralar işte, her gün otobüse biniyorum işe gitmek için. otobüs duruyor durakta mesela teyzeler biniyor resmen beş dakika sürüyor binmesi. nasıl kilolu, hışır hışır resmen. içimden diyordum, ah be teyzem, değer mi şu eziyete? o yediğin mantının lezzeti ne olacak şu eziyetin yanında? tüy gibi hafifim ben. bir zıplıyorum, hop diye çıkıyorum otobüse. hadi gencim, tamam ama kilo çok önemli bu durumda. hep böyle düşünürdüm ben. Sonra bebeler oldu, kalan salataları bitirmek, tencerenin dibinde kalan yemeği -ziyan olmasın diye- süpürmek işi bana düştü. ben de oldum dombili :KK43:

Kısacası diyeceğim o ki; o yemekler tatlılar bir yere kaçmıyor. yemeyince fırsatı kaçırmış gibi hissediyor insan ama aslında bir yere gittiği yok. olan bize oluyor. yemeyince veriliyor bu kilolar. zayıflayınca acısını da çıkartacağım bu ara. en sevdiğim tatlıdan koca bir porsiyon yiyeceğim. :)
tebrikler canım

merhaba arkadaşlar diyeti bırakıyorum zaten sporu da bıraktım olmuşum 75.3 yemesem de yesem de farketmiyo bi süre sonra tekrar diyete başlamayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar diyeti bırakıyorum zaten sporu da bıraktım olmuşum 75.3 yemesem de yesem de farketmiyo bi süre sonra tekrar diyete başlamayı düşünüyorum
ah canım yaaa
keşke bırakmasan bende öyle aylarca uğraştım olmadı bak şimdi yeniden döndüm sahalara
az az veriyorum ama en azından veriyorum çok mutluyum o yüzden temelli boşlamıyorum boşlasam elime ne geçecek olacam 80-90 kilo diyorum o yüzden kilo alsam bile hem devam ediyorum canım bence bırakma derim en azından kilo bildirmeye devam et derim o sayede belkim silkinip kendine gelirsin bir gün ama illaki bırakacaksan arada gene yaz bizleri ihmal etme canım olurmu kendine çok iyi bak çok öpüyorum şimdiye kadarki katılımın içinde çok teşekküür ederim

Ay ne güzel Allah bağışlasın
Benim çocuklarımın en büyüğü 10, en küçüğü de 4 yaşında. Arada 7 ve 9 yaşlarında kızlarım var

Bu arada kilomu sabah tartılıp yazsam olur mu eylemcim
maşallahhhhhhhh 4 çocukmu var Allah bağışlasın canımmmmmm
tamam sabah bildir ama erkenden bildir tatlım

Bende yazim peynir ölçüsü veremiyorum :KK43: 5 zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği maydanoz dere otu 1 cat kaşığı kadar tahin pekmez. Emziriyorum ya o yüzden:KK48: yeşil çay. Ay valla yazarken yoruldum. En çok ben yedim herhalde :oops:

Back
X