- 28 Ocak 2015
- 302
- 307
- 63
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #7.701
Bende varim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon cnm.. Ama en çok yazan Rabia ya ondan öyle dedim:::)Bende varim![]()
Teşekkürler evet pek kimse girmiyor eskisi kadarbu forumu götüren sensin canım.. bu ara kimse girmiyor:)bir sen yapıyorsun galiba bu ara diyet:)
Maşh erkencisin canım:)11:00 öğle yemeğinde:1 kase yoğurt,1 kase salata,5 kaşık tarhana
tabiiki alırız canımya beni de aranıza alır mısınııızzzz(
Bugün öyle oldu karnım çok açıkmıştı daBEYZABET as: 39368370 .!.:Maşh erkencisin canım:)
Yersin ama az yada ertesi gün dengelersin bn2 aydır diywt yapyorm ve o kadar alıştm ki makarna,ekmek,pilav yememeye canm diyetten sonrada isticeni hiç sanmıyorumOff ben yemeyi seviyorum makarna pilav kola gorunce oguresim gelmiyo aksine cok seviyorm ama bunye zamanla alisiyo canin cekmiyo o dogru.ama hep bi dengede olmaliyiz ki almayalim.benim icin cok kolay olmuycak mesela aksam misafrlere pasta yaptim ama tadina bakmadim hoc yemiycek miyim aksamlari tatli![]()
Yerinde olsam akşam kesinlikle ekmek yemem çünkü bi galeta bir dilim ekmek demek onun dışında çok sağlıklı bir menüEvettt...sabah. 1 yumirta
2 brdk sekersiz cay
Kucuk bir parca peynir
2 zeytin
2 dilim kepek ekemgi
Bol maydonoz ve dereotu
Ara ogun. 1 kupa yesil cay
1 galeta
Kahvaltiyi gec yaptm 10 gibi o yuzden ogle yemegini gec yemeyi dusunuyrm aksamda sadece yogurt bakalm dayanabilirsem...
Bu saate kadarda 1.5 lt su ictim yudum yudum..
Evet yarın büyük güncanlar o müthiş gün yaklaştııııı
yarınnnnnnn
büyük günnn durumlar nasıl
yarın bildiremeyecekler lütfen bugünden bildirsinnnnn
yada mazeretini söylesinn yoksa siliyorum biliyorsunuz beybilerrrrr