- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #8.341
slm kızlarr.. Bende diyet yok maalesef..>Olmuyor bir türlü olmuyor..
ama akşamları en az 15 dk spor yapıyorum pilates tarzı top ve lastikle çalışıyorum..Sanki vücüdum toparlıyor gibi..
Sabah arkadaşlarım dedi sen zayıfladın mı ? yooo dedimm öyle görünüyoırsun dediler..çookk hoşuma gitii..:) Zaten benim daha çok sıkılaşmaya ihtiyacım var.. boy 162 kilom 54 :)ne dersiniz..
Zaten benim daha çok sıkılaşmaya ihtiyacım var.. boy 162 kilom 54 :)ne dersiniz..
eski kilomda olmak istiyorum(52) o ayrı bir konuda. buda kötü durmuyor aslında..
Rabiacım üzülme canım veririsin ya..sen iyi verdin maşh.. duraklama yaşaman gayet normal.. birde regl olmuyordun onunda etkisi çok bence..
yeni gelen arkadaş hoşgeldiniz..
eylemcim sanada Allah kolaylıklar versin..
semiha cım gayret et.. spor iyi oluyor tavsiye ederim..

ama akşamları en az 15 dk spor yapıyorum pilates tarzı top ve lastikle çalışıyorum..Sanki vücüdum toparlıyor gibi..
Sabah arkadaşlarım dedi sen zayıfladın mı ? yooo dedimm öyle görünüyoırsun dediler..çookk hoşuma gitii..:)
 Zaten benim daha çok sıkılaşmaya ihtiyacım var.. boy 162 kilom 54 :)ne dersiniz..
Zaten benim daha çok sıkılaşmaya ihtiyacım var.. boy 162 kilom 54 :)ne dersiniz..eski kilomda olmak istiyorum(52) o ayrı bir konuda. buda kötü durmuyor aslında..
Rabiacım üzülme canım veririsin ya..sen iyi verdin maşh.. duraklama yaşaman gayet normal.. birde regl olmuyordun onunda etkisi çok bence..
yeni gelen arkadaş hoşgeldiniz..
eylemcim sanada Allah kolaylıklar versin..
semiha cım gayret et.. spor iyi oluyor tavsiye ederim..

portakal,2 ceviz
portakal,2 ceviz