- Konu Sahibi eylemsevcan
- #11.901
hayırlı kandiller arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ayın 11 ine 4 gün kaldııııııı ne alemdesiniz??
+200arkadaşlar ayın 11 ine 4 gün kaldııııııı ne alemdesiniz??
bende +200 canım+200bakalım hayırlısı
Kısmetse yedinci :)oo kaçıncı yıl dönümünüz canım?
Hayırdır neoldu stres olunca bazen yemeğe dalıyor insanYa kızlar, benim moralim bozuk bugün. Hayvan gibi yemek yemek istiyorum![]()
Bilmiyorum ki, bi bunalma geldi :) Böyle dünyayı yiyesim vardı. Bi poğaça, iki top dondurma yedim bu akşam. Ortada yemek yokHayırdır neoldu stres olunca bazen yemeğe dalıyor insan
Bilmiyorum ki, bi bunalma geldi :) Böyle dünyayı yiyesim vardı. Bi poğaça, iki top dondurma yedim bu akşam. Ortada yemek yokişin ilginç yanı da tartıyı evin her yerinde gezdire gezdire baktım. Bi 56 çıkıyor, bi 55,2 bi 55,8 bi 55,3
Ne oluyor anlamadım. Nasıl da düz yaptılarsa evi, her yeri başka eğimli![]()
Yumurta da yiyin ama, sahur için çok az bu bence :/slmlar sahurda 1.5 kaşarlı tost bol yeşillik 1 tatlı kaşığı bal 3 adet çay 1 er şekerli
bencede ondan çok dikkat etmeliyizzzzzzz..Günaydın sevgili güzel kk :)
Rüyamda bile acaba nisanın kaçı bugün diye düşünüyordumAz kaldı az
![]()
Bugün çok doyurucu bi mercimek çorbası yaptım. Yarım kasede doydum üstelik. Bol bahatiratlı ve bol sebzeli. Bikaç gün çorbayla takılmayı düşünüyorum :)bencede ondan çok dikkat etmeliyizzzzzzz..
canım tost olunca tam doyduğumu hissettim ondan bıraktımYumurta da yiyin ama, sahur için çok az bu bence :/
Oruç tutan insana saygım sonsuz. Allah kabul etsin :) Bol bol yemek ye bugünler sen izinli ol bence :*canım tost olunca tam doyduğumu hissettim ondan bıraktım