• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

ben diyetarkadaşımdan takip ediyorum diyetkolik sanki ikide bir yok temelli ücretli üye olun falan bir sürü rahatsız edici reklam yapıyor sıkmıştı artık çıkmıştım diyetarkadaşımdan çokn çok memnunum hemde giden kilo resmen başabaş nerdeyse tam tutuyor
Diyet arkadaşım bir su bardağı süt için 118 kkcal diyor.

arkadaşlar doğru bildiğinizden şaşmayın boşverin o zaman bu kadar fark olurmu yaa
aman ben 72 ye düştüğümde çok kalori hesaplıyodum sonra kilo aldım şimdi verirken çok bakmıyorum ya aman diyorum kendim dengeliyorum bi şekilde. zaten şeker ekmek hamurişi pilav vs fazla tüketmeynce sporda yapınca gidiyo kilolar. yerine göre pilavde makarnada hamurişide yiyirum ama bi şekilde onu dengeliyorum. kaloriden çok bence vucudu dengelemek önemli. zaten diyet diyip bişi yemediğinde ideal kiloya geçince normal yemeğe başlamak insana daha çok kilo aldırıyo o yüzden ben herşeyen yiyip kilo vermenin daha sağlıklı bi yöntem olduğunu düşünenlerdenimm :)

aman ben 72 ye düştüğümde çok kalori hesaplıyodum sonra kilo aldım şimdi verirken çok bakmıyorum ya aman diyorum kendim dengeliyorum bi şekilde. zaten şeker ekmek hamurişi pilav vs fazla tüketmeynce sporda yapınca gidiyo kilolar. yerine göre pilavde makarnada hamurişide yiyirum ama bi şekilde onu dengeliyorum. kaloriden çok bence vucudu dengelemek önemli. zaten diyet diyip bişi yemediğinde ideal kiloya geçince normal yemeğe başlamak insana daha çok kilo aldırıyo o yüzden ben herşeyen yiyip kilo vermenin daha sağlıklı bi yöntem olduğunu düşünenlerdenimm :)
Bencede. Ben en iyisi diyetisyenin verdiği listeye göre devam ediym. Ben kalori hesabı yapamıyorum. Yediklerimi liste halinde yazıcam buraya.

Bencede. Ben en iyisi diyetisyenin verdiği listeye göre devam ediym. Ben kalori hesabı yapamıyorum. Yediklerimi liste halinde yazıcam buraya.

ben diyetisyene gitmeden kilo verdm halada öyle. önceden gitmiştim az çok verdikleri şeyler aynı şeyler zaten :) kalori hesaplamak güzel aslnda ama her vucuda aynı etkiyi sağlamayabilir o yüzden sağlıklı gelmedi bana :)

cats.webp

bugün komposto yoktu hesapta anamın kompostosu girince işler değişti
az egzersiz yapsam olur ama hastalandım (rgl) ve hiç halim yokkkk

Ara öğünde kahve 5 6 çubuk kraker atmıştm ağzıma 67 kalori. Akşam yoğurtlu makarna 3 4 kaşık fasülye kavurması ve 3 5 kaşık çorba içtim. 25 dk tempolu yürüyüş bandımda yürüdüm üstüne 20 dk bacak göbek sırt kol yoğunluklu çalıştım. Şimdide bi çay bardağı çay içiyorum valla 10 kaloride o.en son 654 küsür kaloriydi. Ara ve akşam ve çay 320 kalori. 654+320=974 :halay: hadi 974 değilde 1000 kalori olsun kaşık kaşık hesap etmediğim için kaba hesap olarak. 1500 ü geçmedim :KK52:
Hadi iyi akşamlar dilerim canlarııımm bol eksili günler :KK24:

Back
X