• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

aynen katılıyorum ben de aynı şekilde kilo verdim hep hiç bir listeyi uygulamak mümkün olmuyor çünkü çalıştığımız için fazla imkanda yok o yüzden herşeyden yedim az az yedim birazda hareketle toplamda 10 kilo verdim insan yeterki dikkat etsin kilolar uçup gidiyorrrrrrrr
zaten olay da bu bence bende bu şekilde zorluyorum kendimi açıkçası tabi bitki çayları da içersen çok yardımcı olur en azından vücudun rahatlar

Off bitsede gitsem. Bugün o münasebetsiz adam yüzünden çok gerildim. Sağlık raporu almaya gelin, işe giriş raporu almaya gelin, silah nedir ya. Çalıştığım bölgede madde kullanımı ve aile içi şiddet çok fazla. En sevmediğim şey o yüzden silah. Offf artık bütün gün moralim bozuk gider.
Ya sinirlendim şimdi. Adamın teki geldi zorla silah raporu yazdırmaya kalktı. Yazamam bunu diyorum hâlâ e yaz nolucak bilmem ne. Türkçe konuşmuyorum ben heralde. Çok sinirlendim. Sonrada salak salak konuştu gitti.
Şimdi bunum diyetle ne ilgisi var bende bilmiyorum bunu niye size anlattım bilmiyorum. Offf ben yoğurt yiycem
canım Allah yarımcın olsun tabiiki anlatacaksın biz arkadaşız hep diyet hep diyet biraz dağılyoz iyi oluyr yazın dertlerinizide bişey olmaz ben Üniversitede calışıyorum halkla muhatap olmuoruz Allah kolaylık versin

bu arada afedersiniz ben kudurdum bugün dellendim tokmaladım yedimde yedim
bugün beni mazur görüverin bugün kalori miktarımı yazmaya yüzüm yokkk ağlıyommmm ühü ühü ühüüüüüüüüüüüüüü :mad::mad::mad:
Bugün kaçamak günün olsun ;)
Moralini bozma yarın telafi ederizz

Ya sinirlendim şimdi. Adamın teki geldi zorla silah raporu yazdırmaya kalktı. Yazamam bunu diyorum hâlâ e yaz nolucak bilmem ne. Türkçe konuşmuyorum ben heralde. Çok sinirlendim. Sonrada salak salak konuştu gitti.
Şimdi bunum diyetle ne ilgisi var bende bilmiyorum bunu niye size anlattım bilmiyorum. Offf ben yoğurt yiycem
Bu kadar olmaz eylemsevcan da sen de yemişsin gibi duruyo ve ben de ...
Mesajlarınızı okuom tek tek
Ben de yedim ayı gibi
Çok sinirlendim dimi ayy yaa gıcık oldum adama :KK16:

Back
X