- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #13.781
Foto atacaktim da boyuttan dolayi olmuyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Herdefasında tekrarlamıyorum die demedimMakina kullanmiyor musun

Biliom şaka yaptımFoto atacaktim da boyuttan dolayi olmuyormus

yarın and içtim seni geçicem 3000 yapacam herkes görsün geçerimmm geçerimmm oleyyyyİki activia elma tarçınlı 196 kal
Bugünün toplamı sinir olarak söylüyorum
2646
![]()
Tamam teklifini düşündümSonunda seni de kaybettikyarın and içtim seni geçicem 3000 yapacam herkes görsün geçerimmm geçerimmm oleyyyy
(kafa gitti)
Ehehe zayiflama konusuydu dimiyarın and içtim seni geçicem 3000 yapacam herkes görsün geçerimmm geçerimmm oleyyyy
(kafa gitti)
Hakkedersin yaa boyutu küçültüp deneYaptigim yelegin fotosunu atacaktimm![]()
Burası esnek diyet arkadaşlığı sitesi olduğu için esnedik başlığın hakkını verme amaçlıEhehe zayiflama konusuydu dimi![]()

Hakkedersin yaa boyutu küçültüp dene[/QUonu nasil yapmam gerektigini bilmiyorumm
Uyuyamadım. Ayı de bana tamam mı :))rumeysa3 uyudun mu onlıne gözü küyon
Tamam teklifini düşündüm
1200 e varım
1200 ü geçersem bana çok aptalsın de lütfen ben de sana ne diyim sen şöyle
![]()
Ayı yazıcaktım ağzımdan aldın ama zaten ayı benim lafım tahmin ettin hemenUyuyamadım. Ayı de bana tamam mı :))
Ya biz çok komiğiz
O zaman napıyoruuzz kilo vermeye, kilo alarak başlıyoruz. Benim de kafa uçtu. Bunlar hep o tarçından :))Burası esnek diyet arkadaşlığı sitesi olduğu için esnedik başlığın hakkını verme amaçlı![]()
iyiyde boyut küçültmeyi bilmiyordur belkim kızçe bende bilmiyomHakkedersin yaa boyutu küçültüp dene
Sen anca alkışla diomuşum